2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Hírek

Erősödve frissült a Mercedes-AMG GT kupé - megjött a C verzió is

Nyomtatás

A Mercedes-AMG vérbeli sportautója, a GT igencsak széles palettával áll a vásárlók rendelkezésére, hiszen a bemutatókor leleplezett kupé normál és S verziójához azóta már csatlakozott a már-már versenyautós R, illetve az alap kupénál erősebb normál Roadster és a teljesítményben az S illetve az R között elhelyezkedő GT C Roadster. Ha mindez még nem lenne elég, a Detroiti Autószalonon a frissített kupé mellett bemutatkozott a C változat is, amely így már négyféle kivitelben lesz elérhető – a bemutató alkalmából pedig a különleges és limitált, Edition 50 szériáról is lerántották a leplet.

Módosítás dátuma: 2017. január 10. kedd, 13:19

Benzines élvezet – az új Audi SQ5 bemutatkozik

Nyomtatás

A Q5 új generációjának bemutatása után az Audi nem teketóriázott sokat: már le is rántotta a leplet az SQ5 néven érkező csúcsváltozatról. A háromliteres V6-os maradt, de ezúttal dízel helyett benzinest köszönthetünk.

Soha nem látott technológiával érkezett Detroitba az Infiniti QX50

Nyomtatás

Egyelőre megőrzi koncepció státuszát, de tagadhatatlanul nagy lépést tesz a sorozatgyártás felé az Infiniti QX50 tanulmány. Amellett, hogy a márka közepes SUV-ja megjelenésben a véglegeshez közelít, nem akármilyen szívet hordoz magában.

500 km 20 perc töltéssel – nagyot ígér a Samsung új akkuja

Nyomtatás

2020 különösen fontos év lesz az elektromos autózás számára. A tervek szerint a technológia ekkor válik úttörő különlegességből szélesebb tömegeknek szánt valós alternatívává, amelyet a termék és az infrastruktúra továbbfejlesztésével érnek el az autógyártók. Ebben lehet óriási segítség a Samsung új autóakkumulátora.

Biturbó V6-os és formai forradalom – minden információ az új Lexus LS-ről

Nyomtatás

Megérkezett a Lexus zászlóshajójának legújabb generációja. Minden eddiginél mozgékonyabb és kényelmesebb modellt ígérnek a japánok, miközben a formatervezők ceruzája is sokkal bátrabban fogott. Mindezt 421 lóerő és tízsebességes automataváltó koronázza meg.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 18:45

Mikrobusszal is előrevetíti a Volkswagen a jövőt

Nyomtatás

Noha csupán 2022-ben tervezi piacra dobni a Volkswagen a retró stílusban fogant elektromos, összkerékhajtású mikrobuszt, a németek már évekkel a premier előtt előrevetítik az újdonságot, illetve azt, hogy 5 év múlva nagyjából mire számíthatunk. Az ID Buzz bemutatkozik.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 16:11

A Kiák legje - Stinger néven érkezett meg a koreaiak négyajtós kupéja

Nyomtatás

Már hetek óta készíti a közönséget a Kia négyajtós kupéjának érkezésére, amely most végre bemutatkozott, de a várakozásokkal ellentétben nem simán GT, hanem Stinger néven. A Detroiti Autószalonon leleplezett újdonságról pedig elmondhatjuk, hogy hozta azt a szintet, amelyre a gyáriak készítettek minket – a Kia eddigi legvagányabb, legsportosabb, leggyorsabb és legdivatosabb modelljét tisztelhetjük a képében.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 13:33

Érintéssel a jövőbe – technikai csemegékkel jön az Audi Q8

Nyomtatás

Az Audi luxus SUV-járól, a Q8-ról rövidesen lehull a lepel, azonban az ingolstadtiak még a közeli premier előtt is ízelítővel húzzák el a mézesmadzagot az autórajongók előtt. A videó betekintést nyújt az új négykarikás modell világába, rávilágítva néhány igazán izgalmas innovációra.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 11:09

Ujjgyakorlat – a frissített Mercedes-Benz GLA bemutatkozik

Nyomtatás

Az A-osztály és a CLA nyomába lépve felfrissül a Mercedes-Benz kompakt kínálatának crossover tagja is. A ráncfelvarrás kívül-belül egyaránt hozott újdonságot a GLA számára, sőt, bizonyos verzióknál még a motortérben is több lóerőt találunk.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 10:04

Megtoldva egy lépéssel – itt a Volkswagen Tiguan Allspace

Nyomtatás

Megirigyelve a Škoda Kodiaq méreteit, a Volkswagen Tiguan is megérkezett hosszabb tengelytávú, hétszemélyes változatban. Az Allspace a kínai premier után a Detroiti Autószalonon mutatkozott be a nagyközönség előtt, de ugyanilyen formában érkezik majd meg márciusban az európai piacra is.

Turbózóna – a Porsche 911 GTS bemutatkozik

Nyomtatás

Még egy lapáttal rápakolva a sportosságra, az elődök hagyományait követve mutatkozott be a frissített Porsche 911-es GTS változata. A Coupé, Targa és Cabriolet modellekhez egyaránt rendelhető csomag nagyobb teljesítményt szorít ki a boxer turbómotorból.

4. oldal / 707