Blog

Célkeresztben Ethan Hunt és a BMW M3 - új előzetesen a Mission Impossible 5

Nyomtatás

Bizonyára emlékeznek rá, hogy a Mission Impossible előző, negyedik részének főszereplője Tom Cruise mellett a BMW i8-at előrevetítő tanulmány, a Vision EfficientDynamics volt. A mozirajongók, illetve a Mission Impossible kedvelői bizonyára tudják, hogy már elkészült az ötödik rész, Tom Cruise pedig újra a BMW mellett tette le voksát.

Versenypályán tombol az 1340 lóerős Koenigsegg One:1 (videóval)

Nyomtatás

Nem kérdés, hogy a svéd Koenigsegg cég One:1 nevű bestiája a világ egyik legkeményebb szuperautója: 1340 lóerős teljesítménye mellett még a nagy ’trió’ tagjai is elbújhatnak (Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder), a habot a tortán pedig a relatíve alacsonynak számító 1340 kilós tömeg jelenti.

Autós Mennyország: gyári videón a Ferrari F40, F50, Enzo és LaFerrari

Nyomtatás

A Ferrari a hét elején egy olyan gyári kisfilmet tett közzé, amitől minden benzingőzzel fertőzött autórajongónak garantáltan felgyorsul a szívdobogása. Bár az alig kétperces videó nagyon kevés ahhoz, hogy megfelelően átadja a főszereplők kvalitásait, az egészet valami különös hangulat lengi körül.

40 év Ferrari V8-történelem: 8 generáció a 488 GTB londoni premierjén

Nyomtatás

A Ferrari kínálatának magját hosszú évek, sőt, évtizedek óta a relatíve elérhetőbb árú, középmotoros V8-as modellek alkotják. A középmotoros V8-sorozat legfrissebb tagja a 458 Italia frissített és egyben lényegesen átalakított utódja, az immár (bi)turbós 488 GTB, amelynek londoni premierjét egészen elegánsan ünnepelték meg az olaszok.

Módosítás dátuma: 2015. április 28. kedd, 21:28

Egyterűek és terepesek bűvöletében - megjelent legfrissebb táblamagazinunk

Nyomtatás

Megjelent kétheti táblamagazinunk legfrissebb száma, amelyet az alábbiakban vagy ide kattintva természetesen ezúttal is ingyenesen elérhetnek. Szokásunkhoz híven igyekeztünk érdekes tartalommal megtölteni a színes összeállítást.

Ajándék iGO navigációval ünnepel születésnapot a magyar NNG

Nyomtatás

A hazai NNG cég április 20-tól tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációját okostelefonokra, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza. A tíznapos letölthetőség szerencsére nem azt jelenti, hogy addig használható a szoftver: az offline, tehát internetes adatforgalmat nem használó programot bármeddig lehet használni, csupán a letölthetőségnek van egy tíznapos időkorlátja. A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert.

Módosítás dátuma: 2015. április 16. csütörtök, 19:49

A New York-i Autószalon képekben - autók és Hölgyek

Nyomtatás

Nem csak Európában kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a napokban is épp zajló New York-i Autószalon a Detroiti (NAIAS) és a Los Angeles-i mellett a legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol rendszerint számos gyártó tart fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk kedves Olvasóinknak!

Nyomtatás

Az Autó Pult szerkesztősége a magazin minden kedves Olvasójának sok-sok jóban és finomságban gazdag, kellemes húsvéti ünnepeket kíván. Vezessenek óvatosan, a szabályok betartásával figyeljenek az ilyenkor esedékes rendőrségi razziákra, és kérjük Önöket, hogy az alkoholfogyasztást a sofőrködéssel semmiképp se egyeztessék össze. Jó pihenést kívánunk!

Módosítás dátuma: 2015. április 04. szombat, 10:03

A Dacia belép a prémiumszegmensbe – jön a románok luxusautója!

Nyomtatás

A mai nap folyamán a Dacia vezetősége bejelentette, hogy egészen pontosan egy év múlva, 2016. április elsején egy olyan típust mutatnak be, amivel az egész világot a feje tetejére állítanák: nem másról, mint egy méregdrága luxuslimuzinról szól a fáma, ami egyenesen a Mercedes-Maybach S-osztály ellen szállna ringbe.

Április 11-én ismét Autók és kávé - 5. alkalommal, a Kultmobil szervezésében

Nyomtatás

Veterános partnerünk, a Kultmobil szervezésében április 11-én kerül megrendezésre az immár 5. „Autók és kávé” találkozó, amely ezúttal is tökéletes helyet jelent majd az autórajongók számára. Legyen szó veteránokról, youngtimer járművekről, sportkocsikról, vagy akár különféle tuningautókról, minden benzingőzzel fertőzött kilátogató garantáltan találni fog ínyére való finomságokat.

Önmagát feljelentette az ittas vezető

Nyomtatás

Valószínűleg futótűzként szaladja majd körbe az internetet az ittas kanadai története, aki alkoholos befolyásoltsága tudatára ébredve lehúzódott járművével az út szélére, és jelentette magát telefonon a rendőrségnél. A sztoriban ezúttal semmilyen csavar nincs, tanulság viszont annál inkább.

10. oldal / 57