2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Női szemmel

Pályáról a nappaliba - versenyautók az otthonainkban

Nyomtatás

Ma hosszú napunk volt, mert munkaidőben a versenypályán körözgettünk a világ legjobb versenyautóival. Ferrarik, Porschék, BMW-k nyers üvöltésétől zeng a fülünk, és a szemünk kipirosodott az égett gumi, és a benzin gőzétől. A fejünkről lehúzzuk a bukósisakot, a kezünkről lerántgatjuk a kesztyűt, és a derekunkra hajtjuk a tűzálló overált.

Módosítás dátuma: 2012. február 16. csütörtök, 17:46

Pascal beájulna - fatüzelésű Volvo Svájcból

Nyomtatás

Odakint szállingózik a hó, így a téli hideg miatt úgy döntünk, hogy szeretett hintaszékünket a kandalló mellé húzzuk, hogy egy forró tea mellett olvasgathassuk kedvenc regényünket. Így telik a hétvége, de aztán eljön szürke hétfő, amikor munkába kellene mennünk.

Módosítás dátuma: 2012. február 13. hétfő, 11:48

Sznob-szánkók a Volkswagentől

Nyomtatás

A hétvégére hatalmas hóesést ígérnek a meteorológusok, így a szabadidőnk tartalmas eltöltése kapcsán két dolgon is gondolkodhatunk. Egyrészt megtehetjük, hogy a gumiabroncsok szerényebb kopása mellett (rendkívüli óvatossággal) próbálgathassuk vezetési képességeinket, másrészt az sem elvetendő lehetőség, hogy a szánkózás örömeinek hódoljunk.

Módosítás dátuma: 2012. február 02. csütörtök, 11:13

Már egy tüsszentés is halálos?

Nyomtatás

A világ telis-tele van veszélyekkel, így aztán kész szerencse, hogy minden nap újabb tanulmányok születnek arra, hogy aggodalmat keltsenek bennünk, miközben a megoldások is villámgyorsan rendelkezésre állnak.

Módosítás dátuma: 2012. január 09. hétfő, 11:09

Nem lesz nemi diszkrimináció, lesz helyette áremelés

Nyomtatás

Noha az elmúlt évtizedekben a hölgyek nagy sikerrel szálltak harcba egyenjogúságok megteremtése érdekében, csak a 21. század beköszöntével válik világossá, hogy az egyenlő bánásmód előnyös oldala mellett egyes esetekben visszájára sülhetnek el a kezdeti sikerek.

Módosítás dátuma: 2011. december 12. hétfő, 11:56

A nők jelentős hányada számára stresszfaktor a vezetés

Nyomtatás

Talán nem meglepő megállapítás, hogy tanulmányok szerint a női vezetők annak ellenére is nyugtalanabbak a volán mögött, hogy a férfiaknál kevesebb balesetnek részesei.

Módosítás dátuma: 2011. december 12. hétfő, 11:44

A nők máshogyan látnak, éreznek, tanulnak - speciális igényekre szabva oktat egy autósiskola

Nyomtatás

Nem csalás, nem ámítás, ismét brit kutatók tettek ki magukért, amikor az Angol Autóklub megrendelésére megállapították, hogy a nőknek átlagosan 14,5 órával több gyakorlás szükséges a jogosítvány megszerzéséhez, mint a férfiaknak. Az eredmények láttán persze a hazai szakmai közönség sem maradt tétlen, így egy olyan 1027 elemű minta alapján, mely a jogosítványt 2002 és 2004 között megszerző hölgyekből állt, hasonló megállapításra jutottak.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 28. szerda, 13:17

A Vasember Hondára cserélte Audi R8-asát

Nyomtatás

Fogalmunk sincs arról, hogy az energiaipart megreformálni szándékozó, és a repülni is képes Tony Starknak mi szüksége egyáltalán négykerekű járműre, de tény, hogy, ha már autóba ül, akkor ezt is igen jó ízléssel teszi.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 07. szerda, 12:37

Most bárki megnyerheti a kétmilliomodik MINI-t

Nyomtatás

Tíz évvel a gyártás beindítása után, 2011. augusztus 31-én, az oxfordi üzemben elkészült a kétmilliomodik MINI. Az eseményen részt vett Nagy-Britannia miniszterelnöke, David Cameron is, aki ünnepélyes keretek között vezette le a gyártósorról a különleges kiadású MINI Cabriót.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 01. csütörtök, 13:42

Mission Impossible 5: Tom Cruise az F1-ben (videóval)

Nyomtatás

Nem, még nem egy újabb résszel bővült a közelmúltban az akciódús kémfilm-sorozat, ellenben annak főszereplője, Tom Cruise izgalmakban bővelkedő misszión vett részt nemrégiben. Keveseknek adatik meg, hogy kipróbálhatnak egy Forma-1-es gépet, a Red Bull istálló viszont a vászon szupersztárjának kezei közé adta egyik autóját néhány kör erejéig.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 29. hétfő, 17:32

A briteknél már igazi sztár Viktoria Beckham terepjárója

Nyomtatás

Mint arról a napokban beszámoltunk, a Land Rover és a Jaguar háza táján hamarosan hazánkban is felpezsdül az élet, hiszen az igen elhivatott AutoBinck Hungary Kft-nek volt szerencséje elnyerni a forgalmazás jogát. A Hyundai sikereit látva pedig nem is kételkedhetünk abban, hogy a brit márkák jó kezekbe kerülnek, ráadásul az említett gyártók világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek, s reményeink szerint ez idehaza sem lesz másként.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 11. csütörtök, 12:29

4. oldal / 6