Hírek

Lejtőn a Maserati? – nagymértékben csökkentek az eladásaik

Nyomtatás

A Maserati szénája nem áll túl jól: bár autóik továbbra is nagyon látványosak, a korábbi, igencsak exkluzív megítélését kezdi kissé elveszíteni az olasz márka, és a tavalyi kellemes eladási számokhoz képest idén sokkal rosszabbul teljesítenek. Mindez számokban kifejezve 41 %-os zuhanást jelent a tavalyi eredményekhez viszonyítva a második negyedévben, és bár részben van mivel magyarázni mindezt, összességében azért nem lehetnek boldogok a vezetők.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 10:56

Kiszivárgott képeken, álcázatlanul láthatjuk az új BMW Z4-et

Nyomtatás

A BMW Z4 bemutatója már nincs messze, ugyanis – habár a bajorok meglepetésnek szánják, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy a roadsterről van szó – a gyáriak az augusztus utolsó hétvégéjén esedékes Pebble Beach Concours d’Elegance rendezvényen végre megmutatják a nagyközönségnek az autót. Nem voltak azonban elég elővigyázatosak a BMW-nél, ugyanis az interneten több helyen is feltűnt három fotó egy álcázatlan példányról.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 08:43

Négyhengeres motorra válthat a következő BMW i8

Nyomtatás

A BMW i8 immár közel 5 éve van piacon, és bár megjelenését tekintve még mindig egészen kivételes, a konnektoros hibrid hajtáslánca már nem számít annyira jövőbemutatónak, ahogyan a 374 lóerős összteljesítmény sem éppen kiemelkedő – főleg az árcédulához viszonyítva. A legfrissebb hírek szerint azonban a bajorok már a következő generáción gondolkodnak, ami minden szempontból túlléphet a jelenlegi változaton.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 19:05

A Ferrari új szabadalma a targatető visszatérésére utal

Nyomtatás

A Ferrari korábban több legendás targával is megajándékozta az autós társadalmat, ám egy jó ideje már nemigen készítenek ilyen modelleket – legalábbis klasszikus értelemben biztosan nem. Most azonban újra felcsillant a remény, ugyanis az olaszok egy új szabadalmat adtak be, amelynek lényege, hogy lecsökkentse a targatetős négykerekűekben tapasztalható huzatot – ezzel pedig megóvja a bent ülők frizuráját.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 12:45

Hivatalos fotókon a Volkswagen T-Cross – új információkkal

Nyomtatás

A Volkswagen nem is olyan régen már megosztott velünk néhány ízelítő rajzot az ősszel érkező, vadonatúj T-Crossról, ezúttal pedig újabb képek és videó érkezett a kis crossoverről, amelyek leginkább a praktikus csomagtérre igyekeznek felhívni a figyelmet – de a matricázás ellenére azért a formákból is sok kiderül.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 11:00

800 lóerővel és hibrid hajtáslánccal jöhet az új Alfa Romeo 8C

Nyomtatás

Az Alfa Romeo a nyár elején igazán izgalmas hírekkel lepte meg a rajongókat, hiszen bejelentették, hogy érkezik a GTV kupé, és felélesztik korábbi sportautójukat, a 8C-t is. Ezúttal utóbbival kapcsolatban került felszínre néhány információ, amelyek ugyan nem hivatalos forrásból származnak, de nagyon reméljük, hogy valósnak bizonyulnak majd – még ha elsőre egy kissé meglepőnek is hangzanak.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 10:24

Jópofa reklámot kapott Hamiltonnal a Mercedes újdonsága (videó)

Nyomtatás

A Mercedes-AMG még az idei Genfi Autószalonon mutatta be a GT négyajtós verzióját, amely bár alapjait tekintve közelebb áll az E-osztályhoz és a CLS-hez, a sportrészleg ígérete szerint hű lesz a nevéhez. Ezúttal egy jópofa reklámban igyekeznek felhívni erre a figyelmet, amiben maga Lewis Hamilton mutatja be, hogy a négyajtós GT az élet minden területén versenyképes.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 09:50

2020-ban végleg leköszönhet a BMW 3-as GT

Nyomtatás

A BMW 3-as Gran Turismo (azaz GT) ugyan testvéreivel együtt frissült, de az elmúlt időszakban nem kapott túl nagy figyelmet. Valószínűleg feltűnt ez a gyáriaknak is, ugyanis olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint 2020-ban végleg leköszönhet a 3-as GT, és bár egyelőre nem tudni, hogy csak ezen a néven szűnik meg létezni a modell, vagy egyáltalán nem kap utódot, az elég valószínűnek tűnik, hogy 3-as GT-ként nem folytatja majd a pályafutását.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 09. csütörtök, 16:09

Rejtélyes ízelítő: különleges újdonsággal készül a Ferrari

Nyomtatás

A Ferrarinál sosem pihennek: ahhoz képest, hogy egy kifejezetten exkluzív, méregdrága márkáról beszélünk, a gyáriak minden évben készülnek legalább egy, de akár több újdonsággal is. Ezek között normál sorozatgyártású modellek, teljesen egyedi példányok és erősen limitált, különleges darabok is vannak. A gyáriak most egy új ízelítőt tettek közzé, amelyből kiderül, hogy szeptember 17-ére egy újdonsággal készülnek, és bár csak találgatni tudunk, valószínűleg egy korlátozott példányszámban készülő ritkaságról lesz szó.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 09. csütörtök, 13:14

Kivételes jubileum – elkészült a tízmilliomodik Ford Mustang

Nyomtatás

A Ford Mustang kétségtelenül egy legenda: 1964-es bemutatása óta több generációt és annál több kivételes változatot tud felmutatni a modell, amelyért emberek milliói rajonganak. Nemrég pedig kivételes fordulóponthoz érkezett a típus története, ugyanis legyártották a tízmilliomodik példányt is, amely egy fehér, ötliteres V8-assal és manuális váltóval szerelt kabrió lett.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 09. csütörtök, 12:39

Raliautót mutatott be a Porsche a Cayman alapjain

Nyomtatás

A Porsche ugyan nem verte nagy dobra, de szépen csendben bemutatott egy koncepcióautót, amely a Cayman GT4 Clubsport Rallye nevet kapta. Ez alapján nem nehéz kitalálni, hogy egy raliautóról van szó, amely ráadásul el is indul majd a még ebben a hónapban megrendezésre kerülő Német Ralin, méghozzá Romain Dumas vezérletével.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 09. csütörtök, 12:10

3. oldal / 863