Hírek

Komoly megújulás – a Mercedes leleplezte az új G-osztály utasterét

Nyomtatás

A Mercedes-Benz manapság előszeretettel alkalmazza azt a módszert, hogy vadonatúj modelljeiknek még a bemutató előtt leleplezik az utasterét. Így történt ez az A-osztállyal korábban, és most a hamarosan érkező G-osztály belsejét is felfedték a csillagosok – igaz, kémfotókon már korábban is láthattunk néhány részletet a legendás terepesből.

Módosítás dátuma: 2017. december 13. szerda, 11:16

Rengeteg újdonsággal készül az Opel a következő 2 évre

Nyomtatás

Az Opel ugyan új tulajdonos kezébe került a PSA képében, és sokan attól tartanak, hogy ez a „németség” rovására megy majd, ugyanakkor a Crossland X és a Grandland X már bebizonyította, hogy a francia technikával is megőrizhetik stílusukat a villámosok modelljei. A PSA égisze alatt pedig a következő években jó pár új modell és kivitel mutatkozik majd be – természetesen mind francia alapokat használva.

Módosítás dátuma: 2017. december 12. kedd, 17:15

„Visszautasíthatatlan” ajánlat: táblagép jár ajándékba a limitált Audi R8-hoz

Nyomtatás

Az autógyártók sokszor különböző akciókkal vagy éppen kedvező árú, netán egyedi különkiadásokkal igyekeznek vonzóbbá tenni egy-egy modelljüket. Az Audi ausztrál kihelyezettsége is ezt a módszert választotta nemrég, hogy népszerűsítse az R8 sportautót, azonban az illetékesek egy igen érdekes, és talán kevéssé hatásos összeállítást hoztak össze az itthon 64 milliós alapáron elérhető plus változatból: egy táblagépet és egy fejhallgatót adnak ajándékba hozzá.

Módosítás dátuma: 2017. december 12. kedd, 16:38

Új multimédiás rendszert kapnak a Mercedes kompaktjai

Nyomtatás

A Mercedes-Benz már korábban megmutatta nekünk a jövőre érkező vadonatúj A-osztály utasterét, sőt, a képekből már az is kiderült, hogy konnektoros hibrid hajtáslánccal is elérhető lesz az autó. Az igazán szemfülesek egy másik érdekességet is találhattak a fotókon, méghozzá a multimédiás rendszerrel kapcsolatban, ami szintén teljesen új lesz majd az autóban – a csillagosok ráadásul már a január elején esedékes Las Vegas-i Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) bemutatják az új megoldást.

Módosítás dátuma: 2017. december 12. kedd, 15:04

Tisztán elektromos kis crossoverrel készül a MINI?

Nyomtatás

A korábban gyakorlatilag egyetlen modellből álló MINI paletta mára kifejezetten széles lett, és az angolok nem terveznek leállni. A legújabb hírek szerint a 2020-as évek legelején a Countryman mellé egy újabb, kisebb crossover bemutatását tervezik, amely ráadásul teljesen elektromos hajtáslánccal mutatkozhat majd be.

Módosítás dátuma: 2017. december 12. kedd, 13:53

A BMW a végsőkig kitart a vezetés élménye mellett

Nyomtatás

Vannak gyártók, amelyek koncepcióikkal már most azt vizionálják, hogy az autonóm autózás megjelenésével teljesen eltűnnek majd az olyan „elmaradott” dolgok, mint a kormány és a pedálok. A BMW azonban kijelentette, hogy náluk ez elképzelhetetlen, hiszen mint az érzelmeket középpontba helyező márka, nem tudják elképzelni, hogy ügyfeleik ne irányíthassák autóikat.

Módosítás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 15:22

Az Urus lesz a Zöld Pokol új SUV királya? – a Lamborghininek nincs kétsége

Nyomtatás

A Nürburgring-Nordschelifén futott köridők eddig is fontosak voltak a gyártók számára, de csak az utóbbi pár évben alakult ki az a fajta versengés, amit most tapasztalhatunk: minden kategóriában egymásnak feszülnek a különböző négykerekűek, és igazán komoly fegyverténynek számít a csúcstartói cím. A Lamborghinit a Porsche nemrég letaszította az összetett rekordért járó trónról, de az olaszok most ismét csúcsra kerülhetnek, még ha csak az SUV-k között is, ugyanis az Urus hamarosan nekifut a csúcsdöntésnek.

Módosítás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 13:33

Az elsők: 40 Tesla kamiont rendelt egy nagy amerikai vállalat

Nyomtatás

Korábban beszámoltunk róla, hogy bár a Tesla vadonatúj, teljesen elektromos kamionja elképesztő képességekkel lett felruházva, a sofőröket mégsem nyűgözte le annyira az újdonság – mondván nem a teljesítmény a legfontosabb ebben a kategóriában. Már akkor is megemlítettük, hogy bár a vezetők véleménye fontos lehet, a végső döntést úgyis a cégek hozzák meg, akik megveszik majd a járművet, és az Anheuser-Busch – ami többek között a Budweiser sör gyártója – már döntött is: 40 kamiont rendelt a Teslától.

Módosítás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 12:50

Jövőre új motorral frissülhetnek az Alfa Romeo 4C modellek

Nyomtatás

Az Alfa Romeo 4C és 4C Spider jelenleg az olaszok palettájának legsportosabb tagja – még ha nem is a leggyorsabb. A hírek szerint ráadásul a Forma-1-be való visszatérés után a gyáriak azt szeretnék, ha ezek a modellek lennének a márka dicsőségei, ennek megfelelően pedig jövőre egy alaposabb frissítéssel is készülnek hozzájuk, amellyel minden szempontból továbbfejlődnek majd.

Módosítás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 11:53

Egy legenda emlékére – megérkezett a McLaren Senna

Nyomtatás

A McLaren némi meglepetésre nem is olyan régen bejelentett, hogy még idén bemutat egy új modellt, ami a valaha volt leggyorsabb rendszámos autójuk lesz versenypályán. Nem is kellett sokat várnunk, az ízelítő fotók után le is leplezték az autót, ami a legendás Forma-1-es pilóta, Ayrton Senna után kapta a nevét. Nézzük, mire képes az angolok Ultimate Series sorozatának legújabb tagja.

Módosítás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 11:16

A Porsche Panamerák több mint fele hibridként kel el

Nyomtatás

A Porsche már az előző generációs Panamerából is kínált konnektoros hibrid változatot, azonban kétségtelen, hogy a technológia igazán csak mostanra jutott el odáig, hogy igazán vonzó legyen. Tudta ezt a német gyártó is, és nem csak egy, hanem rögtön kétféle elektromotorral szerelt változatot is piacra dobtak – az egyik ezek közül ráadásul az egész kínálat legerősebb tagja. Nem titkolta a Porsche, hogy sikerre számít a hibridektől, de az még őket is meglepte, hogy mennyien választják a villanyos kiviteleket.

Módosítás dátuma: 2017. december 08. péntek, 17:11

2. oldal / 798