Hírek

Így lopnak el fél perc alatt egy vadonatúj autót (videó)

Nyomtatás

Ne legyenek kétségeink: amennyiben valaki nagyon el akar lopni valamit, annak úgyis megtalálja a módját. Ezt bizonyította be Angliában két úriember, akik két kamera kereszttüzében tulajdonítottak el egy vadonatúj prémium autót kevesebb mint fél perc alatt az éjszaka árnyékában., méghozzá elképesztően profi módon.

Módosítás dátuma: 2018. május 25. péntek, 15:32

Irónia: Kínában az elektromos autók növelik a légszennyezést

Nyomtatás

Az elektromos autózás egyik nagy előnye kétségtelenül a környezetszennyezés csökkentése, hiszen egy tisztán villanyos négykerekű semmilyen károsanyagot nem bocsát ki működés közben. Ez azonban csak addig igaz, amíg csupán magát az autót vizsgáljuk, ugyanis az áramot ugyanúgy ki kell termelni, ami nem feltétlenül környezetbarát módon történik. Egyes elemzések szerint Kínában ez komoly problémát jelenthet, és az elektromos autónak növekvő számával nemhogy csökkenne, de nőni fog a károsanyag-kibocsátás az országban.

Módosítás dátuma: 2018. május 25. péntek, 14:47

Mesterséges intelligencia kezébe adná a Toyota a forgalomirányítást

Nyomtatás

A Toyota kétségtelenül élen jár abban, amit csinál, és ez nem csak az autózásra igaz, hiszen a japánok a robotika, a járműautomatizálás és a mesterséges intelligencia területén is vezető fejlesztőnek számítanak. A vállalat most mesterséges intelligenciát hívna segítségül a mobilitási rendszerekben, méghozzá a forgalomáramlás optimalizálására.

Módosítás dátuma: 2018. május 25. péntek, 13:51

Megérkezett – minden információ a Citroën C5 Aircrossról

Nyomtatás

Már a hét elején beígérte a Citroën, hogy bégre leleplezik a Kína számára már tavaly áprilisban bemutatott C5 Aircross Európának szánt verzióját, és a franciák szerencsére tartották is a szavukat. A vadonatúj modell a kompakt crossoverek között száll majd harcba, és a márka filozófiájának megfelelően a legkényelmesebb modellnek ígérkezik a kategóriában – de természetesen a modern technológiai megoldások sem maradtak el.

Módosítás dátuma: 2018. május 25. péntek, 13:13

Diszkont áron – benzinkutakat nyitott hazánkban az ALDI

Nyomtatás

A rágóta ismert benzinkút-hálózatok mellett egyre több új helyen nyílik lehetőségünk tankolni – több hipermarket is kínál már lehetőséget vásárlóinak, hogy saját tömtőállomásain tankolhassanak, általában nagyon is jó áron. Mostantól az ALDI három magyarországi üzletének parkolójában is automata üzemanyagtöltő állomások állnak majd a vásárlók rendelkezésére.

Módosítás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 15:07

A leggyorsabb pickup – itt a Honda Civic Type R platós koncepciója

Nyomtatás

A Honda Civic Type R jelenleg a Nürburgring Nordschelife leggyorsabb elsőkerékhajtású autója, és hamarosan a leggyorsabb pickup címet is kiérdemelheti. Bizony, jól olvasták: a japánok angol gyárának egyik specialistája ugyanis csapatával elkészített egy platós verziót az autóból, ami nem csak villámgyors, de meglepően jól is mutat.

Módosítás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 14:07

Autós kütyük olcsón? Van egy ajánlatunk

Nyomtatás

Az autózás és a számítástechnika világa egyre közelebb áll egymáshoz: az autógyártók folyamatosan az egyre fokozottabb integrációra törekednek, de a különböző kütyüknek köszönhetően már a régebbi négykerekűek esetén is találkozhatunk olyan ügyes megoldásokkal, amik közelebb hozzák egymáshoz négykerekű barátunkat és mobil eszközeinket. A GearBest.com pedig kiváló társ abban, hogy mindent könnyen és olcsón és megszerezzünk ehhez.

Módosítás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 12:30

Elkezdődött: Hamburgban jövő héttől korlátozzák a régebbi dízeleket

Nyomtatás

Rengeteg várossal, sőt országgal kapcsolatban olvashattuk már, hogy idővel kitiltják majd a dízel autókat, de a legtöbb esetben még több év választ el attól, hogy mindez megtörténjen. Nem úgy Hamburgban, ugyanis Németország második legnagyobb városa lesz az első, amelynek egyes részeiből jövő héttől valóban kitiltják majd a régebbi gázolajos autókat.

Módosítás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 10:43

Hivatalos videón a vadonatúj BMW X5 – ősszel érkezik

Nyomtatás

Már korábban is számítani lehetett rá, de a BMW múlt héten hivatalosan is bejelentette, hogy még idén bemutatják a vadonatúj X5-öt. A bajorok nem vártak sokáig, és máris egy izgalmas videóval leptek meg minket, amin a legextrémebb körülmények között tesztelik az újdonságot. Egyelőre sajnos csak álcázva láthatjuk az autót, de már ebből is sok részletre fény derül.

Módosítás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 10:14

Az egyetlen – íme, a teljesen egyedi Ferrari SP38

Nyomtatás

A Ferrari időről-időre elkápráztatja rajongóit, és persze vásárlóit egy-egy limitált szériás, vagy éppen teljesen egyedi, különleges modellel, melyeket szinte minden esetben kifejezetten valamelyik ügyfelük számára, vagy éppen valamilyen alkalomból készítenek el. Pontosan erről beszélhetünk az SP38 esetében is, amely a 488 GTB alapjait felhasználva készült el a Ferrari egyik legelkötelezettebb vásárlójának kérésére.

Módosítás dátuma: 2018. május 23. szerda, 15:57

A Focus alapjain jöhet a Ford első elektromos SUV-ja

Nyomtatás

Ahogyan a legtöbb autógyártó, a Ford is az elektromos hajtásláncokban és a crossoverekben látja a jövőt, így nem meglepő, hogy az amerikaiak is beígértek már egy tisztán villanyos SUV-t, ami a Mach 1 nevet viseli majd, és 2020-ban jut el a kereskedésekbe. Ezen kívül eddig nem túl sokat tudhattunk az autóról, de most ismét felkapta a fejét néhány érdekes pletyka.

Módosítás dátuma: 2018. május 23. szerda, 13:01

1. oldal / 839