2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Hírek

Saját VW Passatot kap Amerika – részletes bemutató

Nyomtatás

Bár sokan új nagy szedánként, Audi A6 konkurensként az új messiást látta benne, ahogy azt sejteni lehetett, valójában a kezdetben csak NMS néven emlegetett modell a tengerentúlra az új Volkswagen Passat szelét hozta el. Az Észak-Amerika ízlésére szabott verziót a gyártó helyi (Chattanooga, Tenenessee) gyárában készítik majd.

Módosítás dátuma: 2011. január 10. hétfő, 09:47

Gordiuszi csomót bogozna ki a General Motors

Nyomtatás

A vezeték nélküli töltés nem új keletű találmány, hiszen a General Motors egyik jelentős beszállítója, a Delphi már az elektromos autók és plug-in hibridek ilyen jellegű ’tankolásával’ is kísérletezett. Ám úgy tűnik, hogy a vállalatóriás kezdetben mégsem nekik szavaz bizalmat, hanem abba a Powermat nevű cégbe fektet mintegy ötmillió dollárt (kicsivel több mint egymilliárd forintot),

Módosítás dátuma: 2011. január 09. vasárnap, 09:53

Minden kiderült az új Chrysler 300C-ről - videóval frissítve

Nyomtatás

A 2005-ben bemutatott, a kettővel korábbi (W210-es) Mercedes E-osztály technikájára épülő Chrysler 300C leginkább különleges, tiszteltre méltó formájának köszönhetően Európa, így hazánk útjait is szépen ellepte; az erődszerű megjelenéssel büszkélkedő, élekkel és egyenes vonalakkal határolt ötméteres modell egyébként népszerűségéből sokat köszönhet a Mercedestől származó háromliteres V6-os dízelmotorjának is.

Módosítás dátuma: 2011. január 08. szombat, 11:47

A Renault felfüggesztette titkokat kifecsegő vezetőit

Nyomtatás

A Renault a napokban három vezető pozícióban lévő alkalmazottját függesztette fel ipari kémkedés gyanúja miatt, melynek értelmében titkokat szivárogtattak ki a gyártó elektromos járműterveiről.

Módosítás dátuma: 2011. január 07. péntek, 09:50

A Lexus idén is maga mögött hagyta a német konkurenseket

Nyomtatás

A japán Lexus hazai piaca továbbra is az Amerikai Egyesült Államok, ahol eladások terén idén is brillírozott, maga mögött hagyva a német prémium konkurenciát.

Jövőre hétüléses elektromos kupé érkezik a Teslától

Nyomtatás

Mára már biztosan mindenkinek ismerősen cseng a Tesla márkanév, szinte nincs olyan, aki ne hallott volna a csöndben gyilkoló elektromos Roadsterről, azonban most a hétüléses Model S érkezésével a praktikusabb autók mezőnyét is megbolygatják az amerikaiak.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 22:27

Képeken az új M5-ös BMW

Nyomtatás

A BMW megújult ötös modelljének sportosabb változata az ősszel esedékes Frankfurti Autószalonon kerül majd bemutatásra, ám az időpont közeledtével tesztelése már a végső stádiumába érkezett. Ezúttal a mérnökök téli igénybevételnek tették ki az M5-öst, így szemfüles fotósok Skandináviában kaphatták lencsevégre azt.

Módosítás dátuma: 2011. január 07. péntek, 14:52

A lepel lehull: vadító vonalakkal támad a Mercedes C-kupéja

Nyomtatás

Már néhány napja is komoly dinamikát sejtettünk formáiban, amit most, az első gyári képek érkezésével csak megerősíteni tudunk. Az új C-kupénak mindene adott ahhoz, hogy vásárlókat csábítson el a BMW-től, Audi-tól vagy éppen az Infinititől.

Kutatók szerint a kabriózás káros lehet az egészségre

Nyomtatás

A nóta is 'megmondta': „oh, ami szép ebben az életben, az hizlal, vagy rákot okozhat, vagy erkölcstelen”. És igen, a kiváltó okok listájára egyre több dolog kerül fel, és sajnálatos módon immáron a kabriózás is ebbe a kategóriába sorolandó. A legfrissebb tanulmányok szerint ugyanis nyitott tetővel autózva olyan zajterhelés érheti a sofőrt, amely hosszabb távon halláskárosodással fenyegethet.

Módosítás dátuma: 2011. január 06. csütörtök, 12:21

Az Audi A9 kigolyózná a Porsche Panamerát

Nyomtatás

Manapság megszokhattuk, hogy az Audi szinte már minden fronton támad, de ennek ellenére azért még maradtak kiaknázatlan területek, mint például a csúcskupék kategóriája. Ide merészkedne be hamarosan az A9. Érdekes stratégiát követ a VW csoport, ugyanis látszólag az A9 elrabolhat jó pár vásárlót a Porsche Panamerától - a valóság azonban kissé más lesz, ugyanis míg a sportautógyártó modelljéhez közelebb áll a sportos űzés, az Audi féle átirat a luxusra helyezi a hangsúlyt.

Módosítás dátuma: 2011. január 06. csütörtök, 12:12

Fakó Porsche Turbót árul David Beckham

Nyomtatás

Szerencsére David Beckham-et és a Porsche 911 Turbo kabriót sem kell senkinek sem bemutatni. A futballsztár most szeretne megválni erősen személyre szabott kabriójától.

705. oldal / 806