Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Az örömünnep napjainkban már nem a régi, hiányzik mögüle a valódi érték

Rendkívül örömteli hírről számolhatunk be Olvasóinknak a hét elején: Michael Schumacher felébredt a kómából! A nagyon pozitív hír úgy ért minket, akár derült égből a villámcsapás, az utóbbi időben ugyanis nagyon hallgatott Schumacher családja és menedzsere a hétszeres F1-es világbajnok állapotáról, s valójában már szinte mindenki csak a legrosszabbra tudott számítani.

Nem is csoda, hogy egyre kevesebben számítottak pozitív információra Schumacherrel kapcsolatban, a 45 éves versenyző ugyanis még a tavalyi évben, december 29-én szenvedett Franciaországban egy nagyon komoly síbalesetet, amelynek következtében kómába esett, s bizony közel fél éven keresztül nem tudták felébreszteni még a világ legjobb orvosai sem Schumit. Viszont ne foglalkozzunk a múlttal, mint inkább drukkoljunk nagyon Michaelnek, hogy minél hamarabb felépülhessen, s örüljünk annak, hogy Michael nem csupán felébredt a kómából, de már képes kommunikálni a hozzá legközelebb állókkal, s kinyitotta a szemeit. Mi nagyon bízunk benne, hogy a felépülés mostantól gyors léptékben folytatódik, és hogy az óriási versenyző nagyobb károsodás nélkül tudja majd élni életét.

Bízunk benne, hogy Schumi rövidesen újra a volánhoz tud majd ülni...

A ma déli hivatalos közleményben különben lényegében annyi állt, hogy Schumacher felébredt a kómából, továbbá a család bejelentette, hogy a Grenoble-i kórházból a sportolót elszállították egy rehabilitációs klinikára, ahol várhatóan még sok időt kell eltöltenie. A család rövid levelében megköszönte a Schumachert kezelő orvosoknak, nővéreknek, terapeutáknak, valamint őt még a hegyen elsősegélyben részesítő embereknek a fáradtságos munkájukat, továbbá köszönetet mondott a rajongóknak, barátoknak és sporttársaknak a jókívánságokért, amelyek biztosan sokat segítettek az erőgyűjtésben. A családelmondta, hogy a rehabilitációt a nyilvánosságtól távol, nyugodt körülmények között távol szeretnék intézni, viszont a gyógyulást övező információk bizonyára nem maradnak majd titokban.

Kommentek