Kiszivárgott képeken és videón az új Nissan Leaf

Nyomtatás

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kerülne elő egy újabb kedvcsináló videó, ízelítő kép vagy éppen kiszivárgott fotó a szeptember elején érkező vadonatúj Nissan Leaf-ről. Ezúttal egy rövid reklámfilmet osztottak meg velünk a japánok, melyben az újdonság rendkívül fejlett, sofőr nélkül is működő ProPilot Park névre hallgató automatikus parkolórendszerét hirdetik, de emellett kiszivárgott két fotó is a Nissan Oppamában található üzeméből is, ahol már elkészült néhány autó.

A rövid reklámfilmben ismét több részletbe betekintést engednek a gyáriak: látszik az autó sziluettje, a teljesen digitális műszerfal és annak különböző funkciói is, de szemből is megcsodálhatjuk az autót – vagy legalábbis a világító fényszóróit. Végül, de nem utolsó sorban azt is bemutatja a kis videó, hogy a Leaf teljesen önállóan képes lesz beparkolni, anélkül, hogy bárki is bent ülne az autóban – ez a funkció egyébként egyelőre csak Japánban és Európában lesz elérhető.

Az új Leaf formáit már nagyjából össze tudtuk legózni az eddig megjelent részletfotók és egyéb grafikák alapján, azonban ezúttal néhány kémfotó is kikerült az internetre, amelyen álcázatlanul láthatjuk az autót. A képeket egy  dolgozó szivárogtatta ki, és ha őszinték akarunk lenni, nem okoztak nagy meglepetést: a Leaf ugyan kifejezetten modern lett, de közel sem lett annyira meghökkentő, mint amilyen elődje volt – ezt persze nem bánjuk annyira.

Az orrészt a Nissan jellegzetes, V alakot formáló hűtőrács-kerete és a LED-es fényszórók uralják, míg a hátulról készült fotón látszik, hogy kéttónusú fényezéssel is elérhető lesz az autó, amelynek hátsó fényszórói ezúttal vízszintes kialakítást kaptak, noha belső részük L-alakban most is felnyúlik kissé. A kiszivárgott fotók ugyan rossz minőségűek, de nem csodálkoznánk, ha a Nissan még a szeptember 6-ai bemutató előtt leplezné az interneten az új Leaf-et.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark