Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Érdekes kedvcsináló videót osztott meg a MINI a holnap nyitó New Yorki Autószalon előtt. Az angolok által készített kisfilmből nehéz következtetni, hogy mégis mire készülnek az észak-amerikai seregszemlén, ugyanakkor a részleteket vizsgálva azért észrevehetünk néhány árulkodó érdekességet.

A videó elején mindenki azt várhatja, hogy a MINI egy érdekes koncepciót vagy éppen egy vadonatúj modellt gurít majd elő a garázskapu mögül, ám a sötétből egy veterán modellje kerül elő, méghozzá a korábbi raliautókhoz hasonló első reflektorokkal. Érdemes azonban belemerülni a részletekbe, ugyanis az egyre közeledő kisautón nem a gyáriak korábbi emblémája, hanem az új, kifejezetten elektromos autók számára megrajzolt logója tűnik fel.

A MINI ugyan már bejelentette, hogy hamarosan érkezik majd első teljesen elektromos modellje, amit korábban egy koncepcióval is előrevetítettek, ám nem valószínű, hogy éppen a New Yorki Autószalonon lepleznék le a sorozatgyártású verziót – már csak azért sem, mert azzal kapcsolatban már korábban nagyobb hírverést csaptak volna. Habár teljes bizonyosággal ezt sem zárhatjuk ki, jóval valószínűbb, hogy egy prototípust, vagy egy elektromos raliautót, esetleg konkrétan a videón szereplő, villanyossá alakított veterán versenygépet mutatják majd meg nekünk – holnap kiderül.

Kommentek