2017. Április 26., Szerda

Frissitve:06:44:53

Forma-1

Hivatalos: minimális büntetést és megrovást kapott a Mercedes és a Pirelli

Nyomtatás

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egy egészen minimális büntetéssel és megrovással sújtotta a Mercedest és a Pirellit. A német autógyártó csapata nem vehet részt a fiatal versenyzők tesztjén és az olasz gumigyártóhoz hasonlóan megrovást kapott. Hatalmas médiafelhajtás övezte a Nemzetközi Bíróság legutóbb tárgyalását Párizsban, ahol a vádlottak padján a Mercedes és a Pirelli foglalt helyet, miután az FIA szabálytalanságot vélt felfedezni a német csapat és az olasz gumigyártó 1000 kilométeres tesztjén.

Módosítás dátuma: 2013. június 22. szombat, 19:02

Hentesből lett csapatfőnök: a Marussia számára becsületbeli ügy az F1

Nyomtatás

John Booth, a Marussia csapatfőnöke hangsúlyozta: nagyon fontos lenne megtartani a 10. helyet a bajnokságban, de a 2014-es indulás nem ezen fog múlni. A csapat már tervezi az MR02 utódját, és komolyan számolnak a sporttal.

Módosítás dátuma: 2013. június 19. szerda, 10:37

Button: egyenlő esélyt a nőknek a ranglétra megmászásához!

Nyomtatás

Jenson Button szerint a nők is érvényesülhetnének a motorsportban, ha esélyt kapnának a fejlődéshez fiatal korban. Ron Dennis azok ellen emelt hangot, akik vaskos szponzori szerződéseket kötnek az F1 mellett, mivel ezek elterelik a versenyzők figyelmét.

Módosítás dátuma: 2013. június 18. kedd, 10:41

Vettel: egy nap talán majd csapatot váltok

Nyomtatás

A Red Bull Racing német világbajnoka semmi furcsát nem lát abban, hogy 2015-ig meghosszabbította a szerződését Milton Keynesben.

Módosítás dátuma: 2013. június 17. hétfő, 16:34

Unalmas Magyar Nagydíjunk lesz idén?

Nyomtatás

A Lotus F1 Team nem érti a Pirelli döntését, mely igencsak befolyásolhatja a magyar versenyhétvége izgalmait. Sokan a magyar monacói versenypályának tartják a Hungaroringet, mely ebben a megfogalmazásban nem épp a pozitív kritikák közé tartozik. Az öregedő magyar ring vonalvezetése nem a legélvezetesebb, melyen igencsak nehéz előzniük a versenyzőknek.

Módosítás dátuma: 2013. június 17. hétfő, 09:09

Hivatalos: 2 helyes rajtbüntetést kapott Raikkönen és Ricciardo

Nyomtatás

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hivatalosan is megerősítette, hogy Kimi Räikkönen és Daniel Ricciardo is 2 helyes rajtbüntetést kapott az időmérő edzésen történt vétség miatt. A többiek megúszták büntetés nélkül.

10. oldal / 13