Hírek

Lehet még egyedibb? Igen! - bővíti Series 51 kínálatát a Bentley

Nyomtatás

A Series 51 csomag már nem idegen számunkra, de most a Bentley a Continental GT és GTC után további modellekhez is elérhetővé teszi. Ezentúl a Flying Spur és Speed típusokhoz is kérhető lesz a még exkluzívabb megjelenéssel kecsegtető Series 51 szint.

Módosítás dátuma: 2010. november 15. hétfő, 11:42

Immár hivatalos: megszabadul a tetejétől a Nissan Murano

Nyomtatás

Korábban már írtunk róla, de akkor még igazán mi sem hittük el. Most viszont befutott az első gyári kép, és egyben a hivatalos megerősítés is: kabrió változatot fog kapni a Nissan Murano.

4,4 millió forinttól kapható hazánkban a frissített Toyota Corolla

Nyomtatás

Néhány lépéssel közelebb a konszolidált elegancia felé érkezik hazánkba a Corolla frissített változata – a Toyota szedánja emellett jobb minőségű beltartalmat, takarékos motorokat, és három ingyenes szervizt is kap.

Módosítás dátuma: 2010. november 15. hétfő, 09:49

Netes malőr miatt bukott le a friss Opel Corsa

Nyomtatás

Valószínűleg a túlbuzgó munkaerőnek köszönhetően – ha rövid időre is – megmutatta magát az erőteljesebben frissített Opel Corsa. Az új modell a gyártó német konfigurátorában bukkant fel, hogy rövid időt követően ismét átadja helyét a jelenlegi verziónak.

Módosítás dátuma: 2010. november 14. vasárnap, 18:22

Ford Mustang Boss 302: nagyon vigyázz melyik kulccsal indítod!

Nyomtatás

Az eddig sem volt újdonság, hogy ha autót vásárolunk, ahhoz több kulcsot kapunk. Viszont a jó hír a Ford Mustang Boss 302 vásárlóinak, hogy autójukhoz kapott egyik kulcs "varázslatra" képes: az opciós lista TracKey sorát kipipálva kihozhatjuk vele négykerekűnkből a fenevadat.

Módosítás dátuma: 2010. november 13. szombat, 12:19

Nagyfiú akarok lenni! – Maseratit ajándékoz Adam Sandler

Nyomtatás

Él ezen a bolygón egy pár olyan ember, aki akár még azt is megteheti, hogy ebéd előtt besétáljon egy Maserati kereskedésbe, majd egy rövidebb diskurzus, és jó pár millió forintnak megfelelő deviza elköltése után elinduljon a nap második legfontosabb étkezésére.

Módosítás dátuma: 2010. november 12. péntek, 12:13

Leleplezték London új csúcstechnológiás elektromos buszát

Nyomtatás

A napokban bemutatták London teljesen új kétemeletes buszát, melyről maga Boris Johnson, a város polgármestere rántotta le a képzeletbeli leplet.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 22:28

Aki mer, az nyer – zöld utat kapott a BMW Vision EfficientDynamics

Nyomtatás

A bajorok bizony élen járnak a legfejlettebb technológiák terén, sőt, egyesek a leginnovatívabb autógyártóként tekintenek rá, nem véletlenül. Ráadásul a BMW-nél a teljesítmény és a különleges eszközök fejlesztése mellett az utóbbi időben rendkívül nagy hangsúlyt fektettek környezetbarát, takarékos üzemű modellek megalkotására.

Módosítás dátuma: 2010. november 12. péntek, 10:07

Ha Audi lesz a Volkswagenből, akkor mi lesz az Audiból?

Nyomtatás

Miután Martin Winterkorn átvette a Volkswagen konszern irányítását egyre inkább kezdenek elmosódni az egyes típusok közötti határok. Azt már korábban is megszoktuk, hogy a modellfrissítések méretbeli növekedést hoznak magukkal, ám ez mára olyan méreteket öltött, hogy a Polo átveszi a Golf szerepét, a Golf a Passatét, és így tovább.

Módosítás dátuma: 2010. november 12. péntek, 12:58

Bemutatkozott az ötajtós Range Rover Evoque - videóval frissítve

Nyomtatás

Az indiai érdekeltségű Tata vállalatóriással kapcsolatban voltak fenntartásaink. A cégről tudva való, hogy autóipari üzletága csupán egy kisebb szelete a tortájának, s e témakörben a Jaguar és a Land Rover megvásárlása előtt Európában mindig a látószögünk perifériáján dolgoztak - mígnem egyszercsak berobbantak a köztudatba.

Módosítás dátuma: 2010. november 12. péntek, 07:16

Elektromos és Wankel-forradalom az Audinál: A1 e-tron gyártásban

Nyomtatás

Az Audi a jelek szerint célkeresztbe tűzte, hogy a japán és amerikai hibrid-elektromos hegemóniát megtörje, így a tegnapi Q5-öt után ma újabb különösen gazdaságos modellről rántotta le a leplet. Az A1 e-tron hajtásáról kizárólag elektromotor gondoskodik, és hamarosan szériagyártásban is visszaköszön.

705. oldal / 791