2018. Augusztus 17., Péntek

Frissitve:03:20:32

Női szemmel

A gyorshajtás áll a párok vitáinak középpontjában

Nyomtatás

Képzeljünk el egy napos, üde tavaszi délutánt, hozzá pedig egy teljesen üres, jól belátható és széles szerpentint, vagy éppen egy üres, sebességkorlátozás nélküli német autópálya-szakaszt. Hozzá már csak autónk kell és mehetne is az örömszerzés – de párunk a bal 1-ből határozottan közbeszól: „drágám, ne hajts ilyen gyorsan!”

Senki sem szereti, mégis visszatérünk - a szervizeltetés pszichológiája

Nyomtatás

A felmérés ugyan ismét az Egyesült Királyságban készült, de ezúttal ez eredmények a Bosch hazánkban is működő autószerviz hálózatára támaszkodnak, ami már némi relevanciát sejtet a háttérben. Noha korábban is sejthettük, hogy a gyengébbik nem képviselőitől egy kissé távolabb áll az autójavítás világa, ezt most a 1022 nagykorú brit lakos kikérdezése is megerősítette.

Módosítás dátuma: 2011. július 15. péntek, 10:44

Hamarosan kivehetik a kezünkből a kormányt (videóval)

Nyomtatás

A technológia fejlődése napjainkban már megállíthatatlan, noha sokszor felmerül a kérdés, hogy szükséges-e az új vívmányok alkalmazása. A közúton az egyes berendezések elterjedése ugyan megkönnyíti a vezető munkáját, de az ezzel párhuzamosan ránk szabaduló információáradat el is vonja a figyelmünket a lényegi feladatokról. Ebből pedig már egyenes következtetésként jutunk el ahhoz, hogy hiányosságaink kiküszöbölésére újabb technológiákat hívunk majd segítségül.

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 10:30

A kék hamarosan átveszi az uralmat a sötét fekete felett

Nyomtatás

Az autó mindig is személyiségünk kifejezésének eszköze volt. Az összbenyomást a típusválasztáson kívül bizony a fényezés színe is erősen befolyásolja, ezért egy új autó vásárlásakor e téren is igen nehéz döntés előtt állunk.

Módosítás dátuma: 2011. június 10. péntek, 18:58

Federer vigaszdíja - menetpróbán a Mercedes SLS AMG Roadster

Nyomtatás

A French Open vasárnapi fináléja ugyan Roger Federer számára jobb eredménnyel is végződhetett volna, de a kiváló sportember érdemein ez mit sem csorbít, hiszen salakon a papírforma szerint is Rafael Nadalnak kellett győzedelmeskednie. Miközben a spanyol beállította Björn Borg korábbi rekordját, a svájci arcára az varázsolhatott mosolyt, hogy az elsők között foghatta vallatóra a Mercedes-Benz SLS AMG Roadstert.

Módosítás dátuma: 2011. július 15. péntek, 12:22

Az emberek kétharmada intézné párkapcsolatait autóban?

Nyomtatás

Most már brit felmérések is igazolják, hogy az alváson, az étkezésen, vagy éppen a tisztálkodáson kívül egyéb elfoglaltságokat is találhatunk magunknak szeretett járművünkben. A megkérdezettek kétharmada ugyanis váltig állítja, hogy a párkapcsolati problémák rendezésére is kiválóan alkalmas az autó, így ők már szakítottak, randevúztak, flörtöltek is a bezárt ajtók mögött.

Módosítás dátuma: 2011. június 04. szombat, 21:15

Vilmos herceg és Kate soha nem látott autókkal utazhatna az esküvőre

Nyomtatás

Vilmos herceg és a szépséges Kate menyegzőjét már az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hiszen alig néhány óra van hátra a boldogító igen elhangzásáig. Az esküvőt megszervező szakembereknek igen sok kihívással kellett szembenézniük, s már a Westminster Apátságba vezető út sem jóindulattal lesz kikövezve. Egy igazi király persze még fehér lovon vágtatott volna a helyszínre, hogy ágaskodó csődörével rúgja be a kápolna kétszárnyas kapuját, ám esetünkben ezzel akad egy kis probléma

Módosítás dátuma: 2011. július 15. péntek, 12:21

Nehéz napok: Renault Twingo Miss Sixty hölgyteszt - videóval

Nyomtatás

Előfordul, hogy az egóm és én heroikus küzdelmet folytatunk egymás ellen. Olyasmi ez, mint mikor Xéna egyedül harcol a sötét erők ellen az ősi Görögországban. Persze neki könnyű, mert mindig nyer, mivel egy pillanat alatt (ráadásul egy ujjal) képes elzárni az ellenség agyába hömpölygő vér útját! A nüansznyi gond csupán az, hogy a problémák azonnali kiiktatására nekem nincsenek ilyen kifejlett harci módszereim. Egyelőre.

Módosítás dátuma: 2011. március 30. szerda, 21:14

Ujjharapás - (inkább) Peugeot RCZ, (mint) Alfa Giulietta hölgyteszt

Nyomtatás

A múlt héten nagyon felment az árfolyamom, úgyhogy lassan azon spekulálok, hogyan zárjam pozícióimat, mert most, hogy visszaadtuk a Peugeot RCZ-t, azok valószínűsíthetően gyengülni fognak. Hogy mi az oka ennek? Tőzsdei ismereteim alapján tudom, hogy a piacokon jelentősek a rövid távú, spekulációs hatások, melyek az árképzést erősen el tudják téríteni a megszokottól. Ilyen lehet például, amikor hír érkezik arról, hogy nőismerősünk garázsában vélhetően egy RCZ fog parkolni.

Módosítás dátuma: 2011. február 03. csütörtök, 15:47

Tudják, mi kell a nőnek – Alfa Romeo Giulietta hölgyteszt

Nyomtatás

Alfáról egy nőnek írni nem könnyű feladat. Nem csak azért, mert az olasz márka évtizedek (sőt, immár egy évszázad) óta egyértelműen az érzelmekkel operál, hanem azért is, mert ezáltal elérte, hogy az alfások gyakorlatilag már egy külön kasztba tartoznak (annak minden negatív és pozitív tulajdonságait beleértve).

Módosítás dátuma: 2011. február 01. kedd, 17:14

Híres nők és az autózás - hölgyek a volán mögött

Nyomtatás

Akárki akármit mond, az autózás bizony férfias hóbort; az öblös hengerekben vadul ingázó dugattyúk, a csapkodó szelepek, az izzó leömlő sokkal inkább az erősebbik nem szívét dobogtatja meg - ám ennek ellenére hölgyek is hagytak mély nyomokat az autótörténelemben.

Módosítás dátuma: 2011. január 31. hétfő, 13:30

5. oldal / 6