2017. Szeptember 24., Vasárnap

Frissitve:09:30:06

Legfrissebb:

Hírek

Végre Európában is – itt a frissített Ford Mustang

Nyomtatás

A Ford Mustang frissített verziójáról és annak képességeiről már többször is beszámoltunk, de az európai verzió hivatalosan még nem mutatkozott be – egészen mostanáig. Az amerikaiak végre leleplezték az öreg kontinens előírásainak megfelelő kivitelt is, annak minden fontos adatával együtt – amik egyébként szerencsére megegyeznek a tengerentúli változatokéval.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 11. hétfő, 13:55

7-es BMW, másképp – leleplezték az X7 Concept-et

Nyomtatás

A múlt heti kiszivárgott képek után végre mindent megtudhatunk a BMW X7 Conceptről – legalábbis, amennyit elárultak a gyáriak. A BMW elképesztő sebességgel mutatja be friss modelljeit az idei évben, és a sorozatgyártású újdonságok (új X3, új 6-os GT, 1-es, 2-es és i3 frissítés) mellett ez a koncepciókra is vonatkozik, hiszen két sportos modell után (8-as és Z4) Frankfurtba elhozzák az X széria zászlóshajójának előfutárát, az X7 Concept-et – de jó eséllyel az X2-őt is leleplezik a német seregszemlén.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 11. hétfő, 11:07

Újabb ízelítőn a Mercedes-AMG utcai versenyautója

Nyomtatás

Nemsokára bemutatkozik az év talán legizgalmasabb durranása, amelynek képét csak szép lassan rakosgathatjuk ki. A Forma-1 technikát felvonultató Mercedes-AMG Project One a héten startoló Frankfurti Autószalonon debütál majd, azonban a leleplezésig a németek természetesen folyamatosan felkavarják az állóvizet egy-egy ízelítővel, ahogy tették azt most is.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 11. hétfő, 10:31

Angol élményhajhász – bemutatkozik a TVR Griffith

Nyomtatás

A TVR sokáig tartotta lázban az autózás szerelmeseit, de most végre lerántották a leplet vadonatúj modelljükről, amely a várakozásoknak megfelelően a Griffith nevet kapta. Az újdonsággal tulajdonképpen hamvaiból tér vissza az angol márka, és csak remélni tudjuk, hogy a teljesen új négykerekű meghozza majd a gyáriak számára a várt sikereket.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 08. péntek, 12:47

Múlt és jövő találkozása – izgalmas tanulmányok a Jaguártól

Nyomtatás

A Jaguar a jövőre készül a Frankfurti Autószalonon, méghozzá két igencsak rendhagyó tanulmánnyal. Az E-Type Zero Concept egy a legendás sportautó bőrébe bújtatott elektromos modell, míg a Future-Type Concept egy igazi jövőautó, melynek lényege nem is maga a jármű, hanem az „okoskormány”, amely nem csak az autó irányítására szolgál, hanem személyi asszisztensként üzemel.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 08. péntek, 12:46

Lepel alatt már láthatjuk a BMW nagy meglepetését

Nyomtatás

A BMW-t idén szinte lehetetlen követni: számtalan sorozatgyártású újdonságot (új X3, új 6-os GT, 1-es, 2-es és i3 frissítés) és friss koncepciót – amelyekből egytől egyig szériagyártású autó lesz hamarosan – mutattak már be eddig is, és még mindig nincs vége a sornak. A 8-as, a Z4 és az X7 után ugyanis újabb tanulmány érkezik, melyet a Frankfurti Autószalonon lepleznek majd le, és talán ez lesz a legizgalmasabb mind közül.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 08. péntek, 10:50

Újabb ízelítőkön a Mercedes-Benz EQ A tanulmány

Nyomtatás

A Mercedes-Benz igazi érdekességekkel készül a Frankfurti Autószalonra: az olyan „átlagos” újdonságok mellett, mint a frissített S-osztály Coupé és Cabriolet, elhozza a Forma-1-es hajtáslánccal szerelt hiperautóját, a Project One-t is, és egy izgalmas koncepciót, ami jövőben érkező tisztán elektromos szériájuk egyik fontos tagja lesz. Ezúttal utóbbiról, az EQ A tanulmányról osztottak meg velünk újabb ízelítő képeket – illetve rajzot – a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 08. péntek, 10:06

Dízel száguldás – íme, az Alpina D5 S

Nyomtatás

Az Alpina már korábban beharangozta, hogy érkezik legújabb modelljük, méghozzá D5 S néven. A BMW-k alapos és minőségi átdolgozásával foglalkozó gyártó pedig le is leplezte a szedán és kombi karosszériával is elérhető dízel rakétát. A mérnökök ezúttal az 530d xDrive modellt vették alapul.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 07. csütörtök, 18:02

Megérkezett a kombi Opel Insignia GSi – dízemotorral is

Nyomtatás

Az Opel nemrég jelentette be, hogy az új Insignia Grand Sportból elkészíti a GSi kivitelt, amelynek alapjait az Insignia jelenleg is kapható legerősebb változata biztosítja, azonban a megjelenést, a futóművet, a fékrendszert és a tapadást is ‘felfokozták’ a tervezők, izgalmas csomagot alkotva. Korábban kémfotók már alátámasztották, de most végre megérkezett az Insginia GSi puttonyos változata is, amely a korábban beígért izmos dízelt is megkapta a dinamikus benzines mellé.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 07. csütörtök, 12:11

A Cee'd jövője – újabb képeken a Kia Proceed Concept

Nyomtatás

A Kia már korábban megosztott velünk egy ízelítő képet legújabb koncepciójáról, ám akkor még nem sokat lehetett tudni a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó négykerekűről. A koreaiak azonban úgy döntöttek, hogy még a seregszemle megnyitója előtt elárulnak néhány újabb részletet a tanulmányról, amiről két friss képet is megosztottak velünk.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 07. csütörtök, 11:10

Ledobta tetejét a Lamborghini Aventador S – itt a Roadster

Nyomtatás

A Lamborghini nem habozott az Aventador felrázásával, és S utónévvel, minden részletében felfokozva mutatta be állandó csúcsmodelljét nemrég, a Frankfurti Autószalonra pedig már a nyitott tetejű Roadster verzió is megkapja az újításokat. Akárcsak kupé testvére esetében, ezúttal is sokkal többet kapunk némi teljesítménynövekedésnél.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 07. csütörtök, 10:34

5. oldal / 776