2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Női szemmel

Gyötör a kilátástalanság? Imádkozz, hogy ne legyen melletted senki!

Nyomtatás

Az autós újságírók élete nem csupa játék és mese. A tesztautók vezetése ugyan örömteli feladat, azonban a háttérben a járművekhez felelősségvállalás is társul, ami bizony számos esetben árnyalja a haladás felhőtlen élvezetét. Az elmúlt hónapokban egy szempontból mindenképp szélsőséges tesztalanyok jártak szerkesztőségünkben, s ez a tényező nem más, mint a kilátás kérdésköre. Néhány évvel ezelőtt a passzív biztonságra való előírások egyáltalán nem voltak olyan szigorúak, mint napjainkban, így a konstruktőrök viszonylagos szabadsága lehetővé tette, hogy olyan autókat építsenek, melyek vezetőüléséből a szélrózsa minden irányába szinte akadálytalanul ki lehetett látni.

Módosítás dátuma: 2011. április 12. kedd, 13:53

A józan ész és a modern technika a női sofőrök biztonságáért

Nyomtatás

Az iskolában korán megtanultuk, hogy a közlekedés veszélyes üzem. De mi teszi azzá? A válasz bizony egyértelmű: mi emberek, akik figyelmetlenségünknél, tökéletlenségünknél fogva időnként hibázunk, kihagy a figyelmünk és néha nem csak magunknak, de másoknak is számos kellemetlenséget, vagy anyagi (rosszabb esetben pedig testi) kárt okozhatunk.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 07. kedd, 09:47

Melyik a legjobb családi autó?

Nyomtatás

A tengerentúli Parents magazin és az Edmunds.com megválasztotta a 2009-es év legjobb családi autóit. A győztesek között rengeteg hazánkban is forgalmazott modell szerepel, így a végeredmény számunkra is érdekes lehet.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 31. kedd, 16:28

A Maseratik motorhangja izgalmi hatást vált ki a hölgyekben

Nyomtatás

A brit Hiscox biztosító által nemrégiben lefolytatott tanulmány kimutatta, hogy a Maserati elbűvölően muzsikáló motorja biológiailag hat a hölgyekre.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 03. kedd, 10:49

A kínai hölgyek Ferrarit vásárolnak

Nyomtatás

A luxuscikkek legnagyobb piaca manapság Kína, és ez nincsen másképp akkor sem, ha autókról van szó. Ennek megfelelően a Ferrari is gőzerővel koncentrál a piacra, ahol kiemelkedően magas a női vásárlók aránya.

Kicsikém, hányast kaptál? - Toyota iQ női szemmel

Nyomtatás

„Apukám, képzeld láttam ma valami ezerháromszáz-akárhány köbcentis, soros négyhengeres benzines, száz lóerős meg azt hiszem százhúsz nyútonméteres, négyezer-négyszázas fordulatos kocsit a plázában egy

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 11:25

Kabrió kontra Robbie - Opel Astra TwinTop teszt, női szemmel

Nyomtatás

Tegye fel a kezét az, akinek kislány korában nem Take That poszter, hanem egy gyönyörű kabrió volt az ágya fölé ragasztva! Na jó, valószínűleg nem vagyunk sokan…viszont az a nő vesse rám az első követ, akinek még egyszer sem fordult meg a fejében, hogy milyen lehetne, ha egy gyönyörűséges kabriót vezethetne a napsütéses tengerparton.

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 11:25

Tíz autó, amely megdobogtatja a női szíveket

Nyomtatás

Az egész még úgy 120 esztendeje kezdődött. A még az akkori ízléssel vizsgálva sem kimondottan vonzó Patentwagen fogta magát, és elcsavarta Bertha Benz szívét. Persze ez a romantikus nézőpont, realistáknak az a verzió járja, hogy hősnőnk egyszerűen csak el akarta vinni fiait a 106 kilométerre lévő Pforzheimba, lovas kocsi helyett pedig épp a furcsa háromkerekű szerkezetet találta a pajtában. Bárhogy is történt, a vállalkozó kedvű hölgy örökre beírta magát a történelemkönyvekbe, mint az első ember, aki hosszabb utat tett meg autó volánja mögött.

Módosítás dátuma: 2010. március 16. kedd, 08:20

Nemzetközi Női Technikai Hétvége Pécsett

Nyomtatás

Bár már megint havazik, remélhetőleg májusban végre beköszönt a tavasz. Ebben reménykedhetnek a Nemzetközi Női Technikai Hétvége szervezői is, akik a hónap 22. és 23. napjára helyezték a kizárólag hölgyek számára fenntartott eseményt.

Módosítás dátuma: 2010. március 11. csütörtök, 10:38

A vörös kérő – Alfa MiTo teszt, hölgyeknek

Nyomtatás

Bizony a MiTo nem újdonság már, mégis mind a mai napig sokunkat rabul ejt. No de nem is ez cikkünk apropója, hanem a – jó eséllyel elég nagyszámú – leendő hölgy tulajdonosok megszólítása, ugyanis mind a mai napig nem született hasznos cikk számukra e fontos és rabul ejtő járműről.

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 11:37

Nők négy keréken - új rovatot indítottunk

Nyomtatás

„Drágám, mi lenne, ha nem csupán a sminkedet ellenőriznéd percenként a tükörben. Észrevetted, hogy zöldre váltott a lámpa?” „Drágám, egy ekkora parkolóhelyre két elefántot tereltem volna be ennyi idő alatt úgy, hogy kényelmesen elférjenek…” „Drágám, biztos, hogy ez a megfelelő autó vagy csak az új télikabátod színéhez választottad?”

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 03:23

6. oldal / 6