2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Autószalonok

Szériaérett az Audi óriás terepkupéja: hibridként debütált a Q8

Nyomtatás

Már jó ideje ismeretes, hogy az Audi tovább fogja bővíteni jelenleg sem szerény SUV palettáját, mégpedig nem is egy, hanem több újdonsággal. Az új irány a ‘kupésítás’, hiszen mind a BMW-nél, mind pedig a Mercedesnél rendkívül népszerűek a nem olyan praktikus, ám annál divatosabb és szebb kupéformájú szabadidőmodellek, a négykarikások pedig eddig kimaradtak a buliból.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 18:53

Sikerre ítélve? - Párizsba látogatott az új Suzuki Ignis

Nyomtatás

Azt hiszem, hogy az Ignis nevet senkinek sem kell bemutatnom hazánkban, hiszen a Suzuki előző generációs kis crossoveréből rengeteget látni az utakon. Nem csoda hát, hogy ismét a jól ismert típusjelhez nyúltak a japánok, amit ezúttal is egy emelt hasmagasságú modellre aggattak rá a gyáriak, ami egy igazán divatos kisautónak ígérkezik, és hamarosan hazánkban is elérhető lesz.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 15:05

Az Outlander jövője? - itt a Mitsubishi GT-PHEV tanulmány

Nyomtatás

A Mitsubishi az elmúlt időszakban hatalmas energiát fordít a különböző SUV-k és crossoverek fejlesztésére, miközben az elektromos rendszerek terén is igyekeznek élen járni. Ezekből a törekvésekből született meg a Párizsi Autószalonon bemutatott GT-PHEV koncepció, mely az Outlander következő generációjának előfutára lehet – mind formailag, mind pedig a hajtáslánc tekintetében.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 11:48

Hamarosan szériában - íme, a SsangYong LIV-2 koncepció

Nyomtatás

A Párizsi Autószalon tegnapi megnyitójával a SsangYong legújabb koncepciójáról is lehullt a lepel, így immár minden fontos információt tudunk a LIV-2-vel kapcsolatban. A méretes SUV nem okozott csalódást, ami nem is csoda, hiszen a koreaiak a Rexton utódjának szánják az autót – a méretes SUV-k kategóriájában pedig hatalmas a verseny.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 10:40

408 lóerő, 500 km – odateszi magát a Mercedes elektromos tanulmánya

Nyomtatás

A Mercedes-Benz nem csak szemezik az elektromos hajtáslánccal, hanem aktív részese kíván lenni a villanyos forradalomnak. A legújabb nagy dobásuk a Párizsi Autószalonon most bemutatott Generation EQ tanulmányra épülő teljesen elektromos SUV lesz, amelyre sokan felkapják majd a fejüket.

2. oldal / 71