Forma-1

Glock: Alonso nyeri a Kanadai Nagydíjat Räikkönen és Vettel előtt

Nyomtatás

Timo Glock, az ex-királykategóriás versenyző, aki jelenleg a Német Túraautó Bajnokságban (DTM) vitézkedik, Fernando Alonso sikerét jósolja az ezen a hétvégén Montrealban megrendezésre kerülő Kanadai Nagydíjon.

Versenyeltiltás vár a Mercedesre a Forma-1-ben?

Nyomtatás

Természetesen azonnal beindultak a találgatások, miszerint a Mercedes milyen büntetést kaphat a „titkos” tesztjéért, amiért most a Nemzetközi Bíróság előtt kell felelnie.

Módosítás dátuma: 2013. június 06. csütörtök, 08:05

A Brigestone sem tervezi a visszatérést, de a Michelin felvette a kapcsolatot a csapatokkal

Nyomtatás

Hasonlóan a Hankookhoz, a japán Bridgestone sem tervezi, hogy visszatérjen a Forma-1-be. A kiszivárgó információk alapján a Michelin mintha puhatolózna.

2014 év végén visszavonul Adrian Newey, a Red Bull főtervezője?

Nyomtatás

Újabb olyan pletykák láttak napvilágot a sajtóban, miszerint Adrian Newey főtervező az új turbóéra első évének végén visszavonul, és a helyét James Allison veszi át.

Két DRS-zóna és módosítások a kanadai pályán

Nyomtatás

Egybefüggő DRS-zónákat kapott a Circuit Gilles Villeneuve, melyet több ponton is módosítottak a szervezők. A negyedik versenybíró Martin Donnelly lesz.

Horner: A Ferrari a jó, a Mercedes a gonosz a tesztügyben

Nyomtatás

A Red Bull Racing csapatfőnöke szerint nem lehet egy lapon említeni a Ferrari és a Mercedes esetét, mivel utóbbi a W04-et hajtotta a privát teszten. Christian Horner beszélt 2014-ről is, és elég minimál programot tűzött ki az első nagydíjakra.

13. oldal / 14