2017. Április 25., Kedd

Frissitve:08:02:42

Forma-1

Két DRS-zóna lesz a Hungaroringen

Nyomtatás

A Magyar Nagydíj helyszíne is két DRS-zónát kap, de ezeknek csak egy érzékelési pontjuk lesz. A negyedik versenybíró szerepét Allan McNish kapta.

A Magyar Nagydíj kilátásai: a Red Bull favorit, a Mercedes szenvedő alany?

Nyomtatás

Bár Jean Alesi nem tartozik a Hungaroring szerelmesei közé, azt ő is kénytelen elismerni, hogy nagyon fontos verseny a Magyar Nagydíj. Forróságra számíthatunk, ráadásul itt mutatkozik be a legújabb Pirelli P Zero F1-es abroncs is. Ez a Ferrarinak és a Lotusnak is kedvezhet, de Massa szerint a Red Bull lesz a favorit.

A Forma-1 egészségesebb lesz az új motorokkal

Nyomtatás

Még több gyártó érkezésével számol Charlie Whiting, aki lelkesen várja az új turbók korszakát. A Forma-1 versenyigazgatója és biztonságért felelős vezetője elmondta: biztos benne, hogy Oroszországban fényes jövő vár a sportra.

Hivatalos: a Marussia Ferrari-motorokra vált 2014-től!

Nyomtatás

A Marussia F1 Team ma reggel hivatalosan is megerősítette, hogy a Scuderia Ferrari turbómotorjait fogják használni 2014-től. A megállapodás hosszú távra szól – hangsúlyozták Banburryben.

Fordul a kocka a Hungaroringen: Lágyabb gumikat kap a mezőny a Magyar Nagydíjra

Nyomtatás

A legfrissebb jelentések szerint a közelgő Magyar Nagydíjon az eredeti tervekkel ellentétben a mezőny nem a kemény-közepes kombinációt fogja használni.

Módosítás dátuma: 2013. július 10. szerda, 12:29

Raikkönen minimum 2 évre ír alá a Red Bullhoz?

Nyomtatás

Dr. Helmut Marko, a Red Bull Motorsport tanácsadója hangsúlyozta, Mark Webber utódja legalább 2-3 évre fogja elkötelezni magát Milton Keynesben. A szerepre pedig sokak szerint Raikönnen esélyes.

8. oldal / 13