Gazdaság

Komoly áremelés a benzinkutakon szerdától

Nyomtatás

A benzin literenkénti ára 7 forinttal, a gázolajé pedig 5 forinttal emelkedik szerdától – erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból. A benzin literje a drágulást követően 385 forint lesz, míg egy liter gázolajért átlagosan 371 forintot kell majd a kutaknál hagyni. Január elsejétől a benzin eddig összesen 24, míg a gázolaj 20 forinttal lett drágább.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 05. hétfő, 15:27

Szerdától ismét csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

A hét közepétől 5-5 forinttal csökken a benzin és a gázolaj literenkénti kiskereskedelmi ára a hazai töltőállomásokon – értesült a holtankoljak.hu piaci forrásokból.

Végre árcsökkenés a töltőállomásokon

Nyomtatás

Szerdától a benzin ára négy forinttal, a gázolaj ára pedig kettő forinttal csökken a hazai töltőállomásokon - értesült a holtankoljak.hu. Így 384 lesz a benzin, 371 pedig a gázolaj országos átlagára, de a legdrágább kutakon továbbra is 400 forint körüli árakkal találkozhatunk.

Szerdától két forinttal olcsóbb lesz a gázolaj

Nyomtatás

A múlt heti drágulás után szerdától kicsit olcsóbban tankolhatunk; legalábbis gázolajat: a dízelolaj literjének ára két forinttal mérséklődik, míg a benzinért ugyanannyit kell fizetni - értesült a holtankoljak.hu.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 01. hétfő, 17:46

Szerdától ismét drágulnak az üzemanyagok

Nyomtatás

A múlt heti jelentős drágulás után szerdától sajnos tovább emelkednek az üzemanyagárak: a benzin literje három forinttal, míg a gázolajé néggyel kerül majd többe – erősítették meg a holtankoljak.hu információját piaci szereplők.

Újabb jelentős drágulás a kutakon: 8 forinttal nő a benzin és a gázolaj ára

Nyomtatás

Szerdától a hazai autósok megint magasabb árakkal szembesülhetnek a töltőállomásokon: mind a 95-ös benzin, mind a gázolaj literje viszonylag combos, 8 forintos drágulást szenved el azután, hogy az elmúlt héten is jelentősen emelkedtek az üzemanyagok árai.

Módosítás dátuma: 2011. július 18. hétfő, 15:09

Dübörög a gazdaság? A BMW után a Volkswagen is rekordot döntött

Nyomtatás

Miután a BMW a múlt héten bejelentette, hogy június hónapban eladási rekordot döntött, a Volkswagen újabb, és egyúttal még komolyabb örömteli hírt jelentett be, bizakodásra okot adva a gazdasági helyzet alakulásával kapcsolatban – reméljük, hogy lassan végre tényleg elkezd felfele törni az autóipar.

Módosítás dátuma: 2011. július 13. szerda, 13:40

Rossz hír az autósoknak: szerdától drágul a benzin és a gázolaj

Nyomtatás

Szerdától, azaz július 13-ától újra emelkednek az üzemanyagárak idehaza: 7 forinttal kell többet fizetni a 95-ös benzinért, az utóbbi időben több alkalommal is olcsóbbá vált gázolaj ellenértéke pedig ezúttal 5 forinttal emelkedik.

Módosítás dátuma: 2011. július 13. szerda, 00:30

Szerdától olcsóbban tankolhatunk gázolajat

Nyomtatás

Szerdától két forinttal olcsóbb lesz a gázolaj literje, vagyis a dízelolaj kiskereskedelmi átlagára 360-ról 358 forintra csökken. A benzin ára nem változik, vagyis marad 370 forint/liter.

Komoly áresés a benzinkutakon

Nyomtatás

Hat forinttal csökken a benzin, és 9 forinttal a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin átlagára 370 forintra esik, míg a gázolajé 360 forintra csökken.

Szerdától ismét jelentősen drágulnak az üzemanyagok

Nyomtatás

Az utóbbi hetekben sorra jó hírekkel szolgálhattunk az üzemanyagárakkal kapcsolatban, hiszen ha nem is eget rengetően, de azért érezhetően olcsóbb lett a benzin, illetve a gázolaj. Am ezúttal megszakad az átmeneti öröm: most szerdától mindkét fő üzemanyagfajta literjéért 6-6 forinttal kell majd többet fizetni – értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A változás oka különben nem más, minthogy emelkedett a benzin illetve a gázolaj dollárban mért jegyzékára, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben.

50. oldal / 59