2017. Április 25., Kedd

Frissitve:08:02:42

Női szemmel

Henrik Fisker több mint 500 ügyféllel tivornyázott már

Nyomtatás

Henrik Fisker nem kis személyiség az autóiparban, hiszen többek között olyan típusok megszületése köthető a nevéhez, mint az Aston Martin DB9 és V8 Vantage, a BMW Z8, a Tesla Model S, az Artega sportautója, s végezetül saját szíve csücske, a Fisker Karma.

Módosítás dátuma: 2013. február 14. csütörtök, 13:33

Magyar hölgy a Bugatti értékesítőinek gyöngyszeme

Nyomtatás

Az értékesítők munkája sokszor nehéz, sőt, a dilettánsok által befeketített szakma gyakorta a társadalom által is lebecsült, ami tehetséges fiatalokat tántoríthat el egy igencsak szép, kihívásokkal teli és izgalmas foglalkozástól.

A nyughatatlan - Schumacher mostantól Mercedeseket tuningol

Nyomtatás

Corinna Schumacher élete egyrészt irigylésre méltó lehet, másrészt felmerülhet bennünk a kérdés is, hogy vajon milyen érzés a hétszeres világbajnok feleségeként állandó másodhegedűsi szerepet játszani.

Mindenestre az bizonyos, hogy a versenyző a Ferraritól való búcsúja után ígéretet tett arra, hogy a jövőben a családja kap főszerepet, mígnem a stuttgartiakkal való szerződéskötés meg nem cáfolta a nyugodt mindennapokra tett jóslatokat. Érdekes persze elgondolkodni azon, hogy mi motivál valakit a munkavégzésre, miután már mindent elért az életben, de a jelek szerint Michael Schumacher szenvedélyének semmi sem szab gátat.

Minthogy a száguldó cirkusszal való szakítás mára „végleges”,  a 44 esztendős pilóta most a Mercedes, illetve az AMG utcai autóinak finomhangolásában jeleskedik, s a márka hírnevének öregbítésében is oroszlánrészt vállal.  Minthogy a szakember korábban a Ferrarik végső beállításában is segédkezett és szinte a semmiből épített fel egy győzelemre képes istállót, talán már Maranellónak is van félnivalója, hogy az ezüstnyilak hamarosan a közutakon is az ágaskodó csődör nyomába érnek.

Módosítás dátuma: 2013. február 07. csütörtök, 20:47

BMW, Jaguar, Mercedes, Lamborghini - így készülünk az ünnepekre

Nyomtatás

A karácsonyi készülődés közepette nem árt egy kicsit az ünnepre hangolódni. A Mikuláshoz, illetve a Jézuskához címzett levelekben például érdemes pontosan megfogalmazni a kéréseinket, hiszen a fenti kép bizonyítéka szerint akkor is csalódottak lehetünk az ajándékok bontogatása során, ha valójában egész évben jók voltunk.

Módosítás dátuma: 2012. december 20. csütörtök, 14:27

Jennifer Lopez olcsón adja magát - már az Audival pózol a sztár

Nyomtatás

Jennifer Lopez a jelek szerint olcsón adja magát, hiszen mindeddig a Fiat 500-as reklámkampányában segédkezett, illetve annak Gucci kiadását igyekezett népszerűsíteni.

Módosítás dátuma: 2012. november 23. péntek, 09:52

A herceg fehér lova - csillogásra termett a Lancia Flavia Red Carpet

Nyomtatás

Talán nincs is hölgyek között olyan, aki legalább egyszer ne fantáziált volna arról, ahogy fotósok gyűrűjében, a szőke herceg oldalán vonul végig a vörös szőnyegen.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 04. kedd, 11:09

Apró figyelmesség - nagyobb parkolóhelyet kaptak a női sofőrök

Nyomtatás

A női emancipáció hívei akár még fel is háborodhatnának a németországi Triberg városának döntésén, melynek keretein belül a frissen átadott parkolóházban nemek szerinti álláshelyek kerültek kialakításra.

Módosítás dátuma: 2012. július 13. péntek, 12:20

Beckham öngólja - egyedi Range Rover készül Victoria vezetésével

Nyomtatás

Noha a Range Rover Evoque az első beharangozók alapján igencsak feminin modellnek tűnt, az Audi üdvöskéjével szemben helytálló dízel, és az utcafiús megjelenésű benzines kupé tesztjei alapján kijelenthetjük, hogy a divatos terepjáró nem csak sokoldalú, de unisex is.

Módosítás dátuma: 2012. április 20. péntek, 08:34

Fiatalság, bolondság - mindent, de olcsón

Nyomtatás

A Deloitte Consulting elnevezésű vállalkozás éves jelentése érdekes képet fest a jövő alakulásáról, hiszen a dokumentum tanulsága alapján a gyártóknak immáron sikerült meggyőzniük az ifjú vásárlói rétegeket az újszerű technológiák szükségességéről.

Módosítás dátuma: 2012. március 12. hétfő, 17:32

Nőnapi tiszteletadás, autós módra

Nyomtatás

Bár néhol még zimankós idővel, de megérkezett a tavasz. A legszebb évszak és a romantikus kivirágzás pedig nem is lehetne jobb aláfestés ahhoz, hogy megemlékezzünk a női nem érdemeiről és szívünket ezúttal nyíltan, leplezetlenül a neki oly’ kedves karcsú kezekbe adjuk.

Módosítás dátuma: 2012. március 08. csütörtök, 15:45

Pályáról a nappaliba - versenyautók az otthonainkban

Nyomtatás

Ma hosszú napunk volt, mert munkaidőben a versenypályán körözgettünk a világ legjobb versenyautóival. Ferrarik, Porschék, BMW-k nyers üvöltésétől zeng a fülünk, és a szemünk kipirosodott az égett gumi, és a benzin gőzétől. A fejünkről lehúzzuk a bukósisakot, a kezünkről lerántgatjuk a kesztyűt, és a derekunkra hajtjuk a tűzálló overált.

Módosítás dátuma: 2012. február 16. csütörtök, 17:46

3. oldal / 6