2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Hírek

Ezt tudja a youngtimer BMW M3

Nyomtatás

Megannyi sztori járja be az internetet a bunkó BMW-sekről, a tuningolós suhancokról, ám a skatulyázáson túl történnek az utakon olyan esetek is, amik ezt merőben cáfolják.

Tovább fokozva: érkezik a radikális MINI, a JCW GP

Nyomtatás

A (klasszikus háromajtós) MINI immár harmadik újkori generációjánál tart, mióta a legendás brit márka a BMW fennhatósága alatt folytatja pályafutását, és az aktuálisan futó szériát leszámítva eddig mindig készült a kisautóból egy radikális, és persze villámgyors limitált széria John Cooper Works GT néven. A hírek szerint ez a rajongók nagy örömére most sem lesz másképp.

Módosítás dátuma: 2017. január 02. hétfő, 11:29

2017-re is fontos újdonságokat tartogat a Škoda

Nyomtatás

A Škoda a tavalyi évben igencsak fontos újdonságokkal kecsegtetett, gondoljunk csak például a várva-várt, akár hétszemélyes utastérrel is rendelhető Kodiaq szabadidőmodellre, vagy például a sikeres Octavia család ráncfelvarrására. A csehek lendülete nagy örömünkre 2017-re sem fogy el, a pletykák szerint idén több meglepetéssel készül a Škoda.

Változó kompressziójú motorral közelít a sorozatgyártáshoz az Infiniti QX50

Nyomtatás

Egyelőre megőrzi koncepció státuszát, de tagadhatatlanul nagy lépést tesz a sorozatgyártás felé az Infiniti QX50 tanulmány. Amellett, hogy a márka közepes SUV-ja megjelenésben a véglegeshez közelít, nem akármilyen szívet hordoz magában.

Visszatekintés – a 2016-os esztendő az Autó Pulton

Nyomtatás

Még ha gyakran változó tempóval őrölnek is, az autóipar malmai sosem pihennek meg. Erre jó példa, hogy még az év legvégén is érkeznek újdonságok - elég csak az új Suzuki Swiftre gondolni -, hátranézve pedig végeláthatatlan kalandra emlékezhetünk. A 2017-es év érkezésével belepillantunk a visszapillantóba, hogy felidézzük, ahogy együtt meglepődtünk, kacagtunk, olykor sírtunk, aztán ámultunk, a múlt tanulságaiból merítve az új esztendőre.

Módosítás dátuma: 2016. december 28. szerda, 15:38

A Nissan-Mitsubishi házasság első gyümölcse egy konnektoros hibrid lesz

Nyomtatás

Alig két hónapja számolhattunk be a Nissan-Mitsubishi házasságról, és már a jelek szerint a gyártók ki is használják a létrejött szinergiát. A frigy első gyümölcse egy konnektorról tölthető hibrid Nissan lehet, amely az Outlander PHEV technológiáját használja fel.

Még mindig terítéken van a hátsókerekes Opel GT érkezése

Nyomtatás

Közel egy éve, idén januárban és februárban reppentek fel a pletykák egy pici hátsókerekes Opel sportmodell érkezéséről, mégpedig nem véletlenül, ugyanis a villámosok egy rendkívül attraktív kupét prezentáltak az év elején Opel GT Conecpt néven, amelynek picike, mindössze 1-literes és 3-hengeres turbómotorja bár csupán 145 lóerőt teljesített, a pici és könnyű karosszériának köszönhetően ezzel is ígéretes menetteljesítményekre volt képes a csinos kétüléses kupé.

Módosítás dátuma: 2016. december 28. szerda, 11:38

A mi új autónk: bemutatkozott a vadonatúj Suzuki Swift

Nyomtatás

A Suzuki Swift, vagyis a Trabant utáni első igazi hazai népautó magyarországi gyártásának 25. évfordulójára fog megérkezni az esztergomi gyártósorokra a vadonatúj, és a Swift teljes 34 éves történelmében immár hatodik szériának számító generáció.

Feketére fessék! – Különleges csomagot jelentett be a Bentley

Nyomtatás

A márka modellkínálatának talán legjobb modelljéhez, a Continental GT V8-as változatához tett elérhetővé új csomagot a Bentley. A Black Edition viszont nem azt takarja, amit a névből gondolunk: nem lesz erősebb az 528 lóerős V8-as és a fekete szín is távol marad.

Plusz lóerőkkel és nagyobb e-hatótávval jön hamarosan a frissített BMW i8

Nyomtatás

Kevesebb, mint egy év van hátra a BMW i almárka következő nagy dobásáig. A hangsúlyosan modern, szénszálas elektromos és hibrid autókat gyártó márka palettájának mindkét képviselője megújul jövőre, a frissített i3 és i8 premierjét pedig majd a később érkező i5 követi.

Már videón is láthatjuk a Lamborghini Aventador S-t

Nyomtatás

Ahogy azt korábban vártuk, a Lamborghini nem habozott az Aventador felrázásával, és S utónévvel, minden részletében felfokozva hozta el állandó csúcsmodelljét. Némi erődoppingnál viszont sokkal több történt, amit már videók formájában is megszemlélhetünk.

7. oldal / 707