2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Autószalonok

A Lipcsei Autószalon hölgyei

Nyomtatás

Bár mi magunk nem zarándokoltunk el az idei Lipcsei Autószalonra, ugyanis az jóval kevesebb újdonságot tud felmutatni, mint a kora tavaszi Genfi, vagy az őszi Párizsi Autószalon, de azért nem szeretnénk megfosztani olvasóinkat attól az élménytől, hogy a kiállítás legszebb oldalával – ha más nem, hát virtuálisan – közelebbről megismerkedjenek. Az idén úgy tűnik, az elegáns a trend – de beszéljenek helyettünk a képek.

 Képek: Carscoop

Módosítás dátuma: 2010. április 13. kedd, 07:14

A Seat komolyan gondolja elektromotoros IBE tanulmányát

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon a Seat standján egy gyönyörű, igazán részletesen kidolgozott kis ékszerdoboz foglalta el a központi helyet: a mindössze 3,8 méter hosszú elektromos hajtású, merész formájához képest kissé fantáziátlan – „IBE” - nevet viselő spanyol ruhája alatt lényegében az Audi A1 e-tron technikája dolgozik, ám kissé egyszerűbb formában.

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 11:45

Egy kiállítás képekben – újdonságok és érdekességek (frissítve)

Nyomtatás

A 80. Genfi Autószalon nem csekély meglepetéstömeggel szolgált már a megnyitás napján. A kiállítás méltán nevezhető az év legfontosabb autós eseményének, hiszen hatalmas csarnokában több mint 100 premiernek ad otthont. Félmilliótól félmilliárdig, 2,5-től 6,2 méterig szinte bármi megtalálható.

Az Autó Pult mindenre elszánt csapata már a kora reggeli órákban nyakába vette az autószalont, hogy a leginkább érdekes autókról képekben meséljen Önöknek. Tartsanak hát velünk e rövid vizuális kiállításon, és érezzék át az esemény fergeteges hangulatát nagyfelbontású képeken keresztül!
Módosítás dátuma: 2010. március 05. péntek, 11:58

Nagy erőkkel érkezett Genfbe a Citroën

Nyomtatás

A franciák standját már csak a nagy számban elhelyezett egyedi DS3-asok miatt is érdemes volt meglátogatni, de igazán erőteljesen a tanulmányautók kapcsán húzott bele a Citroën. A Frankfurtban már kiállított Revolte mellett ugyanis rögtön két újdonság is díszítette standját.

Módosítás dátuma: 2010. március 04. csütörtök, 12:38

Genf bájai - az autószalon legszebb oldala

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon két dologból biztosan nincsen hiány. Az autókról folyamatosan tudósítunk, azonban most örömmel Önök elé tárjuk a show legszebb oldalát: nézegessenek bátran hostess hölgyeket! Bár az idei felhozatal ugyancsak gazdag, viszont meglepődve láttuk, hogy egyre több a hímnemű host(ess) is, de szerencsére a szebbik nem képviselőiből még mindig jobb az arány. És változatlanul elismerésünket fejezzük ki a hölgyeknek, akik sokszor akár 12 óra folyamatos pózolás után is képesek igazán őszintének tűnő mosollyal nézni a kamerába.

Módosítás dátuma: 2010. március 03. szerda, 01:11

70. oldal / 71