2017. Június 24., Szombat

Frissitve:11:02:08

Legfrissebb:

Hírek

Akár 7500-ig foroghat a frissített Ford Mustang V8-asa

Nyomtatás

Mint derült égből a villámcsapás, olyan hirtelen jelentette be a Ford a Mustang ráncfelvarrását januárban. Azóta tudjuk: csak a képekkel voltak ilyen gyorsak a gyáriak, az információra és a modellfrissítés megvalósulására még várni kell. Addig is a belső térről készült legfrissebb fotó elárulja, hogy akár 7500-ig is foroghat a modell alaposan átdolgozott szívó V8-asa.

A választás kínja - óriásgalérián a Porsche 911 Turbo Exclusive Series

Nyomtatás

Mindössze 500 példány készül a valaha gyártott legerősebb - és leggyorsabb - Porsche 911 Turbóból, így valójában rettentően szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha az Exclusive Series birtoklására esély nyílik a számunkra. De még ezt követően sincs könnyű dolgunk: rögtön három színből választhatunk.

Nem csak egy Golf pótlék - megérkezett a vadonatúj Volkswagen Polo

Nyomtatás

A Volkswagen a nem prémium márkák közül kétségtelenül az egyik, ha nem a legmagasabb szintet képviseli, amit szinte minden kategóriában bizonyít is. Ezúttal a kisautók szegmensének meghódításán van a sor: noha már az előző generációs Polo is erős ajánlat volt, a most bemutatott új generáció bizony minden ellenlábast szeretne maga mögé utasítani, és erre meg is van az esélye – ezt pedig már az azonos alapokra épülő, ám korábban bemutatott Seat Ibiza is előre jelezte nekünk.

Módosítás dátuma: 2017. június 16. péntek, 13:31

Autó Pult a Petőfi TV-ben

Nyomtatás

Bevetettük legszebb és legkedvesebb fegyverünket: az Autó Pult színeiben Simon Sára kolléganőnk beszélt női szemmel az autótesztelésről, érintve az iparágat és a sztereotípiák témakörét is.

56 millióért kelt el a legelső új Honda Civic Type R

Nyomtatás

Mondhatnánk, hogy nagyon drága autóvásárlás, de valójában inkább jótékonykodás, ajándék autóval: gazdára talált a legelsőnek legyártott új Honda Civic Type R, ám ennek igazán egy agytumorok kutatásával foglalkozó alapítvány örülhetett, ugyanis ők kapták meg a sportkompaktért kiadott kb. 56 millió forintnak megfelelő összeget.

Volkswagen: nem lesz több GTI

Nyomtatás

Noha a cím vélhetően temérdek Volkswagen rajongó számára bizonyára sokkolóan hatott, gyorsan leszögezzük, hogy GTI modelleket továbbra is gyárt majd a wolfsburgi márka, azonban a jelenleginél több típusból nem készül majd sportverzió, tehát a meglévőkhöz képest nem lesznek már újabb GTI kiadások.

Módosítás dátuma: 2017. június 15. csütörtök, 16:27

Még egyszer, búcsúzóul frissült a Lexus CT200h

Nyomtatás

Ezúttal sem túl erőteljesen, de még egyszer felfrissítette a Lexus a CT200h-t. A kompakt így formailag jobban illeszkedik az újabb modellek táborába, de hamarosan így is búcsúzik. Helyét a népszerűségi listán biztosan átveszi majd a Toyota C-HR alapokon érkező kis crossover, az UX.

Nyitott szuperautók premierje – az Audi és a McLaren összecsap

Nyomtatás

Nem akármilyen premiereket üdvözölhettünk tegnap este: az Audi bemutatta történelmének leggyorsabb kabrióját az R8 Spyder V10 Plus személyében, a McLaren pedig erre az 570S Spiderrel, történelmének egyik leggyengébb kabriójával ered a nyomába. De melyik lesz a nyertes?

Ez is elfogyott: gazdát talált az összes Koenigsegg Regera

Nyomtatás

A szuperautók kelendőek, tudjuk jól, hiszen mára már mindennapos jelenség, hogy amint új csúcsmodell érkezik a gyártók kínálatába, még a limitált sorozat legyártása előtt lecsapnak rá egymással versengve a vevők. Ezúttal sem volt ez másképp, a Koenigsegg Regera mind a 80 darabja hivatalosan elkelt.

Módosítás dátuma: 2017. június 14. szerda, 17:21

Helyszűke nélkül – a Jaguar XF Sportbrake megérkezett

Nyomtatás

Sokáig vártak a premierjével, de végre megérkezett az új Jaguar XF kombi változata, azaz a Sportbrake. Az elődjénél visszafogottabb megjelenés jóval modernebb technikát takar.

Végre hivatalos: önvezető technológián dolgozik az Apple

Nyomtatás

Az amerikai Apple cégről azt hiszem, mindenkinek ugyanaz jut eszébe: minőségi, csúcstechnológiás és nem mellesleg méregdrága termékek. Az eddig csak a számítástechnika világában tevékenykedő cégről azonban már régóta pletykálják, hogy elkezdtek az autóipar felé kacsingatni. Sok hír látott már napvilágot azóta, azonban hivatalos megerősítés még sosem érkezett az illetékesektől – egészen mostanáig. Tim Cook, az Apple feje ugyanis nemrég elismerte, hogy egy önvezető rendszeren dolgoznak.

Módosítás dátuma: 2017. június 14. szerda, 12:51

3. oldal / 751