2017. Január 16., Hétfö

Frissitve:04:32:11

Hírek

Megnyitott az első önálló Mercedes-AMG kereskedés

Nyomtatás

A Mercedes-AMG kínálatának gyarapodása, valamint a sportmodellek iránti folyamatos kereslet-növekedés indokolttá tette az önálló márkakereskedés létrehozását, ahol az ügyfelek kiemelt bánásmódban részesülnek. Az első ilyen már meg is nyitotta kapuit, méghozzá Tokióban.

Stonic néven jöhet a Kia kis crossovere

Nyomtatás

A Kia alaposan belehúzott a számára eddig idegen kategóriák meghódítására – elég csak a Niróra vagy a Stingerre gondolni. A szimpatikus irányvonalat pedig tovább folytatja a márka: Stonic néven kis crossoverrel bővíti kínálatát a közeljövőben.

Nem fogjuk megúszni az elektromos M-es BMW-ket

Nyomtatás

Bár sokak szerint az autók tekintetében (a teljesen) elektromos hajtáslánc csak nagyon nehezen egyeztethető össze a sportossággal, mégis elkerülhetetlen az elektromos sportmodellek térhódítása, márpedig az kétségtelen, hogy a technológia eredetileg valóban nem ilyen célra született.

Dízelmotort kap a Kia lenyűgöző kupéja

Nyomtatás

A Kia mindenki csodálatát kivívta a Stinger bemutatásával, hiszen a koreaiak meglehetősen ízléses, látványos négyajtós kupét fognak a személyében árusítani, miközben a jövőre gondolva az elektromos verzió lehetőségétől sem zárkóztak el. Azonban addig egy józanabb megoldást kínálnak majd a takarékos látványosságra vágyóknak, méghozzá a dízelmotoros modellváltozat személyében.

Módosítás dátuma: 2017. január 13. péntek, 13:57

A Mercedes-Benz sem marad ki: 2 év múlva jön a csillagos hiperautó

Nyomtatás

Nemrég, a Bugatti Veyron korában még szuperautókról álmodoztunk, azonban eljött az idő, hogy mindez nem elégséges már – a csúcsot napjainkban a hiperautók jelentik, amelyek hibrid csúcstechnológiával ostromolják a határokat. A Mercedes-Benz sem maradhat ki ebből a kategóriából, hiszen 2019-ben már érkezik a stuttgarti álommodell.

Módosítás dátuma: 2017. január 13. péntek, 13:54

Kétszeres V8 – 898 lóerős Lexus érkezett

Nyomtatás

Miután bemutatta a négykerekűek általa képzelt csúcsát, a Lexus szó szerint új vizekre evez – legalábbis egy tanulmány erejéig. A japán prémium gyártó ugyanis egy motoros yachtot mutatott be.

350 lóerő egy tonnára – versenypályás Lotus érkezett

Nyomtatás

Javában tart a Lotus márka anyagi nyereségességének létrehozása. Az évtizedek óta válságban lévő brit manufaktúra már megtette az első lépést a szebb jövő felé, és a nagy premier előtt a jelenlegi modellkínálatának felrázásán dolgozik. Ebben jelenti a következő lépést az Exige Race 380, amely kimondottan versenypályás használatra készül.

210 lóerővel futott be a leggyorsabb Toyota Yaris

Nyomtatás

A március premierig még sok információval marad adós a Toyota, de addig is két képet és néhány adatot már közzétett a Yaris sportváltozatáról. A 210 lóerős kis méregzsák a raliban szereplő távoli testvér hangulatát hozza el a közutakra.

35%-os autóflotta növekedéssel zárta az évet a Business Lease

Nyomtatás

Közel 35%-os növekedést ért el 2016-ban a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. által kezelt autóflotta mérete az előző évhez képest. A tavalyi évet kiváló ügyfél elégedettségi mutatókkal záró vállalat 2006-os magyarországi piacra lépése óta folyamatosan azon dolgozik, hogy megszolgálja ügyfelei bizalmát, és a számok azt bizonyítják, hogy az elmúlt évek kitartó munkájának beérett a gyümölcse.

Módosítás dátuma: 2017. január 12. csütörtök, 16:59

Kompakt crossoverrel és hétüléses SUV-val támad a Lexus

Nyomtatás

Az LS új generációjának bejelentésével a Lexus nem lőtte még el minden puskaporát az idei évre. Hamarosan érkezik az UX tanulmány sorozatgyártású verziója, mellette pedig az RX hosszított tengelytávú hétüléses kiadása bővíti a japán prémium márka portfólióját.

Már érkezése előtt összkerékhajtást kapott az Opel Insignia Grand Sport

Nyomtatás

Alig, hogy az Opel lerántotta a leplet a legjobb autóról, amelyet valaha készített, az új Insignia Grand Sport kínálata már új hajtásláncokkal bővül. A tél tiszteletére megérkeztek az összkerékhajtású változatok, amelyek vadonatúj fejlesztésű rendszert tudhatnak maguk alatt.

1. oldal / 706