2017. Október 20., Péntek

Frissitve:02:19:35

Bárpult

A kínai hölgyek Ferrarit vásárolnak

Nyomtatás

A luxuscikkek legnagyobb piaca manapság Kína, és ez nincsen másképp akkor sem, ha autókról van szó. Ennek megfelelően a Ferrari is gőzerővel koncentrál a piacra, ahol kiemelkedően magas a női vásárlók aránya.

2 nap, 4000 km, és a világ egyik legpihentetőbb autója

Nyomtatás

„Halló!” – szóltam bele vasárnap éjfélkor a telefonba. „Szia! El tudnál jönni értünk Bordeaux-ba?” – szólt a másik oldal. Persze, mikor menjek? „Most.”

Módosítás dátuma: 2010. május 19. szerda, 00:37

Kicsikém, hányast kaptál? - Toyota iQ női szemmel

Nyomtatás

„Apukám, képzeld láttam ma valami ezerháromszáz-akárhány köbcentis, soros négyhengeres benzines, száz lóerős meg azt hiszem százhúsz nyútonméteres, négyezer-négyszázas fordulatos kocsit a plázában egy

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 11:25

Egy péntek délután a fővárosban. Ariel Atomban...

Nyomtatás

Izzadó tenyérrel vártam ezt a pillanatot. A futó ismerkedés ugyan már másfél héttel ezelőtt megtörtént az Ariel Atommal, akkor azonban mindössze külső szemlélődőként volt alkalmam szemügyre venni a különleges négykerekűt. Azt a négykerekűt, amely nem attól különleges, hogy 305 lóerős motorja van.

Módosítás dátuma: 2011. május 16. hétfő, 14:24

Lándzsa és pálca – mérésen az Opel Insignia OPC és a Citroën DS3

Nyomtatás

Ahogy azt már korábban megszokhatták, ebben a hónapban is volán mögé ültünk, hogy kisegítsük Autó és Stílusos (a2 magazin) kollégáinkat méréseinkkel. Egy napos hétköznap délutánján rögtön két autóval is meglátogattuk kedvenc vezetéstechnikai központunkat, hogy elvégezzük méréseinket. Összesen 481 lóerő és 10 henger – jól hangzik, még ha nyolc kerékre is jut; és jól is éreztük magunkat a Citroën DS3-ban, valamint az Opel Insignia OPC-ben.

Módosítás dátuma: 2010. május 30. vasárnap, 16:39

Egy Jaguar XJ220 halála

Nyomtatás

Igen, jól látják. Ami nálunk a jólét zavarában (vagy épp szűkében) néhány Wartburggal, régi Skodával történt az ezredvégen, az máshol egy Jaguar XJ220-szal is megeshet: otthagyják elpusztulni az út szélén.

Amikor a ráció odavész – nagyító alatt a Spyker C8 Aileron

Nyomtatás

Piszkosul drága, nem is igazán gyors, mégis bárki beállítaná garázsába. Nem, ezúttal nem egy exkluzív Rolls-Royce modellről esik szó, hanem a Saab újdonsült tulajdonosának, a holland Spykernek legújabb termékéről.

Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 07:41

Testközelből a világ egyik leggyorsabb autója

Nyomtatás

Bizony nem csodálom, ha nem tudnak rendre térni a dolgok felett az autós médiát gyakrabban böngésző átlagemberek. Ugyanis az egyik véglet ezer lóerőkkel dobálózik, máshol meg már 200 lóerő is fejtépésre képes.

Módosítás dátuma: 2010. április 02. péntek, 12:47

Kabrió kontra Robbie - Opel Astra TwinTop teszt, női szemmel

Nyomtatás

Tegye fel a kezét az, akinek kislány korában nem Take That poszter, hanem egy gyönyörű kabrió volt az ágya fölé ragasztva! Na jó, valószínűleg nem vagyunk sokan…viszont az a nő vesse rám az első követ, akinek még egyszer sem fordult meg a fejében, hogy milyen lehetne, ha egy gyönyörűséges kabriót vezethetne a napsütéses tengerparton.

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 11:25

Vajon mennyire hatásosak a start-stop rendszerek? – kattintson, és kiderül!

Nyomtatás

Start-stop rendszerek… aki egy kicsit is jártas az autós világban, az tudhatja, hogy a nagy károsanyag-kibocsátási harc közepette már a csapból is ez folyik. Egyértelműen megfigyelhető a tendencia, hogy szép lassan szinte minden gyártó bejelenti saját megoldásának piacra kerülését, amin nincs is mit csodálkozni, hiszen talán

Módosítás dátuma: 2010. március 23. kedd, 01:58

Éles bevetésen a Honda CR-Z – külföldi sajtó

Nyomtatás

A brit Autocar magazin újságírói abba a szerencsés helyzetbe kerültek, hogy a Honda meghívta őket Japánba egy menetpróbára, melynek keretén belül az angolok kipróbálhatták a gyártó új büszkeségét, a hivatalosan a Genfi Autószalonon bemutatkozó CR-Z-t, mely rendkívül

Módosítás dátuma: 2010. március 19. péntek, 00:13

67. oldal / 68