Az Audi ugyan eredetileg még augusztusban be szerette volna mutatni első tisztán elektromos crossoverét, azonban végül kicsit el kellett csúsztatniuk a leleplezést. Most azonban már nincs kifogás, ugyanis hétfőn végre teljes valójában is megcsodálhatjuk majd a különböző ízelítőkön, gyári képeken és videókon már többször is látott négykerekűt. Egy utolsó videót azért még megosztottak velünk a nagy nap előtt a négykarikások, amelyen ismét felfednek néhány részletet az autóból.

Az alább megtekinthető kisfilmet az Emmy díjátadó gála tiszteletére készítették el. Totál képet ugyan ezúttal sem láthatunk az autóról, de már egészen sokat megmutatnak a mintás matricákat végre maga mögött hagyó e-tronból. Az Audi azt is megígéri a kisfilmben, hogy az autó magában hordozza majd a négykarikás DNS-t, és hű lesz a márka értékeihez – ezzel mondjuk a nagy benzinmotorok híveit azért biztosan nem győzik majd meg, de valószínűleg nem is ez a céljuk.

Kamerás visszapillantók, hatalmas megjelenítők: szupermodern lesz az e-tron

Ugyan a végső verzió még változhat, de 360 lóerő körüli alapteljesítmény várható, amely három villanymotor erejéből adódik össze. Mindezt egy 95 kWh-s akkumulátor táplálja majd, így a hatótáv még a szigorúbb mérések szerint is 400 kilométerre adódhat. Természetesen a gyorstöltés sem marad el, igaz ehhez kellenek majd olyan töltőoszlopok, amelyeknél lehetséges mindez.

Mindemellett természetesen rengeteg érdekességet tartogat még az e-tron, mint például a kamerás visszapillantók, a légellenállást csökkentő megoldások vagy a teljesen digitális utastér, melyet szintén felfedtek már a négykarikások. Mindenesetre már csak a hétvégét kell kibírnunk, hiszen hétfőn végre leleplezi az Audi az újdonságot, amely teljes erővel indul majd harcba a szintén nemrég bemutatott Mercedes-Benz EQC és a Jaguar I-Pace ellen.

Kommentek