Gazdaság

Háromhengeres turbómotor és dupla kuplungos automata érkezik a PSA-tól

Nyomtatás

A PSA Peugeot Citroën csoport legutóbbi stratégiai döntése szerint közép- és rövidtávon erőteljesen befektet a hajtásláncok fejlesztésébe, illetve a Fiattal történő együttműködést is befejezi 2017-ig.

Ismét árcsökkenés lesz a benzinkutakon

Nyomtatás

Két forinttal csökken a benzin és a gázolaj ára is a töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci források a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 382 forint lesz szerdától, míg a gázolajé várhatóan 360 forintra süllyed.

Módosítás dátuma: 2011. május 16. hétfő, 12:13

Végre: szerdától drasztikus árcsökkenés a hazai benzinkutakon!

Nyomtatás

Érdemes várni két napot a tankolással, szerdától ugyanis komoly árcsökkenésnek lehetünk tanúi a hazai benzinkutakon: a jelenlegihez képest a benzin literenkénti ára 6, míg a gázolajé nem kevesebb, mint 10 forinttal csökken – tudta meg a holtankoljak.hu.

Módosítás dátuma: 2011. május 09. hétfő, 16:02

A földrengés ellenére is remekel a Mazda

Nyomtatás

A Mazda nyilvánosságra hozta a pénzügyi félév végeztével az eladásokkal kapcsolatos eredményeit, amelyek meglehetősen kecsegtetőek, hiszen annak ellenére volt képes növekedni a japán gyártó, hogy hazáját szörnyű természeti katasztrófa rendítette meg a tavasz folyamán.

Módosítás dátuma: 2011. május 03. kedd, 03:35

Itt a 400 forintos benzinár - jelentős drágulás várható szerdától

Nyomtatás

Szerdától ismét drágul a benzin: 5 forinttal kell majd többet fizetni a hazai töltőállomásokon a benzin literjéért, a gázolajárak viszont ezúttal nem módosulnak - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Módosítás dátuma: 2011. április 04. hétfő, 14:11

Újraindult a gyártás a földrengés után a Toyota üzemeiben

Nyomtatás

A március 11-i, jóformán soha nem látott erősségű földrengés nem csupán emberi áldozatok ezreit és anyagi károk végtelen sorát hozta, egyúttal a japán gazdaságra is rettentő csapást mért, beleértve az autógyártást is. Bár komolyabb problémákat nem diagnosztizáltak az üzemekben, mégis számos gyártó – így a Toyota is – leállásra és üzemszünetre, soraik rendezésére kényszerült, viszont emellett a társadalom megsegítésére is jelentős figyelmet fordítanak.

Módosítás dátuma: 2011. március 30. szerda, 20:25

Drágul a benzin, olcsóbb lesz a gázolaj szerdától

Nyomtatás

Szerdától ismét változik az üzemanyagok ára: 2 forinttal kell majd többet fizetni a hazai töltőállomásokon a 95-ös benzin literjéért, ellenben a gázolaj ára 2 forinttal mérséklődik - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Módosítás dátuma: 2011. március 28. hétfő, 13:30

Európában vegyes képet mutat a lassan magára találó autópiac

Nyomtatás

Az európai autópiac igencsak vegyes képet mutat, így a hosszú távú trendeket illetően oktalanság lenne messzemenő következtetéseket levonni. A válság hatására az erős visszaesés után enyhe emelkedés volt megfigyelhető a keresletet illetően, mely lassacskán stagnálásba hajlik, bizonyítandó, hogy a vásárlók jelenleg várakozó álláspontra helyezkednek.

Módosítás dátuma: 2011. március 18. péntek, 16:55

Ismét jelentősen drágul a gázolaj – újra a csúcson

Nyomtatás

Péntektől ismét jelentősen drágul a gázolaj: 5 forinttal kell majd többet fizetni a hazai töltőállomásokon a dízel literjéért, de a benzinárak nem módosulnak - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A szokásos szerda helyett ezúttal péntektől lesz esedékes a változtatás.

Módosítás dátuma: 2011. március 17. csütörtök, 11:37

Jelentősen drágulnak az üzemanyagok - újabb árcsúcsok szerdától

Nyomtatás

Szerdától ismételten jelentősen drágulnak az üzemanyagok: mind a benzin, mind pedig a gázolaj literjéért 5-5 forinttal kell majd többet fizetni a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Módosítás dátuma: 2011. március 07. hétfő, 17:29

Újabb jelentős üzemanyagár-emelés szerdától

Nyomtatás

Szerdától öt forinttal emelkedik a benzin literenkénti ára, de a gázolajért is két forinttal többet kell majd fizetni – tudta meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A szerdán esedékes drágulást követően a benzin literjéért 366, míg a gázolajáért 362 forintot kell fizetni.

50. oldal / 58