2017. Január 23., Hétfö

Frissitve:09:55:03

Hírek

Egyedi opciókat kap a BMW 6-os sorozat

Nyomtatás

A BMW 6-os sorozatának mindhárom tagja búcsúzóul különleges felszereltségi lehetőségeket kap, amelyek fokozzák a népszerűséget, mielőtt várhatóan a jövő ősz folyamán megérkezik az utódmodell.

Megérkezett hazánkba a frissített Mazda3 - árak és információk

Nyomtatás

Miután Japánban bemutatkozott a Mazda3 frissített változata, a megújult kompakt modell végre megérkezett hazánkba is. Az enyhén továbbfejlesztett külső és belső mellett élvezetesebb vezethetőséget kínáló típus 4,86 millió forinttól lesz elérhető.

Módosítás dátuma: 2016. december 19. hétfő, 07:52

A valaha volt legrosszabb név? - a Toyota új vállalata kiérdemelheti a címet

Nyomtatás

Az autóiparban találkozhattunk már jól csengő és kevésbé jól csengő nevekkel, sőt, már kifejezetten szerencsétlenül hangzó elnevezésekkel is összefuthattunk. A Toyota és az által nemrég felvásárolt Daihatsu azonban most minden eddigi próbálkozáson túltett új márkájával. Az újonnan alapított vállalat neve igencsak sokatmondó, és ennek köszönhetően elég komikus is.

Módosítás dátuma: 2016. december 16. péntek, 15:23

Jövőre konnektoros hibridként érkezik a Kia Niro

Nyomtatás

A jövő év második felében érkezhet meg az új Kia Niro igazán nagy durranása: a konnektoros hibrid variáns. A modell tesztünkben igencsak versenyképesnek bizonyult, amit új szintre emelhet a zöldrendszámos verzió.

Videón a frissített Škoda Octavia újdonságai

Nyomtatás

Már volt időnk megbarátkozni a megosztóra sikerült első fényszóróval, így ideje, hogy megvizsgáljuk a Škoda Octavia ráncfelvarrásának értékeit. A gyártó által közzétett videók még közelebb hoznak minket a gép belső teréhez, amely kóstolót nyújt az utóbbi évek legmodernebb autóipari technológiáiból.

Az AMG GT alapjaira épülve vadulhat meg a következő Mercedes SL

Nyomtatás

A Mercedes-Benz SL-ről talán érdemtelenül kevés szó esik, pedig az elegáns és egyben sportos roadster már több mint 30 éve képezi ezen a néven a márka kínálatának egyik legdrágább darabját – és akkor az elődökről még nem is beszéltünk. Nemrég azonban hírek érkeztek a lassan legendássá váló modell következő generációjáról, melynek bemutatója ugyan még odébb van, mégis igazán érdekes lehet majd.

Módosítás dátuma: 2016. december 15. csütörtök, 16:00

Szélesebb lesz az új Porsche 911

Nyomtatás

Bár úgy érezhetjük, hogy a jelenlegi 991-es Porsche 911 generáció még csak most érkezett meg, valójában a turbósítást hozó frissítéssel már modellciklusának második felében jár a típus. Így két év múlva már az utódról rántják le a leplet.

Tesla-verő, 1000+ lóerős elektromos szedánnal indul útnak a Lucid márkanév

Nyomtatás

Ismét amerikai, megint teljesen elektromos és luxus szedán is egyben: a Tesla beválni látszó receptjével indul útnak a Lucid Motors, ám modelljével nagyobb magaslatokba tör. A zászlóshajóba több mint 1000 lóerőt pakolnak majd.

Januárban érkezik a sorozatgyártású Infiniti QX50

Nyomtatás

Az Infiniti QX50 már nem egy mai darab – hazánkban nem is elérhető már –, így a nemrég látványos megújulásba kezdő márka következő lépése a kisebbik, immár náluk is közepes crossover/SUV megújítása lesz, mely az áprilisban bemutatott QX Sport tanulmány formái mentén ölt új testet egészen az alapoktól kezdve. Mindezzel a Párizsi Autószalonon még csak tanulmányként kacérkodott a márka, a januári detroiti felvonásra viszont már sorozatgyártás-közeli verziót hoznak.

A Honda is 2020-ra időzíti az elektromosokat – a Jazz lesz az első

Nyomtatás

Ahogyan több másik gyártó, úgy a Honda is kijelölte saját elektromos offenzívájának kezdetét: érdekesség, hogy a többiekhez hasonlóan a japánok is 2020-ban bocsátják útjára az első villanyautót. A racionalitás ösvényén haladva a Honda kisebb modellben hozza el az elektromos hajtás előnyeit, amely tényt Jean Marc Streng, a márka európai értékesítéséért felelős vezetője erősítette meg.

Módosítás dátuma: 2016. december 14. szerda, 15:36

Két ajtónyi stílus – az új Mercedes E-osztály Coupé bemutatkozik

Nyomtatás

Megérkezett az új Mercedes-Benz E-osztály kétajtós verziója. A Coupé meglepetést nem, stílusos formákat és szép megoldásokat viszont annál inkább hozott, fejlett műszaki tartalommal körítve.

10. oldal / 708