2017. Január 23., Hétfö

Frissitve:09:55:03

Hírek

Egy szinttel feljebb – itt a frissített Ford Mustang

Nyomtatás

A Ford nem teketóriázott, és már be is mutatta a Mustang tegnap megszellőztetett frissítését. A ráncfelvarrás nem csak kozmetikázással támad: teljesen megújul a központi rendszer, a V8-as verzió pedig minden eddiginél jobb formába kerül.

Harmadával takarékosabb benzinessel jelentkezik a Mazda 2018-ban

Nyomtatás

Homogén keverékképzésű, kompressziógyújtású benzinmotorokkal készül a Mazda, HCCI néven. Természetesen nem újdonság, hogy a japánok SKYACTIV motorcsaládjának új generációja a fenti képességekkel igyekszik még hatékonyabb lenni, ám ezúttal újabb információk érkeztek a benzines erőforrásokkal kapcsolatosan. Például már tudjuk, hogy jövőre megvásárolhatók lesznek a dízelmotort kiszorító újdonságok.

Módosítás dátuma: 2017. január 17. kedd, 15:37

Izomautó a kozmetikusnál - videón a frissített Ford Mustang

Nyomtatás

A Ford Mustang frissítése már a levegőben lóg, ám eddig még semmilyen hivatalos információt nem osztottak meg velünk a gyáriak. A pontos adatokra továbbra is várnunk kell, de egy kisfilmnek köszönhetően kívülről már láthatjuk, hogy mi változik majd a szívdöglesztő izomautón. Noha elsőre talán nem egyértelmű, bizony elég sok helyen módosítottak a Mustangon a tervezők.

Módosítás dátuma: 2017. január 17. kedd, 11:29

Részletben az erő – minden információ a frissített BMW 4-es sorozatról

Nyomtatás

A márciusi Genfi Autószalonhoz közeledve a BMW lerántotta a leplet a 4-es sorozat frissítéséről, ezzel pedig rögtön három modelltípus újult meg. A friss Coupé, Cabrio és Gran Coupé modellek elsősorban a részletek tekintetében újultak meg, miközben konfigurációs lehetőségeik sokszínűbbek lettek. Természetesen az M modellek sem maradtak ki a buliból.

Módosítás dátuma: 2017. január 17. kedd, 09:32

Újabb képekkel hangol magára a Pagani Huayra Roadster

Nyomtatás

A Pagani tavaly augusztusra ígérte a Huayra nyitott tetejű változatának bemutatását, azonban akkor hiába várták a nagy leleplezést a Concours d’Elegance látogatói. Azóta a gyáriak új modenai üzemének megnyitóján néhány szerencsés – és valószínűleg nagyon gazdag – ügyfélnek már megmutatta magát a Roadster névre keresztelt új modellváltozat, de úgy tűnik, a nagyközönség először csak a márciusi Genfi Autószalonon láthatja majd. Addig is azonban igyekeznek néhány kedvcsináló fotóval fenntartani az érdeklődést.

Megnyitott az első önálló Mercedes-AMG kereskedés

Nyomtatás

A Mercedes-AMG kínálatának gyarapodása, valamint a sportmodellek iránti folyamatos kereslet-növekedés indokolttá tette az önálló márkakereskedés létrehozását, ahol az ügyfelek kiemelt bánásmódban részesülnek. Az első ilyen már meg is nyitotta kapuit, méghozzá Tokióban.

Stonic néven jöhet a Kia kis crossovere

Nyomtatás

A Kia alaposan belehúzott a számára eddig idegen kategóriák meghódítására – elég csak a Niróra vagy a Stingerre gondolni. A szimpatikus irányvonalat pedig tovább folytatja a márka: Stonic néven kis crossoverrel bővíti kínálatát a közeljövőben.

Nem fogjuk megúszni az elektromos M-es BMW-ket

Nyomtatás

Bár sokak szerint az autók tekintetében (a teljesen) elektromos hajtáslánc csak nagyon nehezen egyeztethető össze a sportossággal, mégis elkerülhetetlen az elektromos sportmodellek térhódítása, márpedig az kétségtelen, hogy a technológia eredetileg valóban nem ilyen célra született.

Dízelmotort kap a Kia lenyűgöző kupéja

Nyomtatás

A Kia mindenki csodálatát kivívta a Stinger bemutatásával, hiszen a koreaiak meglehetősen ízléses, látványos négyajtós kupét fognak a személyében árusítani, miközben a jövőre gondolva az elektromos verzió lehetőségétől sem zárkóztak el. Azonban addig egy józanabb megoldást kínálnak majd a takarékos látványosságra vágyóknak, méghozzá a dízelmotoros modellváltozat személyében.

Módosítás dátuma: 2017. január 13. péntek, 13:57

A Mercedes-Benz sem marad ki: 2 év múlva jön a csillagos hiperautó

Nyomtatás

Nemrég, a Bugatti Veyron korában még szuperautókról álmodoztunk, azonban eljött az idő, hogy mindez nem elégséges már – a csúcsot napjainkban a hiperautók jelentik, amelyek hibrid csúcstechnológiával ostromolják a határokat. A Mercedes-Benz sem maradhat ki ebből a kategóriából, hiszen 2019-ben már érkezik a stuttgarti álommodell.

Módosítás dátuma: 2017. január 13. péntek, 13:54

Kétszeres V8 – 898 lóerős Lexus érkezett

Nyomtatás

Miután bemutatta a négykerekűek általa képzelt csúcsát, a Lexus szó szerint új vizekre evez – legalábbis egy tanulmány erejéig. A japán prémium gyártó ugyanis egy motoros yachtot mutatott be.

2. oldal / 708