Autószalonok

Berobbant Genfbe a Renault Mégane kombi - helyszíni képekkel

Nyomtatás

A Renault előzetes ígéretének megfelelően Genfben lerántotta a leplet a Mégane puttonyos változatáról, a helyszínen már hajnaltól szorgosan dolgozó és fotózó kollégák pedig már lencsevégre is kapták a szép sikerek elébe néző, remek formában lévő, korrekt ár/értékű arányú kombit, ami hazánkban minden bizonnyal mind céges, mind pedig magán körökben népszerű lesz.

A-tól Z-ig - a 2016-os Genfi Autószalon összes újdonsága (frissítve)

Nyomtatás

A jövő héten ismét, immár 86. alkalommal gyűlnek össze az autóipar legnagyobb játékosai Svájcban, hogy megmutassák magukat és újdonságaikat. Utóbbiból ezúttal is szép számmal hoz majd 30 ország mintegy 200 kiállítója, így új modellek és tanulmányautók özönére számíthatunk az idei évben is. Hogy pontosan mire? Megmutatjuk!

Módosítás dátuma: 2016. február 26. péntek, 22:19

Elektromos összkerékhajtással debütált a hidrogénes Audi h-tron quattro

Nyomtatás

Az Audi a vadonatúj A4 Allroad szériagyártású változata mellett egy rendkívül érdekes hajtáslánccal szerelt tanulmányautóval is meglepte a nagyközönséget a Detroiti szalonon – a h-tron quattro névre keresztelt, feltűnő narancssárgás fényezésű crossover koncepció egy újabb megoldást mutat be az Audi jövőbeli alternatív hajtáslánc-elképzeléseire és ezáltal minden bizonnyal kicsit a dízelbotrány által keltett tornádót is igyekszik lecsendesíteni az erre (kissé túl)érzékeny Egyesült Államokban.

Elérhető crossover koncepciót mutatott be a Datsun Tokióban

Nyomtatás

A Datsun újjászületéséről már többször is olvashattak az Autó Pulton: a Nissan bő két éve feltámasztotta az elfeledett márkanevet, azonban a Datsun modelleket, amelyek kimondottan alacsony árszintre pozícionált, remek ár/érték arányú négykerekűek, egyelőre kizárólag tőlünk keletebbre árulja a konszern.

Három különc koncepcióval érkezett a Toyota Tokióba

Nyomtatás

A Toyota amennyire visszafogott és konzervatív a szériagyártású modellek formatervét és technikáját tekintve – ami alól persze kivételt képeznek az alternatív hajtású típusok –, legalább annyira merész a koncepcióautók terén.

10. oldal / 70