Hírek

Idő előtt – kiszivárgott képeken az új Audi A6

Nyomtatás

Az Audi nemrég villantott meg néhány részletet a Genfben bemutatkozó vadonatúj A6-ból, azonban úgy tűnik, hogy a négykarikások nem tudták titokban tartani a bemutatóig az autó formáit, ugyanis megjelent néhány fotó az interneten, melyek szinte biztosan a németek gyári galériájából szivárogtak ki. Az új felső-középkategóriástól pedig pontosan azt kapjuk, amit vártunk.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 14:20

Az őselőd emlékére – jön a limitált Rolls-Royce Silver Ghost

Nyomtatás

A Rolls-Royce már az alapítása óta az autózás krémjébe tartozik, amit az is jól mutat, hogy a legendás Silver Ghost modelljük már 1906-ban elnyerte a világ legjobb autójának járó díjat, majd 1907-ben 23.127 kilométert tett meg megállás nélkül, ezzel bizonyítva, hogy kiérdemelte a címet – ezt a kalandot egyébként Charles Rolls, Sir Henry Royce és Claude Johnson csinálták végig. Ennek a rekordnak a 111 évfordulójáról pedig nem feledkeztek el az angolok, és egy limitált szériával ünneplik meg az ősök sikereit.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 13:13

Kétféle változatban jött meg az elektromos Hyundai Kona

Nyomtatás

Ahogyan a Hyundai korábban ígérte, ma le is leplezte vagány városi terepjárójának teljesen elektromos változatát. Az új Kona Electric több szempontból is a piac egyik legérdekesebb elektromos autója lett, amit mutatós formái mellett kiemelkedő képességei is alátámasztanak – a koreaiak hatalmas erőfeszítéseit látva pedig nem is csodálkozunk ezen. Nézzük is, hogy mit tud pontosan az autó.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 13:13

Új erőforrásokkal frissült finoman a Kia Optima

Nyomtatás

A Kia Optima korábbi tesztjeinken is bizonyította, hogy akárcsak többi modelljük, a középkategóriás is komoly kihívó a maga kategóriájában – egyedül a szegényes motorpaletta jelentett gondot. Ezen azonban most segítenek a dél-koreaiak, ugyanis a vadonatúj Ceed mellett az Optima finoman frissített változatát is bemutatták a gyáriak, amely két új erőforrással is gazdagodott.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 11:21

Megjöttek az első képek a vadonatúj Lexus UX-ről

Nyomtatás

A Lexus egy ízelítő videóval karöltve már elárulta, hogy Genfben leleplezi vadonatúj kompakt crossoverét, az UX-et, ezúttal pedig egy újabb kisfilmen mutatott még többet az autóból a japán márka. A lényeget tehát gyakorlatilag már láthatjuk, de az összes részletről azért még mindig nem lebbentették fel a fátylat a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 10:25

Csütörtökön végre bemutatkozik a Jaguar elektromos SUV-ja

Nyomtatás

A Jaguar hatalmas durranásra készül, ugyanis március 1-jén végre leleplezik az I-Pace várva várt sorozatgyártású változatát. Az angolok egy utolsó ízelítőt azért megosztottak velünk a nagy nap előtt, ami mellé természetesen elárulták, hogy nem csak számukra, hanem az egész autóipar számára hatalmas előrelépés lesz az első teljesen elektromos modelljük.

Módosítás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 17:08

Ízelítőn a Genfben érkező új Toyota Auris – új hibridrendszert kap

Nyomtatás

A Toyota Auris második generációja 2013 óta van piacon, és 2015-ben alaposan fel is frissült, azonban a japánok úgy látták, hogy ideje bemutatni kompaktjuk legújabb verzióját – ami a fejlődő konkurenciát tekintve nem is csoda. A gyáriak a Genfi Autószalonon le is leplezik az újdonságot, ami egy új hibrid hajtásláncot is kap. A Toyota emellett azt is elárulta, amire sajnos már számítottunk: a Supra egyelőre még nem sorozatgyártású változatban, hanem csak versenyautóként tér vissza.

Módosítás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 16:47

Mindenből a legjobb – itt az új Alpina XD3

Nyomtatás

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy a különböző tuningcégek munkáival csak a legritkább esetekben foglalkozunk oldalunkon, de sokan bizonyára azt is tudják, hogy az Alpinát miért tekintjük „kivételnek” ezek alól,  így ezzel most nem foglalkoznék – de ide kattintva megtudhatják. Ellenben a német csapat által most bemutatott vadonatúj XD3-mal annál inkább, hiszen a mérnökök ezúttal is egy remekművet alkottak meg.

Módosítás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 15:05

A Toyota Japánban másolná le a Nürburgringet? – legalábbis részben

Nyomtatás

A Toyota a világ legnagyobb autógyártói közé tartozik, így nem csoda, hogy tesztelés terén is hatalmas kapacitásokra van szüksége. Éppen ezért japán források szerint egy hatalmas központot szeretnének létrehozni hazájukban, ami minden igényt képes lesz kielégíteni, ami csak felmerülhet egy négykerekű tesztelése kapcsán. Eddig még semmi különös nincs a történetben, azonban egyes hírek szerint a Toyota a Nürburgringet is szeretné lemásolni – pontosabban annak egyes részeit.

Módosítás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 22:40

Nem fejleszt több új belső égésű erőforrást a Volvo

Nyomtatás

Az mára teljesen egyértelművé vált, hogy a belső égésű erőforrások jövője megpecsételődött, azonban az még nagyon messzinek tűnik, hogy teljesen kivesszenek ezek az egységek a piacról. Talán éppen ezért volt annyira meghökkentő a Volvo vezetőjének nyilatkozata az új V60 bemutatója alkalmával, miszerint a svéd márka soha többet nem fejleszt majd új benzines és dízelmotorokat. Elsőre ez nagyon extrémen hangzik, ugyanakkor jobban belegondolva mégsem olyan meglepő.

Módosítás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 22:40

Ízelítő videón a vadonatúj Audi A6 – Genfben leleplezik a németek

Nyomtatás

Az Audi tavaly az új A8-assal kezdett bele nagy megújulásába, aminek éppen ideje volt már. Azóta már az A7 legújabb generációja is bemutatkozott, és Genfben végre leleplezik a vadonatúj A6-ost is a németek, amit további újdonságok követnek majd még idén. A várva várt felső-középkategóriás modellről már egy ízelítő videót is megmutattak nekünk a négykarikások – igaz, ebből túl sok egyelőre még nem derült ki.

Módosítás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 17:22

6. oldal / 822