Hírek

Hugh Jackman játszhatja Enzo Ferrari szerepét

Nyomtatás

Miután szakított évtizedes kötelékével, mint Rozsomák Farkas, Hugh Jackman még több időt fordíthat új mozikban való tündöklésre – a legfrissebb hírek szerint pedig egy új produkcióban kaphat főszerepet, méghozzá az autóipar egyik legnagyobb, de kétségtelenül legkarakteresebb egyéniségének szerepében.

Holnaptól olcsóbban tankolhatunk

Nyomtatás

Szerdától folytatódik az üzemanyagok árának csökkenése. Az elmúlt héten a benzin ára 8 forintot csökkent, most pedig folytatódik a trend: három forinttal lesz olcsóbb a klasszikus üzemanyagfajta. Ezúttal azonban a gázolaj is felveszi a kesztyűt: 5 forintos literenkénti csökkenéssel igyekszik utolérni a kedvezőbb árú hajtóanyagot.

Módosítás dátuma: 2017. március 14. kedd, 09:46

Minden szempontból felülmúlja majd elődeit az új BMW M5

Nyomtatás

A vadonatúj 5-ös sorozatot nemrég mutatta be a BMW, és bár a teljes értékű M verzió leleplezésére még várnunk kell, az M550i xDrive képében már most gyorsabb minden eddigi elődjénél az autó – leszámítva az előző generációs M5 búcsúztatására elkészített, mindössze 200 példányban létező Competition Edition különkiadást. A vadonatúj változat azonban már a küszöbön várja a nagy belépőt, és ahogyan közeledik az időpont, úgy egyre több részletre derül fény vele kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2017. március 13. hétfő, 18:08

Népszerűségre törekszik - bemutatkozik az európai Jeep Compass

Nyomtatás

A Genfi Autószalonra a Jeep is nagy újdonsággal készült: bemutatta a Compass új generációját. Ennek köszönhetően Jeep kínálata az idei évtől így immár Európában is öt tagot fog számlálni.

Több teljesítményszinten érkezik az első teljesen elektromos Porsche

Nyomtatás

Már régóta nem titok, hogy hamarosan érkezik a Porsche első teljesen elektromos modellje, mely a Mission E koncepció formáit és megoldásait örökli majd meg, amivel bizony rögtön a piac egyik, ha nem a legfejlettebb villanyos négykerekűje lesz. Mostanra ráadásul már az is biztossá vált, hogy az újdonság több teljesítményszinten is elérhető lesz majd, és egyéb finomságokkal is készülnek a németek.

Módosítás dátuma: 2017. március 13. hétfő, 14:54

Valódi F1-es motorral érkezik az új Mercedes-AMG hiperautó

Nyomtatás

Forma-1-ből érkező turbómotor, több mint 1000 lóerő, 11000-es fordulatszámhatár, hibrid hajtás és 900 milliós árcédula. Elképesztő adatokat tudtunk meg a Mercedes-AMG érkező hiperautójáról, a versenytechnikának viszont ára is lesz: 50 ezer kilométerenként felújítást kíván majd a hajtáslánc.

Harciasan lépett színre Genfben a vadonatúj Kia Picanto

Nyomtatás

A Kia futószalagon szállítja az újdonságokat, hiszen az elmúlt időszakban rengeteg modelljüket frissítették, vagy újították meg teljesen. Sőt, a Stinger képében egy vadonatúj, eddig ismeretlen típust is bemutattak, mely rögtön a paletta csúcsára katapultált. Genfben pedig végre élőben is megcsodálhatta a nagyközönség a kínálat másik végén elhelyezkedő Picantót is, melytől szintén sokat vártunk, és nem is okozott csalódást.

Módosítás dátuma: 2017. március 10. péntek, 15:02

3 hengerrel robbant be Genfbe a 200 lóerős Ford Fiesta ST

Nyomtatás

Amint alig két hete már beszámoltunk róla, a Genfi Autószalonon végre élőben is láthatjuk a Ford vadonatúj kisautójának sportváltozatát, a Fiesta ST-t, az élvezetes kisautót ugyanis elhozta a Ford a svájci kiállításra. Az újdonság a legtöbb tekintetben nagyjából azt hozta, amit korábban vártunk tőle, ám képes volt némi újdonsággal is szolgálni az előzetes várakozásokhoz képest.

Megkomolyodott - minden információ a frissített Renault Captur-ről

Nyomtatás

A Renault, ahogyan ezt beígérte, elhozta Genfbe a Captur frissített verzióját. A svájci seregszemlén a franciák megmutatták nekünk a ráncfelvarrott Capturt, amiről immár egy teljes galéria, és minden információ rendelkezésre áll. A négykerekű egyébként a Clio korábbi frissítésének mintájára újult meg, így túl nagy újdonságokat nem hozott, de minden tekintetben fejlődött.

Módosítás dátuma: 2017. március 10. péntek, 14:22

A legdögösebb puttonyos? - a Porsche elhozta Genfbe a Panamera Sport Turismót

Nyomtatás

Számítottunk rá, hiszen nemrégiben már a tanulmányautót is láthattunk, de a Porsche immár hivatalosan is bejelentette, hogy a Panamera modellcsaládot egy új karosszériaváltozattal egészíti ki: a Panamera Sport Turismo a Genfi Autószalonon ünnepelte világpremierjét.

Minden titkát felfedte Svájcban az új Opel Insignia

Nyomtatás

A vadonatúj Opel Insigniát a Genfi Autószalonon láthatta először a közönség, ahol a az ötajtós Grand Sport mellett a kombi Sports Tuorer is felsorakozott. Mindeközben az is kiderült, hogy az Opel a PSA csoport égisze alatt folytatja pályafutását, így az új középkategóriás lehet az utolsó modellje a németeknek, amely a GM-éra alatt született meg - hiszen a nemrég bemutatkozott Crossland X már a PSA platformjára épül. Ez azonban semmit nem jelent, hiszen az Insignia a legmodernebb technológiákkal felvértezve mutatkozott be, és a hírek szerint hamarosan jön a Country Tourer változat is.

Módosítás dátuma: 2017. március 10. péntek, 13:45

4. oldal / 727