2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Szárnyal a Lada Magyarországon – 1 hónap alatt 100 eladott autó

Nyomtatás

Sokan kicsit szkeptikusan és ironikusan fogadták a LADA hazai piacra való visszatérését, azonban a Lada Hungary merész ötlete beigazolódni látszik. Épp egy hónapja, december 17-én számoltunk be a hivatalos piaci startról és arról, hogy még aznap megnyitja kapuit az érdeklődők előtt az ország 9 márkakereskedése, az elmúlt hónapban pedig robbantott a márka.

Az első hónapban ugyanis nem kevesebb, mint 100 LADA talált gazdára hazánkban (a 100. különben egy Kalina volt, amelyet egy Hölgy vásárolt meg magának Budapesten), ami önmagában is meggyőző szám, azonban főleg annak ismeretében különösen szép eredmény, hogy az ünnepek közötti/alatti időszak nem éppen a virágzó autóértékesítésről híres, továbbá a márka új modelljei még nem rendelhetőek – márpedig mindenki a friss Vesta szedántól és kis X-RAY crossovertől várja a csodát. És biztosak lehetünk benne, hogy amint megérkezik a két várva-várt típus, nagyot fog ugrani a márka hazai értékesítése. Nagyon kíváncsiak leszünk az első év eredményére, de alapvetően 2017 lesz az első teljes év a friss modellekkel, vagyis a valóság nagyjából jövőre fog körvonalazódni.

A márka hazai visszatéréséről, a modellekről és az áraktól korábbi részletes beszámoló cikkünkben, ide kattintva olvashatnak.
Hozzászólások  

 
#1 otb 2017-04-12 15:14
Mért szárnyal a Lada eladás ??
1,5 hónap alatt 100 db=66 db/hó.
Suzuki=11.266 db/év (2016) ez 938db /hó.
Arány:66/938= 7 % !!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark