2017. Szeptember 24., Vasárnap

Frissitve:09:30:06

Legfrissebb:

Blog

Játékot hirdet a Peugeot - nyerjen RCZ-s wellness-hétvégét

Nyomtatás

A Peugeot márkát egy francia testvérpár kereken 200 évvel ezelőtt alapította meg, a tiszteletreméltó jubileum alkalmából pedig a Peugeot Hungária kedvező ajánlatokkal és különböző játékokkal várja az érdeklődőket.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 12:32

Billiárdasztal született egy 1965-ös VW Transporterből

Nyomtatás

Mindig is voltak, vannak és lesznek flúgos emberek. Legutóbbi jó példa erre az az 1965-ben gyártott, legendás T1-es Volkswagen Transporter, amely jelenleg billiárdasztalként éli második életét. Sok mindent nem is kell talán elmondani az érdekességről, véleményem szerint a képek magukért beszélnek.

A sebesség függőség - Kiálts rá az ördögre!

Nyomtatás

Vajon mi az, ami manapság kilendíthet minket a mindennapok egyhangúságából? Miért van az, hogy a gyors autók egyre nagyobb szerepet töltenek be az emberek életében? Miért kockáztatjuk időnként az életünket tisztán a sebesség iránti hajsza miatt? Biológiai értelemben a válasz egyszerű

Módosítás dátuma: 2010. július 22. csütörtök, 10:30

Már Ferrari F458-cal is égő járni

Nyomtatás

Legújabb „égő” kalandunk helyszíne Párizs, a főszereplő pedig ezúttal a múlt heti produkció Audi R8-a helyett egy Ferrari F458 Italia.

A korábbi modellek (köztük az F430 és az 599) szokását követendő, az újdonság a nagyvárosi közlekedés során adta be a derekát. A tulajdonos a visszapillantó tükörbe nézve füstre lett figyelmes, és mire megállt a bal hátsó kerék alól már lángok csaptak fel. Szerencsére azonban egy tűzoltó-készülék is előkerült, így sikerült csökkenteni a kárt - ami azért így sem csekély lehet.

A tanulság, hogy a különleges sportautók tulajdonosainak nem árt tűzoltó készüléket tartani az autóban. A Porschénél bezzeg van ilyen a gyári extralistán – lehet, hogy éppen ez tartja távol a kigyulladás gonosz szellemeit, mindenesetre nem nagyon hallani, hogy valakinek is égő élményt okozott volna saját hibájából egy 911.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 07:34

Remekül szerepelt minden idők egyik legidegtépőbb Kékszalagján az Autó Pult csapata

Nyomtatás

Szinte a teljes kifulladásig mentünk, de nem adtuk fel; az idei Kékszalag minden idők egyik legidegtépőbb versenye volt, ám mi így is végigküzdöttük: az Autó Pult csapata az abszolút 67. helyen ért célba vitorlásán, mintegy 30 óra versenyzés után.

Módosítás dátuma: 2010. július 06. kedd, 11:20

Botrányos hozzáállás: itthon a 10 éves gumit is újként adhatják el!

Nyomtatás

Számunkra is csak véletlenül, egy balul elsült gumiválasztás folytán derült ki: gyakorlatilag semmilyen szabályozás nem létezik a többéves gumik újként történő eladására, vagyis jogilag a „lejárt” abroncsokat is teljes értékű újként lehet eladni.

Módosítás dátuma: 2010. június 28. hétfő, 18:31

Versenylázban: az Autó Pult indul a Kékszalagon!

Nyomtatás

Hogy a hosszú távú versenyzés nem csak az autóipar sajátja, azt jól bizonyítja a Balatonon megrendezett, legendás Kékszalag vitorlásverseny is, amely idén 42. alkalommal kerül megrendezésre. A magyar vitorlázássport Nürburgringi 24 órás viadalának tekinthető tókerülő eseménye már szinte a teljes országot megmozgatja – így minket is.

Újra világhódító útjára indul a híres Top Gear sorozat

Nyomtatás

Azoknak, akik kicsit is meg vannak fertőzve a benzingőz által, vélhetően nem kell bemutatni a brit BBC tévécsatorna legendás autós műsorát, a Top Geart, illetve annak sztárjait. Aki pedig nem hallott a sorozatról, érdemes - mondjuk interneten - végignéznie néhány adást, és bizonyára soha nem fogja elfelejteni az őrült "srácokat", az autósvilág legnagyobb kritikusait.

A Ferrarinál szaglásztunk - maranellói gyárlátogatás

Nyomtatás

Van egy szó mely mára már a világ minden táján sokaknak egyet jelent a minőséggel, precizítással, exkluzivitással, mi több, leginkább egy elérhetetlen álommal: Ferrari. Az ilyen felirattal ellátott autók birtoklása szimbóluma annak, hogy valaki az élet valamely területén a legsikeresebbek, leghatalmasabbak egyike.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 12. csütörtök, 15:22

Kínai Bugatti Veyron, cigarettásdobozokból

Nyomtatás

Úgy tűnik, a Bugatti Veyron tényleg mindenkit megihlet. Az 1001 lóerős autó formáját öröklő PSP játékkonzol után a nem kevesebb, mint tízezer cigarettásdobozból készült verzió a legfrissebb őrültség.

Pezsgőspoharat tör a Lexus LFA kipufogóhangja – videóval

Nyomtatás

Épphogy kijelentette a Lexus a napokban, hogy 560 lóerős, nagyjából 10 évig fejlesztett, horribilis (nagyjából 80 millió forintos) áron értékesített szupersportautójának mind az 500 példánya elkelt, a japánok máris kiadtak egy egészen érdekes, gyári videót az autóval kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 11:27

55. oldal / 57