2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Forma-1

Dupla pontok: Alonso háromszoros, Raikkönen kétszeres, Massa egyszeres bajnok lenne

Nyomtatás

Az idén érvénybe lépő dupla pontok szerint többek között Fernando Alonso, Kimi Räikkönen és Felipe Massa is lényegesen sikeresebb lehetne a Forma-1-ben.

Button az élen Jerezben, azonnal elfüstölt a Red Bull

Nyomtatás

Egyelőre Jenson Button vezeti a jerezi F1-es teszt harmadik napját a McLarennel, míg a Red Bull Racing már az első kiállásánál elfüstölt és megállt.

Visszatér a rozmár orr a Forma-1-be?

Nyomtatás

A legfrissebb jelentések szerint idén hosszú idő után visszatér a rozmár orr a Forma-1-ben, mellyel korábban a Williams kísérletezett.

Módosítás dátuma: 2014. január 20. hétfő, 18:37

A Dacia beléphet az F1-be - megfordul a világ?

Nyomtatás

A Forma-1 tekintetében leginkább komoly sportautókat építő gyártók, nagy hagyománnyal rendelkező konstruktőrök és jól bejáratott márkák merülnek fel, azonban néha napján a versenysportban szokatlan nevek is felmerülnek. Ezúttal a Dacia tűnik fel, mint egy lehetséges név a 2015-ös szezonban.

Módosítás dátuma: 2014. január 20. hétfő, 12:17

Hivatalos: a Pirelli 2016-ig a Forma-1 gumiszállítója marad

Nyomtatás

A Pirelli és az FIA hivatalosan is megerősítette, hogy a Pirelli marad a kizárólagos gumiszállító a Forma-1-ben. Abban is megállapodtak, hogy a nyolc szezonközi tesztnapból egyet csak gumitesztelésre fognak használni a csapatok.

A Polo R WRC 2014-ben is a győzelemért indul

Nyomtatás

A WRC 2013-as szezonja szép csöndben múlt el, miközben szinte óriási bombaként robbant be a szakágba a Volkswagen Polo R WRC, amely Sébastien Ogierrel a volán mögött fölényesen nyerte meg végül a bajnokságot. 2014-ben a gyártó nem változtat a jól bevált felálláson, s apró módosításokkal az autón idén is pályára küldi a remek párost.

5. oldal / 14