Forma-1

A Brigestone sem tervezi a visszatérést, de a Michelin felvette a kapcsolatot a csapatokkal

Nyomtatás

Hasonlóan a Hankookhoz, a japán Bridgestone sem tervezi, hogy visszatérjen a Forma-1-be. A kiszivárgó információk alapján a Michelin mintha puhatolózna.

2014 év végén visszavonul Adrian Newey, a Red Bull főtervezője?

Nyomtatás

Újabb olyan pletykák láttak napvilágot a sajtóban, miszerint Adrian Newey főtervező az új turbóéra első évének végén visszavonul, és a helyét James Allison veszi át.

Két DRS-zóna és módosítások a kanadai pályán

Nyomtatás

Egybefüggő DRS-zónákat kapott a Circuit Gilles Villeneuve, melyet több ponton is módosítottak a szervezők. A negyedik versenybíró Martin Donnelly lesz.

Horner: A Ferrari a jó, a Mercedes a gonosz a tesztügyben

Nyomtatás

A Red Bull Racing csapatfőnöke szerint nem lehet egy lapon említeni a Ferrari és a Mercedes esetét, mivel utóbbi a W04-et hajtotta a privát teszten. Christian Horner beszélt 2014-ről is, és elég minimál programot tűzött ki az első nagydíjakra.

Pirelli: 2-3 kiállás lesz Kanadában

Nyomtatás

A Pirelli sportigazgatója azzal számol, hogy minden versenyző legalább kétszer kilátogat majd a boxutcába a kanadai futam alatt. Bevetésen a közepes és a szuperlágy keverék, de pénteken tesztelni fogják a módosított közepes keveréket is.

Raikkonen: egyszer minden sorozat megszakad

Nyomtatás

Kimi Räikkönen nem tulajdonít túl nagy jelentőséget annak, hogy ezen a hétvégén beállíthat egy rekordot, majd a következő versenyen az élre állhat a táblázatban. A Lotus F1 Team versenyzője nagyon díjazza, hogy megbízható az E21, de a lényeg a címe, amit már senki sem vehet el tőle.

13. oldal / 14