2017. Április 26., Szerda

Frissitve:06:44:53

Hírek

DS 7, másképp – a Citroën C5 Aircross bemutatkozik (frissítve)

Nyomtatás

A Citroën Aircross tanulmány két éve mutatkozott be, és a franciák már akkor megígérték, hogy érkezik a szériagyártású változat is. Azóta vártuk hát a gyáriak méretes SUV-ját, amely most a Sanghaji Autószalonon bemutatkozott. A modellben a DS 7 Crossback nem prémium testvérét köszönthetjük, ennek megfelelően pedig 300 lóerős konnektoros hibrid hajtáslánc is elérhető lesz hozzá.

Módosítás dátuma: 2017. április 19. szerda, 17:31

Jövőre szériában - itt az Audi e-tron Sportback koncepció

Nyomtatás

Az Audi SUV palettája most sem nevezhető szűkösnek, és a gyáriak az utóbbi időkben még nagyobb hangsúlyt fektettek az emelt hasmagasságú modellek fejlesztésére – ezt pedig kiválóan mutatja, hogy manapság szinte csak ilyen jellegű tanulmányokat mutatnak be, legutóbb például a Q8 képében. Sanghajra is egy crossoverrel készültek a négykarikások, amely ezúttal valamivel kisebb méreteket, még modernebb formákat és természetesen teljesen elektromos hajtásláncot kapott – íme, az e-tron Sportback.

Módosítás dátuma: 2017. április 19. szerda, 10:15

Rázva, nem keverve – felfrissült az új Lexus NX

Nyomtatás

A Sanghaji Autószalonon a Lexus az NX modellfrissítésével rázza fel a hangulatot. A három éve bemutatkozott kompakt SUV még egészen frissnek tekinthető, így leginkább a részletekben merültek el a tervezők az átalakítás során.

A nagytestvér – megérkezett az Opel Grandland X

Nyomtatás

Az Opel és a PSA konszern összefonódása nem csak anyagilag, de modellek terén is egyre szorosabb: a 2008-as alapokon elkészült Crossland X után most bemutatkozott a 3008-as alapjain elkészült Grandland X kompakt SUV. Ezzel háromtagúvá bővült a márka „nagylábú” modelljeinek kínálata, igaz, a középen lévő Mokka X még mindig kiemelkedik közülük.

Sorhatos dízellel – a frissített Mercedes-Benz S-osztály bemutatkozik

Nyomtatás

Már tudtuk előre, és ettől csak még jobban vártuk. Megérett a Mercedes-Benz zászlóshajója egy ráncfelvarrásra, a márka pedig nem is késlekedett a modellfrissítéssel. Az S-osztály átrajzolása azonban túlmutat önmagán: új fejezetet nyit a márka történelmében. Hogy miért? Nézzünk csak be a motortérbe!

Elképesztő rekordokat döntött a Halálos Iramban legújabb része

Nyomtatás

Mindenki azt hitte, hogy a legutóbbi rész valóban az utolsó lesz, de a készítők csavartak az egész sztorin még egyet, és Paul Walker szép búcsúztatása után elkészítették a nyolcadik részt is a Halálos Iramban filmsorozatból. Sokadik bőr már ez, amit lehúznak a mára már kultikussá vált csapatról, ám úgy tűnik, hogy ezúttal minden eddiginél jobban megérte, ugyanis a film elképesztő rekordokat dönt a pénztáraknál.

Módosítás dátuma: 2017. április 18. kedd, 12:11

455 lóerős lehet a Mercedes-Benz új sorhatos motorja

Nyomtatás

M 256 néven hamarosan teljesen új motor érkezik a Mercedes-Benz kínálatába. A háromliteres erőforrás különlegessége abban rejlik, hogy évtizedes hagyománnyal szakítva visszatér a soros hathengeres kialakításhoz – és az összes elődjét beárnyékolja.

Módosítás dátuma: 2017. április 18. kedd, 09:25

Ezek az év legjobb autóbelsői – az amerikaiak szerint

Nyomtatás

Az amerikai Ward’s Auto magazin az idei évben is megválasztotta a legjobb autóbelsőket, és mivel eddig sem beszéltek zöldségeket, érdemes egy pillantást vetni top 10-es listájukra. Az idei év ugyanis minden eddiginél nagyobb változatosságot eredményez.

Ilyen az, amikor a Koenigsegg kínai autót készít

Nyomtatás

Talán még emlékeznek a Qoros kínai autómárkára. A néhány éve nagy port kavart új alapítású vállalat tulajdonképpen európai fejlesztőket szipolyozott fel, hogy európai minőségű autókat készítsenek Kínában, kedvezőbb árakon. Most pedig olyan nagy dobásra készülnek, hogy ahhoz a hiperautókat készítő Koenigseggre volt szükség.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk kedves Olvasóinknak!

Nyomtatás

Az Autó Pult szerkesztősége a magazin minden kedves Olvasójának sok-sok jóban és finomságban gazdag, kellemes húsvéti ünnepeket kíván. Vezessenek óvatosan, a szabályok betartásával figyeljenek az ilyenkor esedékes rendőrségi ellenőrzésekre, és kérjük Önöket, hogy az alkoholfogyasztást a sofőrködéssel semmiképp se egyeztessék össze. Jó ünneplést és pihenést kívánunk!

Módosítás dátuma: 2017. április 16. vasárnap, 11:26

Kiszivárgott a Citroën új, vagány SUV-ja - ilyen lett a C5 Aircross

Nyomtatás

A Citroën Aircross tanulmány két éve mutatkozott be, és a franciák már akkor megígérték, hogy érkezik a szériagyártású változat is. Azóta vártuk hát a gyáriak méretes SUV-ját, amely ugyan hivatalosan még mindig nem mutatkozott be, de nemrég egy egész galériányi kép szivárgott ki róla, így bár a korábbi kedvcsináló rajzokból már lehetett következtetni a végeleges megoldásokra, immár mindenre fény derült – legalábbis formai szempontból.

Módosítás dátuma: 2017. április 14. péntek, 14:35

3. oldal / 735