2017. Szeptember 24., Vasárnap

Frissitve:09:30:06

Legfrissebb:

Hírek

Helikopterbaleset az önvezető Audi TTS Pikes Peak-i rohamánál

Nyomtatás

A vezető nélküli Audi TTS filmezése közben zuhant le pénteken egy helikopter négy emberrel a fedélzetén.

Villanyautó svéd módra: Párizs felé tart az elektromotoros Saab 9-3

Nyomtatás

A hónap végén Párizsban lesz a 9-3 ePower névre keresztelt Saab modellnek a bemutatója, mely a gyártó teljesen elektromos hajtásláncával lesz felvértezve.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 23:34

Benzinéhes szörnyeket árulnak Moszkvában

Nyomtatás

A Marussia Motors eleddig még inkább csak autószalonokon mutogatta szörnyecskéit, azonban az évek hosszú munkája meghozta gyümölcsét, a két fő modell csiszolgatása – úgy néz ki – véget ért, és immáron kiforrott konstrukciókkal szolgálnak az oroszok. A két modell a Marussia B1 és B2, melyek szériagyártása most indul be.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 19:08

Meglepő fordulat: alig olcsóbb dízellel a Nissan Murano

Nyomtatás

Az már régóta nem újdonság, hogy a szegmens egyik legharmonikusabb SUV-ja, a Murano dízelmotort kap, viszont a tesztünkben a 3,5 literes V6-os benzinessel brillírozó Nissan öngyulladós verzióban sem lesz sokkal kedvezőbb vétel.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 14:11

Ducati motoros, 300 kilós sportautó a Spartantól

Nyomtatás

A Spartan Motor Company a napokban jelentette be legújabb fejlesztését, az egyszerűen V névre keresztelt, a minimalizmus jegyében épített sportautóját (egyébként talán a Vitessa szóból jöhetett az autó neve, aminek jelentése sebesség).

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 18. szombat, 15:30

Dízelmotorral is kapható lesz a MINI Cooper S

Nyomtatás

A legfrissebb kémfotók tanulsága szerint dízelmotor kerül a MINI Cooper S motorháztetője alá, sőt már az sem titok, hogy melyik erőforrást kapja az SD megjelölést birtokló modell.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:48

Folytatódik a Jaguar reneszánsza: enyhén frissül az XF

Nyomtatás

A fotósok első alkalommal kapták lencsevégre az egyelőre még álcázott Jaguar XF jövő évi frissített szériájának első példányait.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:48

A Shelby 800 lóerős szörnyeteget készített a Mustangból

Nyomtatás

Az amerikai székhelyű Shelby cég -, amely többek között az összes modernkori Shelby Mustang megalkotásáért felelős - nemrég részleteket hozott nyilvánosságra legújabb fejlesztésével kapcsolatban. A Super Snake kiegészítő csomag két éve jelent meg a piacon, célja pedig nem csak az volt, hogy

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 16. csütörtök, 11:22

A Kia sem akar kimaradni az elektromos autók piacából

Nyomtatás

A koreaiak kicsit megkésve ugyan, de még a jövő év végéig szeretnék elkészíteni tisztán elektromos hajtású autójukat, mely a féltestvér Hyundai i10 alapjaira épült BlueOn elektromos modellt követi majd a márka első ilyen jellegű próbálkozásaként.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 23:29

Még idén érkezik a felvillanyozott Mercedes A-osztály

Nyomtatás

Mostanában tényleg nap, mint nap bejelenthetünk egy hibrid vagy elektromos csodát; most épp a Mercedesen volt a sor, aki sok-sok konkurenshez hasonlóan szintén a csöppségek piacán próbál szerencsét.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 23:34

Jövőre már hódít az új Opel Zafira

Nyomtatás

Az Opel Zafira praktikusságáról nehéz elfogultság nélkül nyilatkoznom. Emiatt gyakran sütöm le a szemem kritikus kollégáim előtt, de aki még nem élt együtt a családi igavonóval, annak első ránézésre fel sem tűnhet, hogy mire képes az autó.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 16. csütörtök, 06:26

705. oldal / 776