Hírek

Aston Martin-aukció Japán megsegítésére

Nyomtatás

Dr. Ulrich Bez, az Aston Martin vezetője saját céges Rapide-jától válik meg egy akció keretében, hogy a befolyó összegből segítsen a márciusi, japán földrengés-katasztrófa áldozatainak.

Módosítás dátuma: 2011. május 11. szerda, 12:45

Utat tör magának - különkiadással búcsúzik a Mercedes G-osztály

Nyomtatás

A világ jelentősen megváltozott az utóbbi néhány évtizedben. Az emberek elkényelmesedtek, városiasodtak, ezért a gyártók az új igényekhez igazodva elkezdtek olyan ’ál’-terepjárókat készíteni, melyek jobban megfeleltek a hétköznapok kívánalmainak, és amiket sokoldalúságuk miatt mindig örömmel fogadtunk. Ám ebben a kiszámíthatatlan világban csak két dolog volt, ami mindig biztos maradt: a Land Rover Defender és a Mercedes G-osztály magabiztos fellépése, illetve örökké mogorva tekintete.

Módosítás dátuma: 2011. május 11. szerda, 07:34

Európába is eljut a Ford Mustang Boss 302

Nyomtatás

A németországi székhelyű Geiger Cars jóvoltából maga az amerikai nagyfőnök érkezik Európába. No, ezúttal nem Obama látogatására kell számítani: a főszerepet ezúttal egy négykerekű, a megtisztelő Boss 302 utónevet viselő Ford Mustang játssza.

Módosítás dátuma: 2011. május 11. szerda, 08:23

Orosz megalománia: 5 tonnát húzhat a 2000 lovas páncélos Dartz

Nyomtatás

Bizonyára sokak számára cseng ismerősen a Dartz Prombron név: az oroszországi cég története messzire nyúlik vissza, hiszen egészen pontosan 102 éve alapították a márkát, amely ma lett tulajdonba került, és méregdrága, luxuskivitelű páncélozott autószörnyeket gyárt.

Módosítás dátuma: 2011. május 10. kedd, 17:21

4 litert fogyaszt a legtakarékosabb Passat – Plug-in hibrid VW-k is érkeznek

Nyomtatás

A Párizsi Autószalonon a Volkswagen ugyan az új Passat-sorozat „hagyományos” tagjaival egyetemben bemutatta a típus extratakarékos, BlueMotion névre keresztelt dízelverzióját is, ám az autó csak most kerül a forgalomba, és végleges műszaki adatait is csak nemrégiben tisztázta a gyártó.

Már úton a Volvo XC90 következő generációja

Nyomtatás

A Volvo XC90 évtizedes korának köszönhetően talán az egyik leginkább megérett típus a leváltásra, és erre bizonyítékul a vállalat egyik vezetője megerősítette az átdolgozott verzió érkezését.

235 lóerős Golf GTI különkiadással ünnepel a VW

Nyomtatás

Az első Golf GTI 1976-os bemutatásának 35. évfordulója alkalmából a sportos ferdehátú különleges, Edition 35 névre hallgató kiadásával jelentkezik a Volkswagen. A változtatások középpontjában a 24 lóerővel nagyobb teljesítmény áll.

Mégis portyára indul a ragadozó - sorozatgyártásba kerül a Jaguar C-X75

Nyomtatás

A Jaguar az előzetes várakozásokkal ellentétben mégis mer nagyot lépni, és a tervek szerint 2013-ban sorozatgyártásba küldi a C-X75 tanulmányt. Noha kezdetben a koncepció egy az elektromotorok akkumulátorait tápláló gázturbina köré épült, a Bugatti Aerolithe kapcsán ismertetett nehézségek miatt ennek szerepét egy turbófeltöltésű 1,6 literes, négyhengeres Cosworth erőforrás venné át.

Módosítás dátuma: 2011. május 09. hétfő, 23:26

Végre: szerdától drasztikus árcsökkenés a hazai benzinkutakon!

Nyomtatás

Érdemes várni két napot a tankolással, szerdától ugyanis komoly árcsökkenésnek lehetünk tanúi a hazai benzinkutakon: a jelenlegihez képest a benzin literenkénti ára 6, míg a gázolajé nem kevesebb, mint 10 forinttal csökken – tudta meg a holtankoljak.hu.

Módosítás dátuma: 2011. május 09. hétfő, 17:02

Bankot robbant a Mercedes-Benz C Coupe - videóval

Nyomtatás

A Mercedes-Benz reklámfronton mindig is híres volt minőségi, frappáns alkotásairól, elég csak a többek között Hamilton, Hakkinen, Schumacher és Rosberg főszereplésével készült szösszenetekre gondolni - most azonban nagyobb fába vágták a fejszéjüket a stuttgartiak és közel 10 perces filmben "főszerepeltették" a C osztály új, formás kupéváltozatát.

Módosítás dátuma: 2011. május 11. szerda, 15:27

Fordított sorrend – a Hyundai i40 kombi után a szedán is érkezik

Nyomtatás

A gyártók a középkategóriában először általában a szedán modellekkel rukkolnak elő, amelyet később egy kombi, esetlegesen egy ötajtós változat is követ. A szokással szembefordulva a Hyundai viszont a kombival kezdte meg a sort, most pedig már a négyajtós i40 (egyelőre csak rajzolt) vonalain is legeltethetjük szemeinket.

Módosítás dátuma: 2011. május 08. vasárnap, 23:21

705. oldal / 839