2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Női szemmel

Az új Honda NSX az első szuperautó, melyet hölgy tervezett

Nyomtatás

Az amerikai születésű, versenyző felmenőkkel rendelkező Michelle Christensen beírta magát az autóipar történelemkönyvébe. Az új Honda NSX formáit ugyanis az általa vezetett csapat álmodta meg, vagyis ő az első hölgy, aki sorozatgyártású szuperautót tervezett.

A Mercedes-Benz S-osztály lett a Női Év Autója

Nyomtatás

Már tavaly is beszámoltunk arról, hogy az ismert és elismert Év Autója cím mellett már hagyománnyá vált a Női Év Autója díj kiosztása is, melyet 15 különböző országból érkező, elismert kolléganők értékelése alapján ítélnek oda.

Módosítás dátuma: 2014. december 02. kedd, 12:03

Hölgyszerkesztőnktől szeretettel - videós teszt az új Toyota Yarisról, női szemmel

Nyomtatás

Amikor kedves Hölgyszerkesztőnk rendelkezésére bocsátottuk a nemrégiben frissített, kimondottan csinosra sikeredett Toyota Yaris 1.4 D4-D tesztautót annak érdekében, hogy vizslassa meg női szemmel is a típust, nem is gondoltuk, hogy Sári milyen meglepetésben mesterkedett.

Módosítás dátuma: 2014. október 29. szerda, 19:51

Erika néven rózsaszínben szól a női szívekhez a Mercedes

Nyomtatás

Kétségtelen, hogy a Mercedes-Benz A-osztály soha sem volt annyira férfias, mint most, legújabb generációjában, különösen, ha az A45 AMG verziót nézzük. Mégis az AMG Performance Studio egyedi modellje a női szíveket hivatott megdobogtatni.

Módosítás dátuma: 2014. május 08. csütörtök, 10:10

Új vezér a GM élén: Mary Barra, az első női vezér az autóiparban

Nyomtatás

Az autógyártó óriások élén általában komoly, határozott férfiak markolják a hajókormányt. Ezúttal azonban első ízben tűnik fel a parancsnoki hídon női kapitány, méghozzá a General Motors hajóján Mary Barra személyében.

Módosítás dátuma: 2013. december 11. szerda, 17:31

Hölgyekhez szól majd a következő Mazda2

Nyomtatás

A Mazda2 jelenlegi kiadása sem pályázhat a Legférfiasabb Autó címre, ám a hírek szerint az úton lévő következő generáció még inkább a hölgyek meggyőzésére törekszik majd.

Az igazi autó - miről álmodik a nő?

Nyomtatás

Amikor autók és technikai eszközök kerülnek szóba egy társaságban, a hölgyek gyakran más témára váltanak, pedig mindez korántsem egyértelmű. Mert mi, nők sokszor ugyanolyan lelkesen figyeljük a technikai vívmányok legújabb csodáit, leplezetlen lelkesedéssel rajongva a tervezőik és e remekművek vezetői iránt, hiszen a tökéletes autó épp olyan, mint az igazi.

Módosítás dátuma: 2013. november 05. kedd, 10:38

Randevú - Hogyan essünk szerelembe egy autóval?

Nyomtatás

Az autógyárak hosszú évek óta kísérleteznek azzal, hogyan tudnák vásárlóikat, rajongóikat ámulatba ejteni reklámfilmjeikkel, fokozni a vásárlás iránti hajlandóságot. Az alábbi cikkben egy női nézőpontból készült válogatást nézhetnek meg az örök kérdésről, hogy hogyan csábítsunk.

Módosítás dátuma: 2013. október 10. csütörtök, 15:33

Mercedes Lady Day - vezetéstechnika nőknek, nemcsak nőkért

Nyomtatás

Szeptember második hétvégéjén immár ötödik alkalommal került megrendezésre a Mercedes-Benz Hungária Kft. nagysikerű női vezetéstechnikai tréningje, a Lady Day. A program célja, hogy minél több hölgynek legyen módja elsajátítatni a biztonságos vezetés technikáját. A résztvevők öt különböző technikai pályán próbálhatták ki és fejleszthették tudásukat, tapasztalt instruktorokkal, biztonságos környezetben és nem utolsósorban a Mercedes változatos flottájának segítségével, miközben elméleti tudásukat is gyarapíthatták.

Módosítás dátuma: 2013. október 02. szerda, 12:57

Női szemmel a Ford Fiesta 1.0 EcoBoost az Év Autója

Nyomtatás

Bizony, a nagy hagyományokkal rendelkező Év Autója cím mellett immár a Női Év Autója díj is létezik. Idén pedig a Ford Fiesta volt érdemes a kitüntetésre, méghozzá az 1.0 EcoBoost erőforrással szerelt verzió nyerte el legjobban a hölgyek bizalmát.

Módosítás dátuma: 2013. július 24. szerda, 18:44

Ralph Lauren felbecsülhetetlen értékű autója nyerte el a Concourse d'Elegance díjait

Nyomtatás

Vannak események, melyekhez képest a világ gazdasági nagyhatalmainak konferenciája csak amolyan papírpoharas garázs-bulinak tekinthető, s ilyen a Concours d’Elegance elnevezésű szemle is, ahol bolygónk legtehetősebb rajongói gyűlnek össze, hogy saját gyűjteményeik ékköveinek bemutatásán túl globális autógyártók formatervezési iránymutatásairól hirdessenek végleges és megkérdőjelezhetetlen ítéletet.

Módosítás dátuma: 2013. május 29. szerda, 14:39

2. oldal / 6