Forma-1

Raikkönen elviselhetetlen fájdalmat érez, és még az autóba sem tudna beülni

Nyomtatás

Kimi Räikkönen elmondása szerint komoly fájdalmakat érez a hátában, így nem tehetett mást, minthogy szinte azonnal kés alá feküdjön és kihagyja a hátralévő két futamot.

Vettel: A kipörgésgátló miatt nyerek folyamatosan…

Nyomtatás

Sebastian Vettel a legutóbbi győzelmével beállította Michael Schumacher 2004-es rekordját. A Ferrari legendája abban a bizonyos szezonban hét egymást követő győzelmet is szerzett, mellyel sok éven a lista második helyén találhatta magát.

Irány a rajtrács vége: büntetés Raikkönennek, szabálytalan a padlólemeze

Nyomtatás

Mégsem állta meg a helyét Alan Permane magyarázata, miszerint a 3-as kanyarban kapott komoly ütést Kimi Räikkönen padlólemeze. Az FIA szerint az alkatrész szabálytalan, így a mai futamon rajtrács végére űzik a finnt.

A Mercedes szerint nem a motorok döntenek jövőre az F1-ben, az RBR közben gyári csapattá avanzsált

Nyomtatás

Christian Horner nyíltan elárulta, hogy a Red Bull Racing végig szorosan érintett volt a 2014-es Renault-turbó fejlesztésében, elsősorban annak beépítését illetően. Andy Cowell, a Mercedes motorfőnöke nem gondolja, hogy az új motorok fogják eldönteni az erősorrendet.

F1 2014: Massa a Forma-1-ben marad, támadnak a milliárdos fiatalok?

Nyomtatás

Továbbra is sok a kérdőjel a 2014-es rajtrácsot illetően. Még mindig van pár szabad hely a Forma-1-ben, miközben a háttérben gyakorlatilag egymást licitálhatják túl a versenyzők az ülésekért.

Módosítás dátuma: 2013. október 02. szerda, 06:57

Hivatalos: Raikkönen aláírt a Ferrarihoz és Alonso csapattársa lesz

Nyomtatás

A Scuderia Ferrari hivatalosan is megerősítette 2007 világbajnokának szerződtetését, aki 2009 után jövőre ismét Maranellóban fog dolgozni, ezúttal Fernando Alonso csapattársaként. Kimi Räikkönen két esztendőre kötelezte el magát a Ferrarihoz.

7. oldal / 14