Autószalonok

Közel 100 világpremier és gyönyörű hölgyek - mit tartogat nekünk a Párizsi Autószalon?

Nyomtatás

Szerencsére a márciusi, genfi újdonságdömpinget követően sem hagyott alább az autógyártók igyekezete - a kitartó válság ellenére sem; alig telt el fél év az óriási jelentőséggel bíró svájci szalon óta, mégis szinte mindenki bejelentett valami újdonságot Párizsra.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 12:56

A Lipcsei Autószalon hölgyei

Nyomtatás

Bár mi magunk nem zarándokoltunk el az idei Lipcsei Autószalonra, ugyanis az jóval kevesebb újdonságot tud felmutatni, mint a kora tavaszi Genfi, vagy az őszi Párizsi Autószalon, de azért nem szeretnénk megfosztani olvasóinkat attól az élménytől, hogy a kiállítás legszebb oldalával – ha más nem, hát virtuálisan – közelebbről megismerkedjenek. Az idén úgy tűnik, az elegáns a trend – de beszéljenek helyettünk a képek.

 Képek: Carscoop

Módosítás dátuma: 2010. április 13. kedd, 08:14

A Seat komolyan gondolja elektromotoros IBE tanulmányát

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon a Seat standján egy gyönyörű, igazán részletesen kidolgozott kis ékszerdoboz foglalta el a központi helyet: a mindössze 3,8 méter hosszú elektromos hajtású, merész formájához képest kissé fantáziátlan – „IBE” - nevet viselő spanyol ruhája alatt lényegében az Audi A1 e-tron technikája dolgozik, ám kissé egyszerűbb formában.

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 12:45

Egy kiállítás képekben – újdonságok és érdekességek (frissítve)

Nyomtatás

A 80. Genfi Autószalon nem csekély meglepetéstömeggel szolgált már a megnyitás napján. A kiállítás méltán nevezhető az év legfontosabb autós eseményének, hiszen hatalmas csarnokában több mint 100 premiernek ad otthont. Félmilliótól félmilliárdig, 2,5-től 6,2 méterig szinte bármi megtalálható.

Az Autó Pult mindenre elszánt csapata már a kora reggeli órákban nyakába vette az autószalont, hogy a leginkább érdekes autókról képekben meséljen Önöknek. Tartsanak hát velünk e rövid vizuális kiállításon, és érezzék át az esemény fergeteges hangulatát nagyfelbontású képeken keresztül!
Módosítás dátuma: 2010. március 05. péntek, 12:58

Nagy erőkkel érkezett Genfbe a Citroën

Nyomtatás

A franciák standját már csak a nagy számban elhelyezett egyedi DS3-asok miatt is érdemes volt meglátogatni, de igazán erőteljesen a tanulmányautók kapcsán húzott bele a Citroën. A Frankfurtban már kiállított Revolte mellett ugyanis rögtön két újdonság is díszítette standját.

Módosítás dátuma: 2010. március 04. csütörtök, 13:38

70. oldal / 71