2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Blog

A 40 milliós Subaru egy újabb indok a tuning ellen

Nyomtatás

Aláírjuk: az autónemesítésnek lehet értelme, főként a személyre szabás területén. De ha mélyebb belenyúlásról van szó, mi mégis csak és kizárólag hosszabb távon balul elsült tuning történeteket hallunk. Ezekre teszi fel a koronát cikkünk tárgya, a 39 milliós Subaru esete.

Az erőleadás csodája: ízelítő videón az új, 35 milliós BMW M5

Nyomtatás

A BMW M5 legfrissebb generációjával már több ízben is találkozhattak Olvasóink az Autó Pult hasábjain: az augusztusi bemutató cikkből az újdonság minden fontos paraméterére fény derült, alig egy hónapja pedig már a hivatalos magyarországi árazást is megtudhattuk. Lényeg a lényeg, az új M5 már hazánkban is kapható, és a 600 lóerős családi sportautóért a BMW minimum 35,5 millió forintot kér.

Hihetetlen, milyen kemény a Koenigsegg szuperautója – törésteszt videó

Nyomtatás

A családi tulajdonban lévő Koenigsegg vállalat kétségtelenül a világ egyik leghíresebb és legkomolyabb sportautógyártója, a manufaktúrából egészen hihetetlen kvalitásokkal büszkélkedő autócsodák kerülnek ki, ráadásul a márka rendszerint megjelenik a világ jelentős autószalonjain is, ami eleve tiszteletre méltó ‘gesztus’ egy ilyen kis cégtől.

Dicső jelmezek – legendás versenyruhákba bújt a Porsche Macan

Nyomtatás

Az autórajongók körében számos legendás és kívánatos festés, matricázás létezik, amely örök klasszikusként sosem kopik ki a legendák csarnokából. Természetesen a versenysportban használt összeállítások vannak a fókuszban, s e tekintetben a Porsche széphagyományokat tudhat magáénak - ezúttal a Macan kapott meg néhány igazán szép emléket őrző festést.

Módosítás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 12:38

Búcsúzik Európából a Subaru WRX STI

Nyomtatás

A Subaru illetékesei bejelentették, hogy az európai piacról kivonják legerősebb modelljüket, a WRX STI-t. A rali-stílusú kompakt sportszedán a hírek szerint jövő nyáron búcsúzik a palettáról, vagyis aki nagyon szeretne rendelni egyet magának, néhány hónapig még hazánkban is megteheti.

Vidám videón a Honda Civic fejlődésének 45 éve

Nyomtatás

Szinte hihetetlen, de a Honda Civic bizony immár 45 éve velünk van, a japánok világszerte töretlen népszerűségnek örvendő kompakt modellje ugyanis 1973-ban debütált. A szép életpálya tiszteletére a Donut Media egy kedves, alig másfél perces angol nyelvű grafikus videóval kedveskedett a modellnek és rajongótáborának, amiben dióhéjban végigkísérhetjük a Civic óriási fejlődését. Alább Önök is megnézhetik a kisfilmet.

Kissé rendhagyó, de fantasztikus volt a VIII. Porsche Tíz Torony Túra

Nyomtatás

Immár nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag nincs ősz a Porsche Club Pannonia (PCP) által szervezett Tíz Torony Túra nélkül, és természetesen Tíz Torony Túra sincs ősz nélkül: a PCP vidám és barátságos Porsche-barát csapata idén nyolcadízben szervezte meg a nívós Porsche-rendezvényt, ami annak függvényében, hogy ki miként tekint rá, lehet egy baráti összejövetel, egy izgalmas verseny, egy kiváló lehetőség az indulók autócsodáinak megmozgatására, sőt, az intelligens szervezés révén akár egy kulturális kirándulás hazánk legszebb tájait érintve.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 20:45

Az Opel ismét vitorlákat bontott - Földváron holnap lesz a Finn Gold Cup döntője

Nyomtatás

Amint az Opel és a magyar Fifty-Fifty vitorláshajó együttműködéséről még korábban beszámoltunk, nincs ez másképp most sem: a négykerekűek mellett a fehér vitorláknak éppúgy szerelmesei vagyunk, következzen tehát egy programajánló, amiben villámos sikerek várhatóak, és ehhez még jósnak sem kell lennünk.

Hat Lamborghini vette birtokba a Transzfogarasi szerpentint - videóval

Nyomtatás

A Lamborghini egy felettébb izgalmas kedvcsináló videóval igyekszik megkedveltetni velünk a Huracán típuscsaládot, aminek megkedveléséhez alapvetően semmiféle kedvcsináló videóra nem is lenne szükség. A hozzávalók egyszerűek: egy jó kamerás csapat mellett ‘csupán’ három darab Huracán egy-egy ügyes sofőrrel, valamint egy remek hegyi szerpentin.

Módosítás dátuma: 2017. július 25. kedd, 08:02

Kánaán - videón a világ legritkább és legdrágább szuperautói

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei számára elképzelni sem lehet jobb programot, mint a hollandiai TT Circuit Aspen versenypályán minden évben megrendezésre kerülő Supercars Sunday (szuperautók vasárnapja) rendezvény, ahol a világ leggyorsabb és legdrágább autói gyűlnek össze, hogy a szemünket és a fülünket egyszerre kényeztessék. Az idei rendezvényről a Carspotter Jeroen néven tevékenykedő videóblogger készített egy hosszú összefoglalót – hangerőt a maximumra!

Módosítás dátuma: 2017. június 06. kedd, 11:34

Földön és levegőben: látványos videón egy Morgan és egy kétszárnyú repülő

Nyomtatás

Számos videón láthattunk már olyan megmérettetéseket, például gyorsulási versenyeket, amelyeknek egyik tagja egy autó, a másik pedig egy repülő volt. Ezúttal az igazán különleges sportautókat gyártó brit Morgan jóvoltából készült el egy kisfilm, aminek főszereplője egy gyönyörű Morgan Aero 8 modell és egy kétszárnyú ‘show-repülőgép’.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 13:36

1. oldal / 57