2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Autószalonok

Csillaghullás – óriásgalérián a 2016-os Genfi Autószalon sztárjai

Nyomtatás

Tegnap megnyitotta kapuit az év talán legfontosabb autószalonja. Genfre kivétel nélkül az összes gyártó készült egy-két, de inkább még több újdonsággal, mi pedig a helyszínen igyekeztünk minél több tapasztalatot összegyűjteni az autóipar legfrissebb csillagairól. A premierdömping nem engedett egyetlen percnyi szabadidőt sem a kint lévő kollégáknak, akik ezekben a percekben már épp búcsúköreiket róják a kiállításon, este pedig pakolás, ugyanis holnap 1300 kilométernyi autózás vár rájuk.

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 24. szerda, 14:18

James Bond után, szabadon – Aston Martin DB11 bemutató

Nyomtatás

Az Aston Martin DB11 premierjét az egész szakma nagyon várta, hiszen a patinás brit márka teljes palettájának lecserélésére készül, amely folyamatban a szóban forgó modell kiemelt szerepet kap. Noha a legújabb epizódban James Bond a kereskedelmi forgalomban nem kapható DB10-es volánja mögé ülhetett be, az egyszerű földi halandók a 007-es szolgálati autója ihlette DB11-ben találhatják meg választásukat, már amennyiben képesek megfizetni az elegáns brit luxussportautó nem éppen szerény vételárát.

Módosítás dátuma: 2016. március 02. szerda, 16:57

Ezek megőrültek: 20 colos kerekekkel jött Genfbe az új Renault Scénic

Nyomtatás

Szó nincs arról, hogy pusztán egy hatásvadász cím miatt kiragadtuk volna a Genfben frissen leleplezett Renault Scénic kompakt egyterű legőrültebb extráját; mert ha szériában mondjuk 16-17 colos kerekeken gördülne a modell, amihez opcionálisan óriásfelniket is lehetne rendelni, akkor semmit nem szólnánk.

Genfben debütált minden idők legerősebb Jaguarja (videóval)

Nyomtatás

Az előzetes híreknek megfelelően a Genfi Autószalonon lehullt a lepel minden idők legerősebb Jaguarjáról, pontosabban Jaguarjairól, az alig két hete bejelentett F-Type SVR Coupé és Roadster testvérpárról. A kis kétüléses karosszériák és a rettenetesen erős 5-literes kompresszoros V8-as motor ismeretében nem meglepő, hogy a mérnökök a széria összkerékhajtás mellett döntöttek.

Módosítás dátuma: 2016. március 02. szerda, 10:35

Baljós árnyak - élőben is ijesztő a BMW M2, már alig várjuk!

Nyomtatás

A BMW M GmbH új méregzsákja, az M2 korántsem tekinthető a bajor márka legfontosabb genfi újdonságának, hiszen a sportmodellt már tavaly ősszel leleplezték a németek. Azonban mi első ízben csak most, a svájci kiállításon találkozhattunk az autóval, amely már a képeken is ijesztően néz ki, de élőben az összhatás sokkal letaglózóbb.

8. oldal / 71