Hírek

WRC győzelemre hajt a MINI!

Nyomtatás

Hosszú-hosszú szünet után a brit márka kis torpedói újra feltűnnek a raliversenyeken. A minél szebb eredmények elérésének érdekében a MINI a Prodrive-val karöltve fejleszti saját – a Countryman-en alapuló – WRC versenygépét.

Módosítás dátuma: 2010. július 28. szerda, 08:15

Jövőre jön a hibrid Panamera, később pedig az elektromos Porschék

Nyomtatás

A Porsche hivatalosan is megerősítette, hogy a Cayenne mellett a Panamerából is készít hibrid változatot, a két modell így együtt hódíthatja majd meg a piacokat 2011-ben. A Cayenne S Hybridet már próbáltuk is, erről itt olvashatnak bővebben.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 23:30

A Mercedes lesz a prémium tápláléklánc csúcsa az USA-ban?

Nyomtatás

Könnyen előfordulhat, hogy a Mercedes megtöri a Lexus tíz esztendeje tartó hegemóniáját az Egyesült Államokban. Év végére ugyanis van rá esély, hogy a csillagos márka példányai nagyobb keresletnek örvendenek majd, mint a távol-keleti modellek.

Módosítás dátuma: 2010. július 27. kedd, 10:40

Hivatalosan is bemutatkozott az Audi A7

Nyomtatás

Ahogy nemrég ígértük, július 26-án, azaz ma jelentek meg az első hivatalos, gyári fotók az ingolstadti márka újdonságáról, mely a nemsokára megjelenő Mercedes CLS és a BMW Gran Coupe ellen száll ringbe a piacon. A fotók bizonysága szerint a végleges forma alig tér el a 2009-es Detroiti Autószalonon látottaktól.

Módosítás dátuma: 2010. július 27. kedd, 09:52

Leépíti a tengerentúli LS-t a Lexus

Nyomtatás

A downsizing még jobban dívik, mint valaha, sőt úgy tűnik, már a luxusjavak terén is felütötte a fejét a kisebbre, takarékosabbra, egyszerűbbre való törekvés. Ennek egyik jó példája a Lexus LS, amelyet az amerikai vásárlók számára enyhén frissítettek a következő modellévre: a légrugók helyére acélrugókat tettek.

Módosítás dátuma: 2010. július 27. kedd, 15:26

Még nagyobb dinamikával száll ringbe az új Mazda MX-5

Nyomtatás

Megvolt a frissítés, sőt a 20 éves szülinapi változat is (amit hamarosan tesztre fogunk), így hát hamarosan ideje búcsút mondani a jelenlegi MX-5 generációnak. A Mazda is tudja ezt, úgyhogy titkon már évek óta fejlesztgeti a másfél év múlva érkező utódot. Azért némi információ-morzsa kiszivárgott hozzánk…

Hátsókerekes, olcsó Alpine sportkocsin dolgozik a Renault

Nyomtatás

A legfrissebb hírek szerint a francia autógyártó mérnökei már a javában dolgoznak egy elérhető áron kínált, hátsókerékhajtású sportkocsi megalkotásán, amellyel a Renault újjáélesztené az Alpine márkanevet. A vélhetően kétüléses, kompakt méretű modell alapját a

Módosítás dátuma: 2010. július 26. hétfő, 14:37

A Jaguarnál újjászületik a legendás XJ220

Nyomtatás

Bár a britek tagadják, hogy ütős és kemény sportautó tervezése folyna épp náluk, a kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy Jaguar mérnökeinek krémje az Audi R8 riválisának fejlesztésén dolgozik.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 10:51

Brutális változatok a Mercedes CL-ből - már nem csak papíron

Nyomtatás

Alig három hét telt el azóta, hogy számot adtunk a ráncfelvarrott Mercedes CL-ről, és már a gyári tuning részleg különleges példányai is sajtófotókon tetszelegnek. A 2011-es CL63 és CL65 AMG modellek azonban hivatalosan csak Párizsban mutatkoznak majd be a nagyközönségnek.

Módosítás dátuma: 2010. július 26. hétfő, 11:58

A Ford hatéves rekord profitot jelentett

Nyomtatás

A Ford nemrég adta közre második negyedéves jelentését, melyben többek között 2,6 milliárd dolláros (572 milliárd Ft) profit szerepel. Ez az érték 338 millió dollárral (74,36 milliárd forinttal) több, mint az előző év hasonló időszakában, továbbá az utóbbi hat év legmagasabb eredménye. Az amerikai mamutvállalat profitja

Módosítás dátuma: 2010. július 26. hétfő, 10:28

Ford Focus, 400 lóerővel? - új ST és RS modellek a láthatáron

Nyomtatás

Derrick Kuzak, a Ford termékfejlesztési főnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy az új Focus csapott hátú kivitelének felpaprikázott ST verziója már ősszel, a Párizsi Autószalonon bemutatkozik.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 10:53

705. oldal / 757