2018. Augusztus 20., Hétfö

Frissitve:02:02:45

Autószalonok

A-tól Z-ig – a 2018-es Genfi Autószalon összes újdonsága (fissítve)

Nyomtatás

Holnap ismét, immár 88. alkalommal gyűlnek össze az autóipar legnagyobb játékosai Svájcban, hogy megmutassák magukat és újdonságaikat. Utóbbiból ezúttal is szép számmal hoz majd 30 ország mintegy 200 kiállítója, így új modellek és tanulmányautók özönére számíthatunk az idei évben is. Hogy pontosan mire? Megmutatjuk!

Módosítás dátuma: 2018. március 09. péntek, 11:13

Kifinomultságból repeta - frissült az Infiniti Q50

Nyomtatás

A középkategóriás prémiumok versenyébe egyre jobban szeretne beleszólni az Infiniti - a Q50 remek alapot szolgáltatott a Nissan prémium márkájának ahhoz, hogy végre egy kis szín is beszivároghasson a klasszikus német triumvirátus versengésébe. A japánok modellje ráadásul ezúttal frissített műszaki tartalommal és felvarrott ráncokkal veszi fel a kesztyűt.

Módosítás dátuma: 2017. március 09. csütörtök, 14:23

Óriás hibriddel vetíti előre jövőjét az Audi - itt a Q8 Sport

Nyomtatás

Az Audi természetesen tisztességes offenzívával érkezett meg a Genfi Autószalonra, mi több, az ingolstadtiak standján a széria modellek mellett látványos tanulmánymodellek is helyet kaptak. Ilyen a potens hibrid hajtáslánccal rendelkező Q8 Sport Concept is, amely a technológiai újdonságokat egy óriási SUV bőrébe bújva tálalja a közönségnek.

Módosítás dátuma: 2017. március 09. csütörtök, 08:36

Stílustanulmány Wolfsburgból: megérkezett a Volkswagen Arteon

Nyomtatás

A Volkswagen alapvetően a konzervatív értékeket igyekszeik előtérbe helyezni, azonban természetesen a németek számára sem csupán rideg és letisztult vonalak képezik a világot, a stílusosság Wolfsburgban is legalább olyan fontos mint a versenytársaknál. Ezen a vonalon mozgott annak idején a korszakalkotó Passat CC, majd simán csak CC, melyet idén egy új modell, a várva várt Arteon vált.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 08:18

Nem titok többé az Aston Martin és a Red Bull szuperautójának neve

Nyomtatás

Már több ízben is beharangoztuk az Aston Martin és a Red Bull Racing istálló közös munkájának gyümölcsét, amelyet mindeddig csak AM-RB 001-ként emlegetett a világ. Azonban a Genfi Autószalon a temérdek újdonság mellett a kiváltképp várt szuper-, sőt, hiperautó nevét is felfedi - a különlegesség a skandináv mitológiából kapta végleges elnevezését.

Módosítás dátuma: 2017. június 23. péntek, 05:44

1. oldal / 71