7 generációnyi Porsche 911 éneke – Boldog 50. születésnapot!

Nyomtatás

Már régóta tudjuk, hogy az autógyártók marketingeseinek fantáziája végtelen, amely állítást legutóbb a Porsche csapata bizonyította be. A zuffenhauseni gyártó idén ünnepli híres sportautójának 50 éves évfordulóját, az első 911-ről ugyanis a Porsche 1963 szeptemberében, a Frankfurti Autószalonon rántotta le a leplet, s a típus sikere, népszerűsége és hírneve azóta töretlen.

Nem csoda hát, hogy a gyártónál gyakorlatilag az egész 2013-as év a jubilálásról és a 911-ről szól. Rendkívül sok ünnepélyes sajtóeseményt rendezett idén világszerte a sportautó-gyártó, a 911 50 éves születésnapjáról pedig egy különleges széria keretében emlékezik meg a Porsche. Ezúttal viszont egy egészen érdekes és egyedi videót hoztak össze a marketingesek: a másfél perces kisfilmben az összes, vagyis szám szerint hét 911-generáció felvonul, a videó végén pedig az elmúlt 50 év hathengeres boxermotorjai kánonban énekelik el a nemzetközi ’Boldog szülinapot’ nótát.

Érdemes meghallgatni a különleges orgánumú erőforrásokat, a kreatív marketingcsapatnak pedig csak gratulálni tudunk legfrissebb alkotásukért, bár bizonyára az ötlet megvalósítása sem volt egyszerű...
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark