2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Forma-1

2014-ben Alonso és Raikkönen egy LaFerrariért is verseng

Nyomtatás

Miközben mindenki a turbómotorokról és a felemás véleményeke szülő szabályváltozásokról beszél, a Forma-1 pilótái már a szimulátorokban gyakorolnak és fejlesztenek a következő szezonra. A Ferrari pedig szokásához híven a lehető legjobb körülményeket biztosítja Alonso és Raikkönen számára, ráadásul egy LaFerrari formájában igencsak hatásos motivációs tényező is jelen van.

Módosítás dátuma: 2013. december 25. szerda, 18:08

Lassan semmi kihívást nem fog jelenteni egy F1-es autó megépítése

Nyomtatás

Adrian Newey, a Forma-1 egyik vezető tervezője szerint a sport egy nagyon rossz irányt követ, melynek köszönhetően lassan nem lesznek különbségek az autók között a megépítést és a tervezést illetően.

Lassabbak a Pirelli 2014-es F1-es abroncsai

Nyomtatás

A legfrissebb jelentések szerint a Pirelli új keverékei egyelőre nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket: az első tesztek alapján lassabb abroncsokra számíthatunk jövőre a Forma-1-ben.

Érdekes és kemény dolgok is jönnek az F1-ben: újabb részletek a 2014-es szabályokból

Nyomtatás

Az FIA publikálta az 54 oldalból álló Sportszabályzatot, mely több ponton is újításokat tartogat. A Forma-1-ben szigorúbbak lesznek a bírák, és elhelyeztek pár csavart is a történetben.

Módosítás dátuma: 2013. december 12. csütörtök, 18:35

Dupla pontok, állandó rajtszámok és Vettel apuka - F1-es hírösszefoglaló

Nyomtatás

A Red Bull Racing német világbajnoka kicsit sem támogatja a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) új szabályrendszerét, mely szerint a következő évben az utolsó nagydíjért dupla annyi pontot osztanának ki. Időközben Vettel azt is bejelentette, hogy kedvese gyermeket vár.

Módosítás dátuma: 2013. december 10. kedd, 17:50

Hivatalos: Nico Hülkenberg visszatér a Force Indiához

Nyomtatás

A tékozoló fiú hazatér, és egy év kitérő után ismét a Force India versenyzője lesz. Nico Hülkenberg a Saubert hagyja el, és több évre írt alá régi-új csapatával.

6. oldal / 14