Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Akik ismerik, jól tudják: Vajda János kollégánk nem az a típus, aki dübörgő kipufogóval és vállra tetovált V8-felirattal hirdeti a lefojtás nélküli motorhang diadalát. Ám ő is imádja a szívhez szóló, gyönyörű mechanikai dallamokat, a sorhat pedig ezek között is személyes kedvence. Így egyik szeme sírt, a másik pedig nevetett, amikor a BMW X4 M40i-t tesztelte.

Szerénykedésnek helye nincs - galériaA látszólagos ellentmondásokat békíteni igyekvő terepkupéval ugyanis az érkezése előtt még nyugodt, csendes, madárcsicsergéssel fűszerezett Őrségben járt, az odautat pedig igencsak élvezte a csúcs-X4 volánja mögött, de arra, ami másnap reggel következik, akkor még nem számított. Ugyanis én vettem át anno a tesztautó kulcsát, amit addig Jánosunk csak üzemmelegen használt. És a csípős hajnal mindig meglehetősen paprikás hangulatában találja szeretett turbós sorhatos motorunkat, aminek a 360 lóerős N55 kódjelű erőforrás hangot is ad... valahogy így:

A szomszédok, járókelők, nyaralók ennek általában annyira nem örülnek, mint mi, autómániások, így én is kaptam néhány szúrós pillantást a balatoni reggel 7 órás videózásom során. Kávéra viszont nem volt szükségem, hiszen a hangorkán már előrevetítette a későbbiekben rám váró örömteli pillanatokat a volán mögött – amelyek aztán be is következtek. Erről, illetve megannyi másról tesztünkben már beszámoltunk, ide kattintva érdemes lehet fellapozni azt.

Kommentek