2018. Június 19., Kedd

Frissitve:03:37:41

Hírek

9,2 milliótól lehet a miénk az elektromos Hyundai Kona

Nyomtatás

A teljesen elektromos Hyundai Kona Electric még február legvégén mutatkozott be, rögtön kétféle változatban. Alig több mint három hónappal később pedig végre a magyar importőr is felfedte, hogy mennyiért juthatunk majd hozzá hazánkban a piac egyik legvagányabb és legfejlettebb elektromos modelljéhez. A listaárak elsőre ijesztőnek tűnhetnek, de nem szabad megfeledkezni a 1,5 millió forintos állami támogatásról sem.

Módosítás dátuma: 2018. június 08. péntek, 13:04

Ízelítőn a legvadabb bébi McLaren – hamarosan érkezik

Nyomtatás

A McLaren Sport Series sorozatába csak a legvadabb modellek kerülhetnek be, és most először a bébi-McLarenként is emlegetett 570S is bekerülhet ebbe a körbe, hiszen az angol gyártó legújabb ízelítője alapján hamarosan bemutatkozik a gyáriak legkisebb modelljének megvadított változata, ami minden bizonnyal az LT betűpárost is megörökli.

Módosítás dátuma: 2018. június 08. péntek, 11:51

Újabb képeken mutogatja magát a vadonatúj Suzuki Jimny

Nyomtatás

Múlt héten egy videónak köszönhetően már láthattuk teljesen leplezetlenül a minden bizonnyal még idén bemutatkozó vadonatúj Suzuki Jimnyt, akkor azonban csak elég messzi, homályos képeket sikerült kiragadni a felvételekből. Most ismét előkerült néhány fotó, amelyek még közelebbről mutatják meg nekünk az újdonságot, ezúttal is bizonyítva, hogy a tavaly nyáron látott képek bizony a valóságot mutatták, és mostanra bizonyos, hogy nagyon közel már a leleplezés.

Módosítás dátuma: 2018. június 07. csütörtök, 17:01

Friss, erősebb dízelmotorokat kapott a Dacia Duster

Nyomtatás

A Dacia Duster új generációja az első változathoz hasonlóan hamar sláger lett, és ennek megállapításához még az eladási statisztikákat sem kell bújnunk, hiszen már most rengeteget látni belőle az utcákon. A gyáriak új SUV-ja nemrég mutatkozott csak be, de máris érkezik hozzá két új hajtáslánc: a meglévő kétféle dízelt cserélik le egy-egy újabb változatra, ez pedig minden szempontból előrelépést jelent majd.

Módosítás dátuma: 2018. június 07. csütörtök, 15:59

Ízelítőn a Tesla következő ígérete, a Model Y crossover

Nyomtatás

A Tesla – pontosabban a márka tulajdonosa, Elon Musk – híres arról, hogy szebbnél szebb ígéretekkel igyekszik fenntartani az érdeklődést a piac részéről, ám ezeket legtöbbször nem képesek tartani, vagy legalábbis nem időre. Ezúttal következő újdonságukról, a Model Y-ról osztottak meg velünk két ízelítőt az amerikaiak, amely elvileg 2019 márciusában fog bemutatkozni a nagyközönségnek.

Módosítás dátuma: 2018. június 07. csütörtök, 09:52

Arcplasztika – képeken a frissített Jeep Renegade

Nyomtatás

A Jeep még 2014-ben bővítette lefelé a palettáját, méghozzá az addig nem létező Renegade képében. Azóta közel négy év telt el, és a Szabó kolléga által az egyetlen igazi divatterepjáróként aposztrofált típus bizony megérett a frissítésre. Nem is halasztják már sokáig az amerikaiak a ráncfelvarrást, és bár egyelőre semmit nem árultak el arról, hogy mi változik majd a lemezek alatt, néhány képen már láthatjuk, hogy miként újul meg a külcsín.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 16:44

Új, még modernebb multimédiás rendszert mutatott be az Opel

Nyomtatás

Modern autókban már kötelezőnek számít az azonnali csatlakoztatás, az emberek magától értetődően akarnak menet közben is online szolgáltatásokat igénybe venni. Az Opel ezen a téren már eddig is jól teljesített, de a jövőben még tovább szeretnének fejlődni, és ennek érdekében új generációs infotainment rendszereket fejlesztettek ki, amelyek a következő lépcsőfokra emelik a csatlakoztatást és a fedélzeti szórakoztatást. Ezek az újdonságok az év második felétől lesznek először elérhetők, méghozzá az Opel zászlóshajójaként szolgáló modellben, az Insigniában.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 15:03

Vagány puttonyos – íme, a Peugeot 508 SW

Nyomtatás

A vadonatúj Peugeot 508 még februárban mutatkozott be a nagyközönségnek, és bár azóta nem sokat hallottunk róla, reméljük hamarosan a piaci bevezetés is megkezdődik. Addig is azonban az oroszlános márka nem szeretné, hogy feledésbe merüljön az új filozófia alapján elkészült középkategóriás, így most leleplezték a puttonyos, avagy a franciák nyelvén szólva SW változatot is.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 13:47

Jó irány – péntektől újra csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Úgy látszik, hogy szerencsére nem csak egyszeri alkalom volt az, hogy a mai napon csökkentek az üzemanyagárok, ugyanis a MOL bejelentette, hogy péntektől ismét olcsóbban tankolhatunk majd. A csökkentés ezúttal sem túl nagy, de a benzinért 2, a dízelért pedig 3 forinttal kell majd kevesebbet fizetnünk, amivel egy héten belül 4 illetve 5 forinttal csökkent a két üzemanyagtípus ára.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 13:01

Derült égből villámcsapás – bemutatkozott a vadonatúj BMW X5

Nyomtatás

A BMW már akkor sokakat meglepett, amikor bejelentette, hogy alig öt év után még idén lecseréli a jelenleg futó, harmadik generációs X5-öt, ráadásul egy alapjaiban új kivitelre. A bajorok pedig ismét derült égből csaptak le villámként azzal, hogy alig másfél héttel a várva várt 8-as sorozat előtt le is leplezték az autót – mi azonban szeretjük halmozni az élvezeteket, így semmi kifogásunk ezellen. Nézzük hát, hogy mit tud a vadonatúj BMW X5.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 12:34

Az első négykarikás terepkupé – megérkezett az Audi Q8

Nyomtatás

Az Audi nem siette el a terepkupék szegmensébe való beszállást, de ami késik, nem múlik alapon most egy igazi nagyágyúval szálltak be a BMW X6 által közel 10 éve megalapított kategóriába, és bemutatták a vadonatúj Q8-at. Aki korábban unalmas formákkal vádolta a négykarikás márkát, az talán most átértékeli majd a helyzetet, ugyanis az újdonság szinte teljesen megőrizte a korábbi koncepció formáit kívül és belül egyaránt – és mondanunk sem kell, technológiai téren is a csúcsot képviseli.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 11:19

4. oldal / 846