Blog

Két kerékkel döntött csúcsot a Nissan Juke a sebességőrültek ünnepén

Nyomtatás

Noha a sebességfesztivál Goodwoodban leginkább a négykerekűek ünnepe, ezúttal a két keréken való haladás is előtérbe került a jeles eseményen. A látványos produkciót azonban nem motorkerékpár, hanem egy Nissan Juke hajtotta végre, amely a mutatvánnyal egyben rekorddöntésnek is örvendhetett.

Módosítás dátuma: 2015. július 01. szerda, 14:33

Úri huncutságok – a Ferrari Racing Days hungaroringi állomásán jártunk

Nyomtatás

Sokkal többet kaptam a Ferrari Racing Days-en, mint amire számítottam. Aki a hétvégén kilátogatott a Hungaroringre, az nem csak egy élménnyel lett gazdagabb, de biztos, hogy bölcsebben is tért haza. Címszavak szintjén minden pont úgy sikerült az olaszok legendás márkájának, ahogy eltervezték, hiszen lenyűgöztek, megleptek és képesek voltak hatni rám.

Módosítás dátuma: 2015. június 30. kedd, 17:08

Kötelező darab – akcióban James Bond új autói (videóval)

Nyomtatás

A filmrajongók, és különösképp a 007-sorozat rajongói már bizonyára epekedve várják a méltán népszerű széria legújabb epizódját, amely SPECTRE névre hallgat és premierje idén lesz. James Bond szerepét ezúttal is – immár negyedízben – Daniel Craig tölti be.

Célkeresztben Ethan Hunt és a BMW M3 - új előzetesen a Mission Impossible 5

Nyomtatás

Bizonyára emlékeznek rá, hogy a Mission Impossible előző, negyedik részének főszereplője Tom Cruise mellett a BMW i8-at előrevetítő tanulmány, a Vision EfficientDynamics volt. A mozirajongók, illetve a Mission Impossible kedvelői bizonyára tudják, hogy már elkészült az ötödik rész, Tom Cruise pedig újra a BMW mellett tette le voksát.

Versenypályán tombol az 1340 lóerős Koenigsegg One:1 (videóval)

Nyomtatás

Nem kérdés, hogy a svéd Koenigsegg cég One:1 nevű bestiája a világ egyik legkeményebb szuperautója: 1340 lóerős teljesítménye mellett még a nagy ’trió’ tagjai is elbújhatnak (Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder), a habot a tortán pedig a relatíve alacsonynak számító 1340 kilós tömeg jelenti.

Autós Mennyország: gyári videón a Ferrari F40, F50, Enzo és LaFerrari

Nyomtatás

A Ferrari a hét elején egy olyan gyári kisfilmet tett közzé, amitől minden benzingőzzel fertőzött autórajongónak garantáltan felgyorsul a szívdobogása. Bár az alig kétperces videó nagyon kevés ahhoz, hogy megfelelően átadja a főszereplők kvalitásait, az egészet valami különös hangulat lengi körül.

40 év Ferrari V8-történelem: 8 generáció a 488 GTB londoni premierjén

Nyomtatás

A Ferrari kínálatának magját hosszú évek, sőt, évtizedek óta a relatíve elérhetőbb árú, középmotoros V8-as modellek alkotják. A középmotoros V8-sorozat legfrissebb tagja a 458 Italia frissített és egyben lényegesen átalakított utódja, az immár (bi)turbós 488 GTB, amelynek londoni premierjét egészen elegánsan ünnepelték meg az olaszok.

Módosítás dátuma: 2015. április 28. kedd, 20:28

Egyterűek és terepesek bűvöletében - megjelent legfrissebb táblamagazinunk

Nyomtatás

Megjelent kétheti táblamagazinunk legfrissebb száma, amelyet az alábbiakban vagy ide kattintva természetesen ezúttal is ingyenesen elérhetnek. Szokásunkhoz híven igyekeztünk érdekes tartalommal megtölteni a színes összeállítást.

Ajándék iGO navigációval ünnepel születésnapot a magyar NNG

Nyomtatás

A hazai NNG cég április 20-tól tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációját okostelefonokra, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza. A tíznapos letölthetőség szerencsére nem azt jelenti, hogy addig használható a szoftver: az offline, tehát internetes adatforgalmat nem használó programot bármeddig lehet használni, csupán a letölthetőségnek van egy tíznapos időkorlátja. A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert.

Módosítás dátuma: 2015. április 16. csütörtök, 18:49

A New York-i Autószalon képekben - autók és Hölgyek

Nyomtatás

Nem csak Európában kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a napokban is épp zajló New York-i Autószalon a Detroiti (NAIAS) és a Los Angeles-i mellett a legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol rendszerint számos gyártó tart fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk kedves Olvasóinknak!

Nyomtatás

Az Autó Pult szerkesztősége a magazin minden kedves Olvasójának sok-sok jóban és finomságban gazdag, kellemes húsvéti ünnepeket kíván. Vezessenek óvatosan, a szabályok betartásával figyeljenek az ilyenkor esedékes rendőrségi razziákra, és kérjük Önöket, hogy az alkoholfogyasztást a sofőrködéssel semmiképp se egyeztessék össze. Jó pihenést kívánunk!

Módosítás dátuma: 2015. április 04. szombat, 09:03

10. oldal / 57