2017. Október 20., Péntek

Frissitve:02:19:35

Gazdaság

Jól indul a hét: újra csökken a benzin ára!

Nyomtatás

Végre megtörik a tendencia, és úgy tűnik, az üzemanyagár-csökkenést nem követi jóval nagyobb mértékű emelés. Sőt, ezúttal a benzint tankolók jobban járnak, ugyanis szerdától

Visszatér a Porsche a Forma-1-be?

Nyomtatás

Az ilyen pletykákkal Dunát lehet rekeszteni, de most mégis minden jel arra mutat, hogy a Porsche visszatér a világ talán leggyorsabb autóverseny szériájába. És hogy mik ezek a jelek?

Növelte hazai piaci részesedését a Renault és a Dacia

Nyomtatás

Ha nem is mondhatjuk, hogy az idei év sikeres volt a magyar autóipar számára, a tendenciák talán már némi bizakodásra adnak okot. A Renault és a Dacia például növelni tudta a piaci részesedését.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 24. péntek, 02:25

Opel, ami sose' kop el - egy darabka történelem Rüsselsheimből

Nyomtatás

„Opel, ami sosem kop el”… hangzik a már-már közhelyként is említhető mondat. De vajon van-e akár morzsányi igazságalapja? A mondás még a régi idők Opeleinek korában keletkezett, ám még ma is sokan használják, talán nem is ok nélkül.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 12:04

Ezt a hetet sem ússzuk meg üzemanyagár-emelkedés nélkül

Nyomtatás

Három forinttal nő a benzin ára a hazai töltőállomásokon szerdától - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. Így a benzin országos átlagos ára újra eléri a 340 forintos szintet, míg a gázolajé 324 forint marad.

Újra emelkednek az üzemanyagárak

Nyomtatás

Csak átmenetileg örülhettünk az üzemanyagár-enyhülésnek: szerdától négy forinttal nő a benzin, három forinttal pedig a gázolaj átlagára a hazai töltőállomásokon.

Szerdától kevesebbet kell fizetnünk a kutaknál

Nyomtatás

Három forinttal csökken a benzin, és két forinttal a gázolaj ára szerdától a töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így a gázolaj országos átlagára 323 forintra csökken, a benziné pedig 337 forint lesz.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 17. kedd, 09:03

A General Motors ismét profittal zárta a negyedévet

Nyomtatás

Nem is olyan régen még teljes csődről, megmentésről és kemény állami támogatásokról szóltak a hírek, most viszont tovább fokozódik a pozitív légkör a General Motors háza táján. Az amerikai óriásvállalat ugyanis

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 13. péntek, 11:45

Hatalmas profit a Toyotánál – a visszahívások ellenére is

Nyomtatás

Úgy látszik mostanra talált vissza a Toyota a megszökött ösvényre, hiszen az utóbbi időben nem csak a válság, de a presztízsromlás is negatívan hatott eredményeire. Utóbbi annak volt betudható, hogy főleg a gázpedál hibái miatt több millió négykerekűt kellett visszahívniuk.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 09. hétfő, 07:56

A Tesla továbbra is masszívan veszteséges

Nyomtatás

Az idei év második negyedében a Tesla vesztesége több mint 8,16 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollár volt, így az elektromos négykerekűeket gyártó vállalatnak még mindig nem sikerült profitot termelnie 2003-as alapítása óta. A kaliforniai székhelyű cég szerint

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 06. péntek, 10:57

Kikerülnéd a dugót? Suhanj el felette! – terpeszbusz Kínából

Nyomtatás

Manapság szinte minden metropoliszban gondot okoz a közlekedésben a sok torlódás, ami az időveszteség mellett még szennyezettebb levegőhöz és magasabb tüzelőanyag-fogyasztáshoz vezet, erről pedig tudjuk, hogy nem igazán jó.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 05. csütörtök, 09:58

50. oldal / 55