2017. Április 25., Kedd

Frissitve:08:02:42

Blog

A New York-i Autószalon képekben - autók és Hölgyek

Nyomtatás

Nem csak Európában kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a napokban is épp zajló New York-i Autószalon a Detroiti (NAIAS) és a Los Angeles-i mellett a legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol rendszerint számos gyártó tart fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk kedves Olvasóinknak!

Nyomtatás

Az Autó Pult szerkesztősége a magazin minden kedves Olvasójának sok-sok jóban és finomságban gazdag, kellemes húsvéti ünnepeket kíván. Vezessenek óvatosan, a szabályok betartásával figyeljenek az ilyenkor esedékes rendőrségi razziákra, és kérjük Önöket, hogy az alkoholfogyasztást a sofőrködéssel semmiképp se egyeztessék össze. Jó pihenést kívánunk!

Módosítás dátuma: 2015. április 04. szombat, 10:03

A Dacia belép a prémiumszegmensbe – jön a románok luxusautója!

Nyomtatás

A mai nap folyamán a Dacia vezetősége bejelentette, hogy egészen pontosan egy év múlva, 2016. április elsején egy olyan típust mutatnak be, amivel az egész világot a feje tetejére állítanák: nem másról, mint egy méregdrága luxuslimuzinról szól a fáma, ami egyenesen a Mercedes-Maybach S-osztály ellen szállna ringbe.

Április 11-én ismét Autók és kávé - 5. alkalommal, a Kultmobil szervezésében

Nyomtatás

Veterános partnerünk, a Kultmobil szervezésében április 11-én kerül megrendezésre az immár 5. „Autók és kávé” találkozó, amely ezúttal is tökéletes helyet jelent majd az autórajongók számára. Legyen szó veteránokról, youngtimer járművekről, sportkocsikról, vagy akár különféle tuningautókról, minden benzingőzzel fertőzött kilátogató garantáltan találni fog ínyére való finomságokat.

Önmagát feljelentette az ittas vezető

Nyomtatás

Valószínűleg futótűzként szaladja majd körbe az internetet az ittas kanadai története, aki alkoholos befolyásoltsága tudatára ébredve lehúzódott járművével az út szélére, és jelentette magát telefonon a rendőrségnél. A sztoriban ezúttal semmilyen csavar nincs, tanulság viszont annál inkább.

Elkészült a Mission Impossible 5 előzetese – főszerepben ismét a BMW

Nyomtatás

Bizonyára emlékeznek rá, hogy a Mission Impossible előző, negyedik részének főszereplője Tom Cruise mellett a BMW i8-at előrevetítő tanulmány, a Vision EfficientDynamics volt. A mozirajongók, illetve a Mission Impossible kedvelői bizonyára tudják, hogy készülőben van az ötödik rész, mi pedig jelentjük, hogy Tom Cruise újra a BMW mellett tette le voksát.

Módosítás dátuma: 2015. március 23. hétfő, 20:56

Hol marad a vezetési élmény forradalma?

Nyomtatás

Az autóipar töretlenül fejlődik, a szerteágazó folyamatban pedig úgy tűnik, hogy a vezetési igazi, szűretlen élménye iránt rajongók bizony háttérbe szorulnak. A hatékonyságért és a biztonságért folytatott hajszában semmi nem megengedett, ami kissé játékos vagy éppen szórakoztató. Mi lesz veled, ó, nagybetűs vezetés?

Módosítás dátuma: 2015. március 23. hétfő, 19:17

A motor halála – így jár, aki nem figyel az olajcserére!

Nyomtatás

Az emberi hanyagság néha hihetetlen mértéket ölt; a cikkünkben látható néhány fotó nem csalás, nem ámítás, hanem egy valóságos történet eredménye. Hogy miről is van szó? Főhősünk - még mielőtt bárki is helytelenül ítélkezne – egy hanyag férfiember, valamint egy szegény Audi TT szerencsétlenül járt motorja.

(Sí)Paradicsom – Ausztria legszebb tájain, egy Mercedes ML szárnyán

Nyomtatás

Szinte a fél életünk utazásból áll: az autós újságírók a különféle autó bemutatók révén rengeteget utaznak szerte Európában, sőt, mondhatjuk, hogy szerte a világon, arról nem is beszélve, hogy mindemellett munkánk miatt rengeteget autózunk – bizony nem ritka szerkesztőségünk tagjainál az évi 50 ezer km-es futás, amit persze rengeteg különböző autó volánja mögött abszolválunk.

Módosítás dátuma: 2015. március 17. kedd, 15:29

Saját zenét írt az Infiniti autóhangokból (videó)

Nyomtatás

A genfi újdonságáról már fellebbentette a fátylat az Infiniti, de mégsem ül ölbe tett kézzel. A gyártó közel-keleti illetékesei például saját zeneszámot szereztek, amely kizárólag autók hangjaiból áll össze.

Miniatűr valóság – fantasztikusan reális autós életképek, piciben

Nyomtatás

Bizonyára sokaknak lehet ismerős Michael Paul Smith neve, akinek fotói gombamód terjednek az interneten; a művészlelkű úriember egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

10. oldal / 56