2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Forma-1

Mi tartja sakkban a Forma-1-et?

Nyomtatás

Túl vagyunk az idény első versenyén, a vélemények megoszlanak, hogy helyes-e az irány. Jól érzékelteti az F1 képlékeny helyzetét, hogy ma már sokan olyan dolgoknak is örülnek, amire régen még háziasszonyok sem kapták fel a fejüket.

Módosítás dátuma: 2014. március 18. kedd, 18:24

Dupla pontok: Alonso háromszoros, Raikkönen kétszeres, Massa egyszeres bajnok lenne

Nyomtatás

Az idén érvénybe lépő dupla pontok szerint többek között Fernando Alonso, Kimi Räikkönen és Felipe Massa is lényegesen sikeresebb lehetne a Forma-1-ben.

Button az élen Jerezben, azonnal elfüstölt a Red Bull

Nyomtatás

Egyelőre Jenson Button vezeti a jerezi F1-es teszt harmadik napját a McLarennel, míg a Red Bull Racing már az első kiállásánál elfüstölt és megállt.

Visszatér a rozmár orr a Forma-1-be?

Nyomtatás

A legfrissebb jelentések szerint idén hosszú idő után visszatér a rozmár orr a Forma-1-ben, mellyel korábban a Williams kísérletezett.

Módosítás dátuma: 2014. január 20. hétfő, 17:37

A Dacia beléphet az F1-be - megfordul a világ?

Nyomtatás

A Forma-1 tekintetében leginkább komoly sportautókat építő gyártók, nagy hagyománnyal rendelkező konstruktőrök és jól bejáratott márkák merülnek fel, azonban néha napján a versenysportban szokatlan nevek is felmerülnek. Ezúttal a Dacia tűnik fel, mint egy lehetséges név a 2015-ös szezonban.

Módosítás dátuma: 2014. január 20. hétfő, 11:17

Hivatalos: a Pirelli 2016-ig a Forma-1 gumiszállítója marad

Nyomtatás

A Pirelli és az FIA hivatalosan is megerősítette, hogy a Pirelli marad a kizárólagos gumiszállító a Forma-1-ben. Abban is megállapodtak, hogy a nyolc szezonközi tesztnapból egyet csak gumitesztelésre fognak használni a csapatok.

3. oldal / 13