Rengeteget drágulnak a héten az üzemanyagok – pénteken ismét emelés lesz

Nyomtatás

Épp most hétfőn szolgáltunk rossz hírrel az autósok számára, amikor megírtuk, hogy a MOL jelentős mértékben emeli az üzemanyagok árát: a benzin kiskereskedelmi literára ma 7, míg a gázolajé 5 forinttal emelkedett. A rosszhír-sorozatnak sajnos nincs vége, hisz ma újabb áremelést jelentett be a MOL: péntektől, vagyis július 6-tól 3-3 forinttal lesznek drágábbak az üzemanyagok.

Ez azt jelenti, hogy péntektől a benzin átlagára hazánkban literenként 402 forint lesz, a gázolajért pedig átlagosan 410 forintot kell majd fizetnünk literenként, vagyis július 6-tól mindkét üzemanyag esetében átlépjük a 400 forintos lélektani határt a literenkénti átlagárak tekintetében. Persze azt továbbra is érdemes jól megnézni, hogy hol tankolunk, hiszen akár 30-50 forintos különbségek is lehetnek a különböző kutak árai között.
 
Hozzászólások  

 
#1 -zé 2018-07-05 07:14
Ennyit az alig egy hete hangoztatott " nem emel árat a mol, hisz a nemzetközi piac nyugodt, az olaj ár stabilan áll " Akkor se voltak illúzióim, ismerve az igazmondásáról egyáltalán nem híres céget. Csak egy kérdés- Van még olyan ország, ahol a benzin ár akkor nő, amikor a piacon csökken? Gusztustalan profit éhség.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark