Blog

Pagani Zonda Tricolore a légi akrobaták kötelékében

Nyomtatás

A Runimation Studios és a Pagani jóvoltából igényes és látványos videón csorgathatjuk nyálunkat a Pagani Zonda egyik szépséges különkiadására, a Tricolore-ra.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 14. kedd, 20:29

Mercedesszel 300 km/h felett – mégpedig vízen

Nyomtatás

Bár megszokhatták olvasóink, hogy a tuning-világ híreit, újdonságait messziről kerülni szoktuk – amit kizárólag azért teszünk, mert azok egyrészt a teljesség igényével szinte követhetetlenek, másrészt pedig egy külön portált igényelnének (világszerte rengeteg tuning-különlegesség születik nap, mint nap, ha pedig már belefog az ember, akkor csinálja is rendesen) – de ezúttal az érdekességfaktor végett kivételt kell tennünk.

Anakin, kapcsold a Lotust hipersebességre!

Nyomtatás

Akár a Star Wars filmek egyikéből is kipottyanhatott volna a képeken szereplő jármű, azonban most nem erről van szó. A hétköznapinak csöppet sem nevezhető tervek egy spanyol dizájner, Arturo Ariño Rábago kezének munkáját dicsérik.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 06. hétfő, 10:54

Virtuálisan tanít bárkit vezetni a Ferrari

Nyomtatás

Úgy tűnik, a Ferrari törleszteni szeretne a 458-as tűzesetekért, így hamarosan verseny szimulátort dob piacra, melyen bárki csiszolhatja majd vezetési képességeit.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 03. péntek, 09:08

Ezt meg kell nézni! – videón Walter Röhrl és a legerősebb Porsche

Nyomtatás

Szokták mondani (mi több, ez egy bizonyított tény), hogy az emberek reflexe idősebb korban, leginkább 60 év fölött egyértelműen tompul. Nos, úgy látszik, hogy a 63 és fél éves, legendás Walter Röhrl-re ez a megállapítás nem igazán vonatkozik - legalábbis minden jel erre mutat.

A pénzügy leleplezi az eddig anonim Stig identitását

Nyomtatás

Nehéz úgy autókedvelőnek lenni, hogy egy idő után ne találkozzunk a brit Top Gear sorozattal. A világ talán legnépszerűbb autós, televíziós adásának fehér (illetve korábban fekete) versenyruhás, titokzatos autóversenyzője, Stig most úgy tűnik, valóban lelepleződik – méghozzá pénzügyi iratok miatt.

Talmácsi Gábor – a motoros, aki szívesen sörözik, de csak mértékkel

Nyomtatás

„Kérek egy sört! Alkoholmentes jó lesz? Miért, játékpénz jó lesz?” – valami ehhez hasonló hangulat fogadta a Dreher és Talmácsi Gábor közös, felelős alkoholfogyasztásért indított kampányának sajtótájékoztatójára érkezőt. A helységben ugyanis mindenhol bontatlan alkoholmentes söröket láttunk, miközben a kollégák lelkesen kortyolták, a pincérek pedig hordták a hűsítő nedűt.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 19. csütörtök, 11:35

Férfiak vágya, hölgyek rémálma a stuttgarti V8 Hotel

Nyomtatás

Nem is olyan régen egy barátommal arról beszélgettünk, hogy a nem is olyan távoli jövőben miként fogjuk végleg igába hajtani a fejünket. Cimborám elmondása szerint ő 4,5 millió forintot szán majd az esküvőjére, ám

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 18. szerda, 10:52

Az ördög maga - Érkezik a Factory Five GTM KIT Car 2. generációja

Nyomtatás

Mint arról "Menny és pokol" című írásunkban beszámoltunk, a Factory Five Racing egy, a házilag megépíthető autók gyártásával foglalkozó amerikai manufaktúra. Megjelent cikkünk kapcsán az egyik Olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy az aktuális csúcsmodellhez egy új manuális váltó válik elérhetővé. A változások sora nagy örömünkre itt azonban még nem ér véget,

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 16. hétfő, 08:02

Játékot hirdet a Peugeot - nyerjen RCZ-s wellness-hétvégét

Nyomtatás

A Peugeot márkát egy francia testvérpár kereken 200 évvel ezelőtt alapította meg, a tiszteletreméltó jubileum alkalmából pedig a Peugeot Hungária kedvező ajánlatokkal és különböző játékokkal várja az érdeklődőket.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 12:32

Billiárdasztal született egy 1965-ös VW Transporterből

Nyomtatás

Mindig is voltak, vannak és lesznek flúgos emberek. Legutóbbi jó példa erre az az 1965-ben gyártott, legendás T1-es Volkswagen Transporter, amely jelenleg billiárdasztalként éli második életét. Sok mindent nem is kell talán elmondani az érdekességről, véleményem szerint a képek magukért beszélnek.

55. oldal / 57