Női szemmel

A Mercedes-Benz S-osztály lett a Női Év Autója

Nyomtatás

Már tavaly is beszámoltunk arról, hogy az ismert és elismert Év Autója cím mellett már hagyománnyá vált a Női Év Autója díj kiosztása is, melyet 15 különböző országból érkező, elismert kolléganők értékelése alapján ítélnek oda.

Módosítás dátuma: 2014. december 02. kedd, 12:03

Hölgyszerkesztőnktől szeretettel - videós teszt az új Toyota Yarisról, női szemmel

Nyomtatás

Amikor kedves Hölgyszerkesztőnk rendelkezésére bocsátottuk a nemrégiben frissített, kimondottan csinosra sikeredett Toyota Yaris 1.4 D4-D tesztautót annak érdekében, hogy vizslassa meg női szemmel is a típust, nem is gondoltuk, hogy Sári milyen meglepetésben mesterkedett.

Módosítás dátuma: 2014. október 29. szerda, 19:51

Erika néven rózsaszínben szól a női szívekhez a Mercedes

Nyomtatás

Kétségtelen, hogy a Mercedes-Benz A-osztály soha sem volt annyira férfias, mint most, legújabb generációjában, különösen, ha az A45 AMG verziót nézzük. Mégis az AMG Performance Studio egyedi modellje a női szíveket hivatott megdobogtatni.

Módosítás dátuma: 2014. május 08. csütörtök, 10:10

Új vezér a GM élén: Mary Barra, az első női vezér az autóiparban

Nyomtatás

Az autógyártó óriások élén általában komoly, határozott férfiak markolják a hajókormányt. Ezúttal azonban első ízben tűnik fel a parancsnoki hídon női kapitány, méghozzá a General Motors hajóján Mary Barra személyében.

Módosítás dátuma: 2013. december 11. szerda, 17:31

Hölgyekhez szól majd a következő Mazda2

Nyomtatás

A Mazda2 jelenlegi kiadása sem pályázhat a Legférfiasabb Autó címre, ám a hírek szerint az úton lévő következő generáció még inkább a hölgyek meggyőzésére törekszik majd.

Az igazi autó - miről álmodik a nő?

Nyomtatás

Amikor autók és technikai eszközök kerülnek szóba egy társaságban, a hölgyek gyakran más témára váltanak, pedig mindez korántsem egyértelmű. Mert mi, nők sokszor ugyanolyan lelkesen figyeljük a technikai vívmányok legújabb csodáit, leplezetlen lelkesedéssel rajongva a tervezőik és e remekművek vezetői iránt, hiszen a tökéletes autó épp olyan, mint az igazi.

Módosítás dátuma: 2013. november 05. kedd, 10:38

Randevú - Hogyan essünk szerelembe egy autóval?

Nyomtatás

Az autógyárak hosszú évek óta kísérleteznek azzal, hogyan tudnák vásárlóikat, rajongóikat ámulatba ejteni reklámfilmjeikkel, fokozni a vásárlás iránti hajlandóságot. Az alábbi cikkben egy női nézőpontból készült válogatást nézhetnek meg az örök kérdésről, hogy hogyan csábítsunk.

Módosítás dátuma: 2013. október 10. csütörtök, 15:33

Mercedes Lady Day - vezetéstechnika nőknek, nemcsak nőkért

Nyomtatás

Szeptember második hétvégéjén immár ötödik alkalommal került megrendezésre a Mercedes-Benz Hungária Kft. nagysikerű női vezetéstechnikai tréningje, a Lady Day. A program célja, hogy minél több hölgynek legyen módja elsajátítatni a biztonságos vezetés technikáját. A résztvevők öt különböző technikai pályán próbálhatták ki és fejleszthették tudásukat, tapasztalt instruktorokkal, biztonságos környezetben és nem utolsósorban a Mercedes változatos flottájának segítségével, miközben elméleti tudásukat is gyarapíthatták.

Módosítás dátuma: 2013. október 02. szerda, 12:57

Női szemmel a Ford Fiesta 1.0 EcoBoost az Év Autója

Nyomtatás

Bizony, a nagy hagyományokkal rendelkező Év Autója cím mellett immár a Női Év Autója díj is létezik. Idén pedig a Ford Fiesta volt érdemes a kitüntetésre, méghozzá az 1.0 EcoBoost erőforrással szerelt verzió nyerte el legjobban a hölgyek bizalmát.

Módosítás dátuma: 2013. július 24. szerda, 18:44

Ralph Lauren felbecsülhetetlen értékű autója nyerte el a Concourse d'Elegance díjait

Nyomtatás

Vannak események, melyekhez képest a világ gazdasági nagyhatalmainak konferenciája csak amolyan papírpoharas garázs-bulinak tekinthető, s ilyen a Concours d’Elegance elnevezésű szemle is, ahol bolygónk legtehetősebb rajongói gyűlnek össze, hogy saját gyűjteményeik ékköveinek bemutatásán túl globális autógyártók formatervezési iránymutatásairól hirdessenek végleges és megkérdőjelezhetetlen ítéletet.

Módosítás dátuma: 2013. május 29. szerda, 14:39

Jó ügyet képvisel a rózsaszín Rolls-Royce Ghost

Nyomtatás

A Rolls-Royce háza táján a manufaktúra érdeke is, hogy a széleskörű választékból mégiscsak olyan kombinációk kerüljenek ki az utakra, melyek az ízlésesség határain belül a márka jó hírnevét is öregbíteni képesek. Talán ennek is köszönhető, hogy a gengszteres matt fekete limuzinokkal szemben rózsaszín óriások viszonylag ritkán bukkannak fel, noha kétségünk sincs afelől, hogy a hasonló fényezések iránti kereslet nem éppen szerény.

Módosítás dátuma: 2013. április 16. kedd, 10:28

2. oldal / 6