2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Blog

Anakin, kapcsold a Lotust hipersebességre!

Nyomtatás

Akár a Star Wars filmek egyikéből is kipottyanhatott volna a képeken szereplő jármű, azonban most nem erről van szó. A hétköznapinak csöppet sem nevezhető tervek egy spanyol dizájner, Arturo Ariño Rábago kezének munkáját dicsérik.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 06. hétfő, 09:54

Virtuálisan tanít bárkit vezetni a Ferrari

Nyomtatás

Úgy tűnik, a Ferrari törleszteni szeretne a 458-as tűzesetekért, így hamarosan verseny szimulátort dob piacra, melyen bárki csiszolhatja majd vezetési képességeit.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 03. péntek, 08:08

Ezt meg kell nézni! – videón Walter Röhrl és a legerősebb Porsche

Nyomtatás

Szokták mondani (mi több, ez egy bizonyított tény), hogy az emberek reflexe idősebb korban, leginkább 60 év fölött egyértelműen tompul. Nos, úgy látszik, hogy a 63 és fél éves, legendás Walter Röhrl-re ez a megállapítás nem igazán vonatkozik - legalábbis minden jel erre mutat.

A pénzügy leleplezi az eddig anonim Stig identitását

Nyomtatás

Nehéz úgy autókedvelőnek lenni, hogy egy idő után ne találkozzunk a brit Top Gear sorozattal. A világ talán legnépszerűbb autós, televíziós adásának fehér (illetve korábban fekete) versenyruhás, titokzatos autóversenyzője, Stig most úgy tűnik, valóban lelepleződik – méghozzá pénzügyi iratok miatt.

Talmácsi Gábor – a motoros, aki szívesen sörözik, de csak mértékkel

Nyomtatás

„Kérek egy sört! Alkoholmentes jó lesz? Miért, játékpénz jó lesz?” – valami ehhez hasonló hangulat fogadta a Dreher és Talmácsi Gábor közös, felelős alkoholfogyasztásért indított kampányának sajtótájékoztatójára érkezőt. A helységben ugyanis mindenhol bontatlan alkoholmentes söröket láttunk, miközben a kollégák lelkesen kortyolták, a pincérek pedig hordták a hűsítő nedűt.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 19. csütörtök, 10:35

Férfiak vágya, hölgyek rémálma a stuttgarti V8 Hotel

Nyomtatás

Nem is olyan régen egy barátommal arról beszélgettünk, hogy a nem is olyan távoli jövőben miként fogjuk végleg igába hajtani a fejünket. Cimborám elmondása szerint ő 4,5 millió forintot szán majd az esküvőjére, ám

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 18. szerda, 09:52

Az ördög maga - Érkezik a Factory Five GTM KIT Car 2. generációja

Nyomtatás

Mint arról "Menny és pokol" című írásunkban beszámoltunk, a Factory Five Racing egy, a házilag megépíthető autók gyártásával foglalkozó amerikai manufaktúra. Megjelent cikkünk kapcsán az egyik Olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy az aktuális csúcsmodellhez egy új manuális váltó válik elérhetővé. A változások sora nagy örömünkre itt azonban még nem ér véget,

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 16. hétfő, 07:02

Játékot hirdet a Peugeot - nyerjen RCZ-s wellness-hétvégét

Nyomtatás

A Peugeot márkát egy francia testvérpár kereken 200 évvel ezelőtt alapította meg, a tiszteletreméltó jubileum alkalmából pedig a Peugeot Hungária kedvező ajánlatokkal és különböző játékokkal várja az érdeklődőket.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 11:32

Billiárdasztal született egy 1965-ös VW Transporterből

Nyomtatás

Mindig is voltak, vannak és lesznek flúgos emberek. Legutóbbi jó példa erre az az 1965-ben gyártott, legendás T1-es Volkswagen Transporter, amely jelenleg billiárdasztalként éli második életét. Sok mindent nem is kell talán elmondani az érdekességről, véleményem szerint a képek magukért beszélnek.

A sebesség függőség - Kiálts rá az ördögre!

Nyomtatás

Vajon mi az, ami manapság kilendíthet minket a mindennapok egyhangúságából? Miért van az, hogy a gyors autók egyre nagyobb szerepet töltenek be az emberek életében? Miért kockáztatjuk időnként az életünket tisztán a sebesség iránti hajsza miatt? Biológiai értelemben a válasz egyszerű

Módosítás dátuma: 2010. július 22. csütörtök, 09:30

Már Ferrari F458-cal is égő járni

Nyomtatás

Legújabb „égő” kalandunk helyszíne Párizs, a főszereplő pedig ezúttal a múlt heti produkció Audi R8-a helyett egy Ferrari F458 Italia.

A korábbi modellek (köztük az F430 és az 599) szokását követendő, az újdonság a nagyvárosi közlekedés során adta be a derekát. A tulajdonos a visszapillantó tükörbe nézve füstre lett figyelmes, és mire megállt a bal hátsó kerék alól már lángok csaptak fel. Szerencsére azonban egy tűzoltó-készülék is előkerült, így sikerült csökkenteni a kárt - ami azért így sem csekély lehet.

A tanulság, hogy a különleges sportautók tulajdonosainak nem árt tűzoltó készüléket tartani az autóban. A Porschénél bezzeg van ilyen a gyári extralistán – lehet, hogy éppen ez tartja távol a kigyulladás gonosz szellemeit, mindenesetre nem nagyon hallani, hogy valakinek is égő élményt okozott volna saját hibájából egy 911.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 06:34

55. oldal / 57