Forma-1

Arizonában húzzák fel a harmadik amerikai F1-es pályát?

Nyomtatás

Pima County székhelye mellett készülhet el az Egyesült Államok harmadik Forma-1-es pályája, miután a helyi tisztségviselők megkezdték a projekt előkészületeit. A megye gazdasági fejlesztésérért és turizmusáért felelős igazgatója elmondta, egyelőre minden nagyon kezdetleges stádiumban van.

Glock: Alonso nyeri a Kanadai Nagydíjat Räikkönen és Vettel előtt

Nyomtatás

Timo Glock, az ex-királykategóriás versenyző, aki jelenleg a Német Túraautó Bajnokságban (DTM) vitézkedik, Fernando Alonso sikerét jósolja az ezen a hétvégén Montrealban megrendezésre kerülő Kanadai Nagydíjon.

Versenyeltiltás vár a Mercedesre a Forma-1-ben?

Nyomtatás

Természetesen azonnal beindultak a találgatások, miszerint a Mercedes milyen büntetést kaphat a „titkos” tesztjéért, amiért most a Nemzetközi Bíróság előtt kell felelnie.

Módosítás dátuma: 2013. június 06. csütörtök, 09:05

A Brigestone sem tervezi a visszatérést, de a Michelin felvette a kapcsolatot a csapatokkal

Nyomtatás

Hasonlóan a Hankookhoz, a japán Bridgestone sem tervezi, hogy visszatérjen a Forma-1-be. A kiszivárgó információk alapján a Michelin mintha puhatolózna.

2014 év végén visszavonul Adrian Newey, a Red Bull főtervezője?

Nyomtatás

Újabb olyan pletykák láttak napvilágot a sajtóban, miszerint Adrian Newey főtervező az új turbóéra első évének végén visszavonul, és a helyét James Allison veszi át.

Két DRS-zóna és módosítások a kanadai pályán

Nyomtatás

Egybefüggő DRS-zónákat kapott a Circuit Gilles Villeneuve, melyet több ponton is módosítottak a szervezők. A negyedik versenybíró Martin Donnelly lesz.

13. oldal / 14