2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Bárpult

Vidám videón a Honda Civic fejlődésének 45 éve

Nyomtatás

Szinte hihetetlen, de a Honda Civic bizony immár 45 éve velünk van, a japánok világszerte töretlen népszerűségnek örvendő kompakt modellje ugyanis 1973-ban debütált. A szép életpálya tiszteletére a Donut Media egy kedves, alig másfél perces angol nyelvű grafikus videóval kedveskedett a modellnek és rajongótáborának, amiben dióhéjban végigkísérhetjük a Civic óriási fejlődését. Alább Önök is megnézhetik a kisfilmet.

Kissé rendhagyó, de fantasztikus volt a VIII. Porsche Tíz Torony Túra

Nyomtatás

Immár nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag nincs ősz a Porsche Club Pannonia (PCP) által szervezett Tíz Torony Túra nélkül, és természetesen Tíz Torony Túra sincs ősz nélkül: a PCP vidám és barátságos Porsche-barát csapata idén nyolcadízben szervezte meg a nívós Porsche-rendezvényt, ami annak függvényében, hogy ki miként tekint rá, lehet egy baráti összejövetel, egy izgalmas verseny, egy kiváló lehetőség az indulók autócsodáinak megmozgatására, sőt, az intelligens szervezés révén akár egy kulturális kirándulás hazánk legszebb tájait érintve.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 21:45

Az Opel ismét vitorlákat bontott - Földváron holnap lesz a Finn Gold Cup döntője

Nyomtatás

Amint az Opel és a magyar Fifty-Fifty vitorláshajó együttműködéséről még korábban beszámoltunk, nincs ez másképp most sem: a négykerekűek mellett a fehér vitorláknak éppúgy szerelmesei vagyunk, következzen tehát egy programajánló, amiben villámos sikerek várhatóak, és ehhez még jósnak sem kell lennünk.

Hat Lamborghini vette birtokba a Transzfogarasi szerpentint - videóval

Nyomtatás

A Lamborghini egy felettébb izgalmas kedvcsináló videóval igyekszik megkedveltetni velünk a Huracán típuscsaládot, aminek megkedveléséhez alapvetően semmiféle kedvcsináló videóra nem is lenne szükség. A hozzávalók egyszerűek: egy jó kamerás csapat mellett ‘csupán’ három darab Huracán egy-egy ügyes sofőrrel, valamint egy remek hegyi szerpentin.

Módosítás dátuma: 2017. július 25. kedd, 09:02

Kánaán - videón a világ legritkább és legdrágább szuperautói

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei számára elképzelni sem lehet jobb programot, mint a hollandiai TT Circuit Aspen versenypályán minden évben megrendezésre kerülő Supercars Sunday (szuperautók vasárnapja) rendezvény, ahol a világ leggyorsabb és legdrágább autói gyűlnek össze, hogy a szemünket és a fülünket egyszerre kényeztessék. Az idei rendezvényről a Carspotter Jeroen néven tevékenykedő videóblogger készített egy hosszú összefoglalót – hangerőt a maximumra!

Módosítás dátuma: 2017. június 06. kedd, 12:34

A X. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra – Utazás a csillagok között

Nyomtatás

Csillagfényes veterán ünnep, benzingőz és mámoros múltidézés, autóverseny és méltó emlékezés. Szavak, melyek aligha adhatják vissza a X. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra élménykockáit és szívdobbanásait, melyen immár 4. alkalommal hölgypilótaként magam is részt vettem. Következzen tehát a beszámoló, mely mindössze csak kísérletül szolgálhat, hogy impressziókat adjon a stuttgartiak kétnapos oldtimer seregszemléjéről, mely most is az autózás iránti elkötelezett szenvedély és lelkesedés megmutatkozása volt, felejthetetlen élményekkel párosítva.

Módosítás dátuma: 2017. május 26. péntek, 09:26

Földön és levegőben: látványos videón egy Morgan és egy kétszárnyú repülő

Nyomtatás

Számos videón láthattunk már olyan megmérettetéseket, például gyorsulási versenyeket, amelyeknek egyik tagja egy autó, a másik pedig egy repülő volt. Ezúttal az igazán különleges sportautókat gyártó brit Morgan jóvoltából készült el egy kisfilm, aminek főszereplője egy gyönyörű Morgan Aero 8 modell és egy kétszárnyú ‘show-repülőgép’.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 14:36

II-es Golf a csúcson: 0-281 km/h 8,69 másodperc alatt

Nyomtatás

Bármennyire nem asztalunk a tuning, ezúttal nem tudtunk szó nélkül elmenni egy második generációs Volkswagen Golf mellett, hiszen kis túlzással emberfeletti képességekkel rendelkezik, társaihoz képest mindenképp. A német legendát ugyanis addig reszelgették, mígnem 1233 lóerős nem lett.

Módosítás dátuma: 2017. május 12. péntek, 22:55

Még a föld is beleremeg: videón üvölt az új Porsche 911 GT3

Nyomtatás

Az új Porsche 911 GT3-ról nagyjából mindent tudunk: bár első ránézésre csak egy kisebb ráncfelvarrásnak tűnik az ikonikus, utcán is kiválóan használható 911-sportmodell legújabb változata, valójában ennél sokkal többről van szó, hiszen az autó a lemezek alatt alaposan átalakult.

Hiperautók egy csomagban: LaFerrari, P1 és 918 Spyder a kalapács alatt

Nyomtatás

Amennyiben meg kellene neveznünk a világ legkomolyabb szériagyártású szupersportautóit az elmúlt évekből, a McLaren P1, a Porsche 918 Spyder és a Ferrari LaFerrari egészen biztosan szerepelne a listán - mellesleg már egyik modell sem kapható, hiszen mindegyiket ‘kiárusították’. Persze csemegékből nincs hiány, hiszen ott vannak többek között a Bugatti, a Lamborghini vagy a Pagani csodaautói, de a szakma szerint azért mégiscsak a fent említett három modell jelenti a sportautógyártás csúcsát.

Módosítás dátuma: 2017. április 24. hétfő, 16:19

Csengőhangként letölthető az új V8-as Ford Mustang morajlása

Nyomtatás

A Ford nem sieti el a vadonatúj, pontosabban fogalmazva ráncfelvarrott Mustang pontos specifikációit, ehelyett csak szép lassan csepegteti a híreket és információkat a legendás sportautó kapcsán.

Módosítás dátuma: 2017. április 11. kedd, 20:27

2. oldal / 70