2018. Június 21., Csütörtök

Frissitve:07:09:17

Hírek

Arcplasztika – képeken a frissített Jeep Renegade

Nyomtatás

A Jeep még 2014-ben bővítette lefelé a palettáját, méghozzá az addig nem létező Renegade képében. Azóta közel négy év telt el, és a Szabó kolléga által az egyetlen igazi divatterepjáróként aposztrofált típus bizony megérett a frissítésre. Nem is halasztják már sokáig az amerikaiak a ráncfelvarrást, és bár egyelőre semmit nem árultak el arról, hogy mi változik majd a lemezek alatt, néhány képen már láthatjuk, hogy miként újul meg a külcsín.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 16:44

Új, még modernebb multimédiás rendszert mutatott be az Opel

Nyomtatás

Modern autókban már kötelezőnek számít az azonnali csatlakoztatás, az emberek magától értetődően akarnak menet közben is online szolgáltatásokat igénybe venni. Az Opel ezen a téren már eddig is jól teljesített, de a jövőben még tovább szeretnének fejlődni, és ennek érdekében új generációs infotainment rendszereket fejlesztettek ki, amelyek a következő lépcsőfokra emelik a csatlakoztatást és a fedélzeti szórakoztatást. Ezek az újdonságok az év második felétől lesznek először elérhetők, méghozzá az Opel zászlóshajójaként szolgáló modellben, az Insigniában.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 15:03

Vagány puttonyos – íme, a Peugeot 508 SW

Nyomtatás

A vadonatúj Peugeot 508 még februárban mutatkozott be a nagyközönségnek, és bár azóta nem sokat hallottunk róla, reméljük hamarosan a piaci bevezetés is megkezdődik. Addig is azonban az oroszlános márka nem szeretné, hogy feledésbe merüljön az új filozófia alapján elkészült középkategóriás, így most leleplezték a puttonyos, avagy a franciák nyelvén szólva SW változatot is.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 13:47

Jó irány – péntektől újra csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Úgy látszik, hogy szerencsére nem csak egyszeri alkalom volt az, hogy a mai napon csökkentek az üzemanyagárok, ugyanis a MOL bejelentette, hogy péntektől ismét olcsóbban tankolhatunk majd. A csökkentés ezúttal sem túl nagy, de a benzinért 2, a dízelért pedig 3 forinttal kell majd kevesebbet fizetnünk, amivel egy héten belül 4 illetve 5 forinttal csökkent a két üzemanyagtípus ára.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 13:01

Derült égből villámcsapás – bemutatkozott a vadonatúj BMW X5

Nyomtatás

A BMW már akkor sokakat meglepett, amikor bejelentette, hogy alig öt év után még idén lecseréli a jelenleg futó, harmadik generációs X5-öt, ráadásul egy alapjaiban új kivitelre. A bajorok pedig ismét derült égből csaptak le villámként azzal, hogy alig másfél héttel a várva várt 8-as sorozat előtt le is leplezték az autót – mi azonban szeretjük halmozni az élvezeteket, így semmi kifogásunk ezellen. Nézzük hát, hogy mit tud a vadonatúj BMW X5.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 12:34

Az első négykarikás terepkupé – megérkezett az Audi Q8

Nyomtatás

Az Audi nem siette el a terepkupék szegmensébe való beszállást, de ami késik, nem múlik alapon most egy igazi nagyágyúval szálltak be a BMW X6 által közel 10 éve megalapított kategóriába, és bemutatták a vadonatúj Q8-at. Aki korábban unalmas formákkal vádolta a négykarikás márkát, az talán most átértékeli majd a helyzetet, ugyanis az újdonság szinte teljesen megőrizte a korábbi koncepció formáit kívül és belül egyaránt – és mondanunk sem kell, technológiai téren is a csúcsot képviseli.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 11:19

Újabb különlegesség a Škoda diákjaitól – itt a Sunroq

Nyomtatás

A Škoda Csehországban található szakiskolájáról valószínűleg sokan hallottak már, hiszen a gyáriak minden évben lehetőséget biztosítanak a diákoknak, hogy létrehozzanak egy igazán különleges koncepciót, méghozzá valamelyik meglévő modelljük alapjain. Ebben az évben az új Karoq került sorra, és talán senkit nem lep meg igazán, hogy a tehetséges tanulók egy kabriót faragtak a Škoda SUV-jából, ami a jópofa Sunroq nevet kapta.

Módosítás dátuma: 2018. június 04. hétfő, 13:39

Megtört a jég – szerdától csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Már hetek óta csak rossz hírekről számolhattunk be az üzemanyagárakkal kapcsolatban, azonban most végre megtört a jég, és bár több előrejlzés szerint is kismértékű emelésre lehetett számítani, a MOL mégis 2-2 forinttal csökkenti a benzin és a gázolaj árát szerdától – a heteken át tartó folyamatos, nagymértékű drágulás után pedig már ennek is örülünk.

Módosítás dátuma: 2018. június 04. hétfő, 14:34

Hivatalos fotókon és videón a vadonatúj BMW Z4 M40i

Nyomtatás

A BMW még rengeteg újdonságot tartogat erre az évre, hiszen jön a 8-as sorozat, az új X5 és az X7 is. Ilyen modellek között talán kissé háttérbe szorult a Z4, pedig az izgalmas roadster következő generációja is idén mutatkozik be – a hírek szerint még a nyár folyamán. A bajorok azonban most rengeteg hivatalos fotóval, egy videóval és az egyik legizgalmasabb hajtáslánc bejelentésével is igyekeztek eszünkbe juttatni az autót, és ez bizony nagyon is jól sikerült nekik – még ha csak egy álcázott példányról van is szó.

Módosítás dátuma: 2018. június 04. hétfő, 11:47

R jelzéssel, hibridként jöhet a Volvo S60/V60 sportváltozata

Nyomtatás

A Volvo rajongóinak emlékezetében valószínűleg még élénken él, amikor a svédek R jelzéssel látták el sportosabb modelljeiket. Amikor azonban a Polestar a márka kezébe került, akkor a sportrészleg nevét vették fel a vadabb változatok – illetve csak az S60/V60 páros, hiszen csupán belőlük készült valódi sportverzió. A Polestar azonban nemrég külön márkaként lépett színre, így a Volvo ismét visszahozhatja az R jelzést a palettára.

Módosítás dátuma: 2018. június 01. péntek, 16:49

Hivatalos: GTV néven jön az Alfa Romeo 600+ lóerős kupéja

Nyomtatás

Az Alfa Romeoval kapcsolatban már régóta pletykálták, hogy több új modellel is készülnek, melyek közül a legizgalmasabb kétségkívül a bivalyerős, hibrid kupé lenne, aminek fejlesztésével kapcsolatban még áprilisban kapott szárnyra egy pletyka. Most, kevesebb mint két hónappal ezután immár hivatalos, hogy érkezik a háromajtós, de több más modell fejlesztését is megerősítették az olaszok.

Módosítás dátuma: 2018. június 01. péntek, 15:02

5. oldal / 846