2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Autószalonok

Versenyautót csinált kompaktjából a Hyundai - íme, az RN30 koncepció

Nyomtatás

A Hyundai már régóta ígérgeti, hogy megalkotja az i30 sportos verzióját, és a vadonatúj, harmadik generációs kompaktjuk már biztosan megkapja majd az N jelzést. A Párizsi Autószalonon azonban egyelőre csak egy koncepcióautóval állt elő a gyártó, ami az i30 alapjain mutatja be, hogy micsoda potenciál rejlik a márka mérnökeiben – íme, az RN30.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 10:42

Megújulás padlógázon – itt a Honda Civic Type R koncepció

Nyomtatás

Éppen ma ünnepli világpremierjét a Honda Civic legújabb, 10. generációja, de a japánok már az izmos csúcsváltozaton törik a fejüket. Erre bizonyítékként mutatják meg nekünk a Type R koncepciót, amely ezúttal is méltó módon közelít a neves márkajelzéshez.

Kompakt elektromos tanulmánnyal hozza el a jövőt a VW Párizsba

Nyomtatás

Egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az autóipar tortájából az elektromos autók, a villanyautózás forradalmának szelét pedig már mi, magyarok is érezzük a bőrünkön az állami támogatásnak köszönhetően. Az ID névre hallgató tanulmánnyal ezúttal a Volkswagen mutatja meg, hogy még mire számíthatunk.

Őszi újdonság dömping: a 2016-os Párizsi Autószalon sztárjai (frissítve)

Nyomtatás

Ismét páros év és ismét ősz, ami az autós berkekben egyet jelent a Párizsi Autószalonnal, az autógyártók és az autóipar egyik legjelentősebb seregszemléjével. A szeptember 29-én a sajtós napokkal kezdődő szalon ezúttal sem lesz unalmas, hiszen számos fontos és izgalmas újdonság teszi tiszteletét a szerelem fővárosában, amelyek alapvetően határozzák meg az autóipar következő fél évét. Folyamatosan frissülő cikkünkben az összes újdonságról beszámolunk.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 13:16

Chiron a visszapillantóban: a Koenigsegg Regera a világ leggyorsabb autója

Nyomtatás

A leggyorsabb szériagyártású autó posztja mindig is az egyik legérdekeltebb volt; ezek a járgányok az autós paklik legveszedelmesebb ütőkártyái és a technika kiemelkedő vívmányai egyben. Sokáig a Bugatti Veyron ülhetett a képzeletbeli trónon, azonban a héten hiába érkezett meg a méltó utód az 1500 lóerős Chiron személyében, a Koenigsegg Regera mindenkit maga mögé utasít bámulatos gyorsaságával.

Módosítás dátuma: 2016. március 04. péntek, 16:13

5. oldal / 71