2017. Április 26., Szerda

Frissitve:06:44:53

Bárpult

Kabrió kontra Robbie - Opel Astra TwinTop teszt, női szemmel

Nyomtatás

Tegye fel a kezét az, akinek kislány korában nem Take That poszter, hanem egy gyönyörű kabrió volt az ágya fölé ragasztva! Na jó, valószínűleg nem vagyunk sokan…viszont az a nő vesse rám az első követ, akinek még egyszer sem fordult meg a fejében, hogy milyen lehetne, ha egy gyönyörűséges kabriót vezethetne a napsütéses tengerparton.

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 11:25

Vajon mennyire hatásosak a start-stop rendszerek? – kattintson, és kiderül!

Nyomtatás

Start-stop rendszerek… aki egy kicsit is jártas az autós világban, az tudhatja, hogy a nagy károsanyag-kibocsátási harc közepette már a csapból is ez folyik. Egyértelműen megfigyelhető a tendencia, hogy szép lassan szinte minden gyártó bejelenti saját megoldásának piacra kerülését, amin nincs is mit csodálkozni, hiszen talán

Módosítás dátuma: 2010. március 23. kedd, 01:58

Éles bevetésen a Honda CR-Z – külföldi sajtó

Nyomtatás

A brit Autocar magazin újságírói abba a szerencsés helyzetbe kerültek, hogy a Honda meghívta őket Japánba egy menetpróbára, melynek keretén belül az angolok kipróbálhatták a gyártó új büszkeségét, a hivatalosan a Genfi Autószalonon bemutatkozó CR-Z-t, mely rendkívül

Módosítás dátuma: 2010. március 19. péntek, 00:13

Tíz autó, amely megdobogtatja a női szíveket

Nyomtatás

Az egész még úgy 120 esztendeje kezdődött. A még az akkori ízléssel vizsgálva sem kimondottan vonzó Patentwagen fogta magát, és elcsavarta Bertha Benz szívét. Persze ez a romantikus nézőpont, realistáknak az a verzió járja, hogy hősnőnk egyszerűen csak el akarta vinni fiait a 106 kilométerre lévő Pforzheimba, lovas kocsi helyett pedig épp a furcsa háromkerekű szerkezetet találta a pajtában. Bárhogy is történt, a vállalkozó kedvű hölgy örökre beírta magát a történelemkönyvekbe, mint az első ember, aki hosszabb utat tett meg autó volánja mögött.

Módosítás dátuma: 2010. március 16. kedd, 08:20

Nemzetközi Női Technikai Hétvége Pécsett

Nyomtatás

Bár már megint havazik, remélhetőleg májusban végre beköszönt a tavasz. Ebben reménykedhetnek a Nemzetközi Női Technikai Hétvége szervezői is, akik a hónap 22. és 23. napjára helyezték a kizárólag hölgyek számára fenntartott eseményt.

Módosítás dátuma: 2010. március 11. csütörtök, 10:38

Titánok küzdelme – amikor a Lexus LFA kihívja a Mercedes SLS AMG-t…

Nyomtatás

Ami számunkra (reméljük, csak egyelőre) álom, az egyes neves külföldi autós lapok számára a valóság… Alig két hete történt, hogy a Genfi Autószalonon még sűrű nyálcsorgatás közepette álltunk a Lexus, illetve a Mercedes standjánál, gyönyörködve a két cég csúcs sportautóiban: a mindössze 500 darabos szériában piacra kerülő high-tech LFA-ban, illetve a retro-technokrata SLS AMG-ben. Amennyiben olyan helyzetbe kerülnék, hogy választhatnék a két csodajárgány között, hogy melyiket vihetem haza közülük, egészen biztosan megőrülnék - hosszú éjszakák átvirrasztása közben.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 22. szerda, 07:07

Vezettük; sőt, le is mértük az új BMW 530d-t – Autó Pult blog

Nyomtatás

A tegnapi nap során két tesztautót is levizsgáztattunk a tököli reptéren: az egyik egy Suzuki Swift Sport volt, amelyről rövidesen, teszt formájában beszámolunk olvasóinknak; a másik viszont (egyelőre) igazi érdekesség:

Módosítás dátuma: 2010. április 13. kedd, 08:42

A vörös kérő – Alfa MiTo teszt, hölgyeknek

Nyomtatás

Bizony a MiTo nem újdonság már, mégis mind a mai napig sokunkat rabul ejt. No de nem is ez cikkünk apropója, hanem a – jó eséllyel elég nagyszámú – leendő hölgy tulajdonosok megszólítása, ugyanis mind a mai napig nem született hasznos cikk számukra e fontos és rabul ejtő járműről.

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 11:37

Nők négy keréken - új rovatot indítottunk

Nyomtatás

„Drágám, mi lenne, ha nem csupán a sminkedet ellenőriznéd percenként a tükörben. Észrevetted, hogy zöldre váltott a lámpa?” „Drágám, egy ekkora parkolóhelyre két elefántot tereltem volna be ennyi idő alatt úgy, hogy kényelmesen elférjenek…” „Drágám, biztos, hogy ez a megfelelő autó vagy csak az új télikabátod színéhez választottad?”

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 03:23

Életképek Genfből – Autólesen a szalon előtt

Nyomtatás

Már vagy két hete kongatják a harangokat. Sőt, igazság szerint két hónapja, de most már tényleg mindenki kívülről tudja, aki kicsit is érdeklődik a négykerekűek iránt: a Genfi Autószalon, az év autós eseménye, holnap veszi kezdetét. A jeles alkalomról pedig az Autó Pult csapata sem maradhatott le, így hát kilátogattunk a svájci városba.

Módosítás dátuma: 2010. március 02. kedd, 14:46

Rémálom egy (+1) Suzukival – Autó Pult blog

Nyomtatás

Egy kellemes kis fogyasztástesztes kirándulásnak indult a múlt hét szerda a 2 kis Suzukival, a végén viszont orbitális szívás lett belőle; de ne rohanjunk még ennyire előre. Az egész úgy kezdődött, hogy nagy örömünkre azonos időszakra sikerült leegyeztetnünk

Módosítás dátuma: 2013. január 27. vasárnap, 21:13

67. oldal / 68