2017. Április 26., Szerda

Frissitve:06:44:53

Hírek

Sportzakót ölt a Lexus LS - érkezik az F Sport csomag

Nyomtatás

A különböző sportcsomagok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek szinte minden kategóriában, ám a legnagyobb kereslet talán még mindig a prémium szegmensben mutatkozik irántuk. Nem csoda hát, hogy a Lexus nem várt sokat azzal, hogy a nemrég leleplezett vadonatúj LS-hez is megalkossa a dinamikus megjelenést és sportosabb menettulajdonságokat biztosító F Sport csomagot, melyet a jövő heti New Yorki Autószalonon lepleznek majd le.

Módosítás dátuma: 2017. április 05. szerda, 13:44

Földútra merészkedik az új Opel Insignia - itt a Country Tourer verzió

Nyomtatás

A legújabb Insigniákon még meg sem száradt a festék, az Opel máris teljessé tette a családot, ugyanis az ötajtós Grand Sport és a kombi Sports Tourer mellett bemutatkozott a Country Tourer kivitel is. Az emelt hasmagasságú, általunk csak telekjáróként aposztrofált verzióról egyelőre csak három képet osztottak meg velünk a gyáriak, de a lényeg ezeken is látszik: az újdonság hozza elődje robosztus, férfias kiállását, miközben megőrzi az új generáció eleganciáját és sportosságát.

Módosítás dátuma: 2017. április 05. szerda, 17:12

Szénszállal és magnéziummal szálkásít az új Audi A8

Nyomtatás

Nem titok, hogy az Audi zászlóshajója már nagyon megérett az utódlásra, ám az ütős végeredmény érdekében az új A8 premierjét a végsőkig halasszák a négykarikások. Cserébe csúcstechnikát kapunk, méghozzá a legaprólékosabb részletekig kidolgozva – ezt szemlélteti a modell tudatosan könnyűsúlyú fejlesztése is.

Akár 510 lóerővel érkeztek meg a Mercedes-AMG GLC 63 modellek

Nyomtatás

Rögtön három új modellváltozattal bővült a Mercedes-AMG nagyteljesítményű modellpalettája, melyeknél a GLC kap főszerepet. A normál és Coupé változatban elérhető 63-as típusok 476 – utóbbi esetben pedig 510 lóerővel is elérhetőek –, és jó adag V8-as brutalitással állnak rajthoz.

Módosítás dátuma: 2017. április 05. szerda, 12:32

Sportos köntösben, 190 lóerős benzinessel jött meg a Seat Ateca FR

Nyomtatás

Korábban nehezen tudtuk volna elképzelni, hogy egy terepjáró a sportosságra helyezze a hangsúlyt, de a manapság már szinte minden méretkategóriában hódító modern SUV-k világában ez már-már természetessé vált. Az amúgy is a dinamizmust előtérbe helyező stílusáról híres Seat sem habozott sokat: a spanyolok bemutatták az Ateca sportos, FR névre hallgató változatát, és jön a kínálatban eddig nem szereplő, 190 lóerős 2-literes benzines is.

Módosítás dátuma: 2017. április 04. kedd, 13:14

Megújuló oroszlán - kiszivárgott képeken a frissített Peugeot 308

Nyomtatás

A kompaktok mezőnyében nagy volt a mozgolódás az elmúlt időszakban, így nem csoda, hogy a megjelenésekor Év Autójának választott Peugeot 308 sem szeretne lemaradni. A franciák egy alapos frissítéssel kívánják lendületbe hozni saját modelljüket, melyet hivatalosan ugyan még nem mutattak be, de néhány sejtelmes fotó már kiszivárgott róla – gyökeres változásokra persze ne számítsunk, de így is egyből észrevehetőek a különbségek.

Módosítás dátuma: 2017. április 04. kedd, 12:10

Legalább 100 kilóval könnyebb lesz az új Suzuki Swift Sport

Nyomtatás

A Suzuki az új, immáron nem az esztergomi üzemben készülő Swift bemutatásával ismét nagyot durrantott. Noha formák tekintetében hasonlít elődjére a japán kisautó, műszaki szempontból teljesen megújult, ráadásul ezúttal is kiváló alapnak számít egy izgalmas sportverzió kifejlesztéséhez. Természetesen a Swift Sport már elmaradhatatlan tagja a kínálatnak, s roppant ígéretes jövőt jósolunk neki.

Módosítás dátuma: 2017. április 04. kedd, 11:04

2,77 milliótól elérhető az új Kia Picanto

Nyomtatás

A Kia futószalagon szállítja az újdonságokat, hiszen az elmúlt időszakban rengeteg modelljüket frissítették, vagy újították meg teljesen. Sőt, a Stinger képében egy vadonatúj, eddig ismeretlen típust is bemutattak, mely rögtön a paletta csúcsára katapultált. Közülük a Riót követően a Picanto új generációja érkezett meg a hazai piacra. A már rendelhető kisautó 2,77 milliós beugróval csábít, de igazán 3,59 millióért teszi oda magát.

A jelentős csökkenés után ismét drágulnak az üzemanyagok

Nyomtatás

Nem áprilisi tréfa volt: aki elsején jó kútra tért be, az bizony meglepődhetett, és 340-es árszinten tankolhatott bármelyik üzemanyagból, ugyanis a jövedéki adócsökkentés miatt a hónap első napján a benzin literje 6, a gázolajé pedig 12 forinttal lett olcsóbb. Nem sokáig marad ez így: szerdától jön a drágulás.

Audi: a sportrészleg távolságtartó a dízelekkel kapcsolatban

Nyomtatás

Az Audi mindeddig nem idegenkedett attól, hogy a sportmodellek esetében a méltán híres TDI dízel technológiát is bevesse, azonban úgy tűnik, a jövőre való tekintettel egyre nagyobb távolságot tartanak a négykarikások az öngyulladós erőforrásoktól a dinamizmusra hangolt verziók esetében.

Módosítás dátuma: 2017. április 03. hétfő, 17:13

Két év múlva jön a 300 lóerős hibrid Peugeot 3008

Nyomtatás

A divatra és a trendekre nem lehet és nem is szabad nemet mondani, ezt pedig minden marketinges tudja, így nem meglepő, hogy a hibrid technológia és a crossoveres felépítés, illetve stílus összeházasítása sok jóval kecsegtet. Ezúttal a Peugeot kívánja meglovagolni az új hullámokat, mégpedig az Év Autója címet elhódító 3008 csúcsváltozatának formájában.

Módosítás dátuma: 2017. április 03. hétfő, 17:10

6. oldal / 735