2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Hírek

210 lóerővel futott be a leggyorsabb Toyota Yaris

Nyomtatás

A március premierig még sok információval marad adós a Toyota, de addig is két képet és néhány adatot már közzétett a Yaris sportváltozatáról. A 210 lóerős kis méregzsák a raliban szereplő távoli testvér hangulatát hozza el a közutakra.

35%-os autóflotta növekedéssel zárta az évet a Business Lease

Nyomtatás

Közel 35%-os növekedést ért el 2016-ban a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. által kezelt autóflotta mérete az előző évhez képest. A tavalyi évet kiváló ügyfél elégedettségi mutatókkal záró vállalat 2006-os magyarországi piacra lépése óta folyamatosan azon dolgozik, hogy megszolgálja ügyfelei bizalmát, és a számok azt bizonyítják, hogy az elmúlt évek kitartó munkájának beérett a gyümölcse.

Módosítás dátuma: 2017. január 12. csütörtök, 16:59

Kompakt crossoverrel és hétüléses SUV-val támad a Lexus

Nyomtatás

Az LS új generációjának bejelentésével a Lexus nem lőtte még el minden puskaporát az idei évre. Hamarosan érkezik az UX tanulmány sorozatgyártású verziója, mellette pedig az RX hosszított tengelytávú hétüléses kiadása bővíti a japán prémium márka portfólióját.

Már érkezése előtt összkerékhajtást kapott az Opel Insignia Grand Sport

Nyomtatás

Alig, hogy az Opel lerántotta a leplet a legjobb autóról, amelyet valaha készített, az új Insignia Grand Sport kínálata már új hajtásláncokkal bővül. A tél tiszteletére megérkeztek az összkerékhajtású változatok, amelyek vadonatúj fejlesztésű rendszert tudhatnak maguk alatt.

456 lóerővel érkezik a következő Audi RS4/RS5

Nyomtatás

Az Audi S4, valamint az S5 új generációjának premierje után már csak egy nyitott kérdés maradt: vajon mit tartogatnak nekünk a kínálat csúcsát elfoglaló RS modellek? Egy kis kiszivárogtatás erre is választ adott.

Gyári galérián tündököl az új Škoda Octavia RS

Nyomtatás

A Škoda Octavia frissített változata az RS csúcsváltozatokkal egyetemben már korábban, Karácsony előtt bemutatkozott, mi pedig természetesen már minden fontos információt megírtunk az újdonsággal kapcsolatban, azonban a csehek csak a napokban tettek közzé egy teljes galériát a szélvészgyors kivitelekről, és mivel az Octavia RS nagy szeretetnek örvend Olvasóink körében, ezúttal lehozzuk a gyári galériát. És reméljük, hogy rövidesen lehetőségünk nyílik kipróbálni az autót. A modellt illető információk kapcsán korábbi részletes beszámolócikkünket idézzük fel a továbbiakban.

Módosítás dátuma: 2017. január 11. szerda, 20:06

Luxus mindenütt – a Maybach elektromos SUV-t fejleszt

Nyomtatás

A legdivatosabb kategóriaként aposztrofálható SUV szegmens a luxusgyártók kínálatának is alapjait képezi mára – a prémium márkák a trendi, emelt modellekben ugyanúgy fantáziát látnak, mint a konvencionális formákban. Épp ezért már szinte nem is sokkoló a tény, hogy a Bentley vagy épp az Audi is ebben gondolkodik, mi több, a Mercedes oldalán a Maybach is beszáll a harcba.

Módosítás dátuma: 2017. január 11. szerda, 14:45

Biztossá vált az elektromos Infiniti sportautó sorsa

Nyomtatás

Az Infiniti egyik illetékese megerősítette, hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően valóban gőzerővel dolgoznak egy teljesen elektromos szériagyártású modell piacra dobásán, amit aztán további elektromos Infinitik fognak követni a sorban. Első ízben egy sportautóra esett a gyártó választása.

Két év múlva érkezik az új Ford Ranger

Nyomtatás

A Detroiti Autószalon alkalmával a Ford pick-up jövője is szóba került, az Amerikában csak kisméretű modellként számon tartott Ranger ugyanis 2019-ben teljesen megújulva váltja a jelenlegi, már ráncfelvarrott szériát. Mindez persze nem csoda, hiszen az aktuális generáció már 6 éve kapható bizonyos piacokon.

Módosítás dátuma: 2017. január 11. szerda, 12:45

Új technológiákkal frissült a Jaguar F-Type

Nyomtatás

A Jaguar nagyot húzott az F-Type életre hívásával, hiszen egyedi és vagány roadstert, illetve kupét tett elérhetővé a stílusos választást kereső vásárlók számára. Azonban a fiatalos sportmodellek idejében is eljött az a pont, ahol muszáj volt meglépni a ráncfelvarrást – a britek okosan, technológiai újdonságokkal fiatalították meg az F-szériát.

Módosítás dátuma: 2017. január 10. kedd, 17:02

Önvezető autóval jött Detroitba a Nissan – íme, a Vmotion 2.0

Nyomtatás

A Nissan sem maradhatott ki az év kezdetét fémjelző amerikai seregszemléről. A japánok a Detroiti Autószalonon az egyik legfontosabb újdonságként a Vmotion 2.0 tanulmányt gurították ki a nagyérdemű elé, ami óriási üvegfelületével és autonóm vezetői képességével, avagy a ProPilot rendszerrel hívja fel elsősorban magár a figyelmet.

Módosítás dátuma: 2017. január 10. kedd, 15:25

3. oldal / 707