2017. Április 25., Kedd

Frissitve:08:02:42

Hírek

Még mindig kérdéses az Audi R4 sorsa

Nyomtatás

A szóbeszédek szerint még mindig nem született döntés a Volkswagen csoport részéről abban a kérdésben, hogy érdemes-e további lépéseket tenniük az Audi R4 megalkotása felé.

Új motorokat és váltót kap a Volkswagen Tiguan

Nyomtatás

A Volkswagen meglehetősen sikeres kisebbik szabadidőautója két új belépőmotort kap – jelentette be a mai nap folyamán a gyártó hivatalos közleményében. Mind benzin, mind pedig dízelfronton bővült a kínálat, a két újdonság pedig kizárólag elsőkerékhajtással lesz elérhető, valamint a leendő kliensek rendelhetik hozzájuk a fogyasztást csökkentő BlueMotion csomagot is, amely start-stop rendszert és néhány további hasznos „apróságot” tartalmaz.

Módosítás dátuma: 2010. május 11. kedd, 23:11

Leheletnyit frissült az E-osztályos Mercedes

Nyomtatás

Semmi hivatalos információ nem látott ugyan még arról napvilágot, hogy az E-osztályos Mercedesen (vagyis annak néhány verzióján) frissítettek volna (bár inkább változtattak volna) a gyáriak, a mai nap során, a Mercedes E-osztály németországi konfigurátorába belépve viszont egy érdekességet tapasztaltunk: az ott látható képek alapján a három felszereltség közül a csúcsváltozat (Avantgarde) nappali LED-es fényeinek formája, illetve első lökhárítója megváltozott.

Három új Infiniti modell érkezhet

Nyomtatás

A hírek szerint három új, az eddigieknél kisebb Infiniti modell kerül majd forgalomba az elkövetkező három év során, melyek közül lesz egy Audi A3 rivális, egy kis szabadidőautó és egy Nissan Leaf alapokra épülő elektromos jármű.

Módosítás dátuma: 2010. május 11. kedd, 19:08

Három éven belül érkezik a konnektoros hibrid Ford C-MAX

Nyomtatás

A Ford mai közleménye szerint teljes és hálózatról tölthető hibrid verziót készít a hamarosan érkező, ötajtós C-MAX egyterűjéből. A gyártó a Valenciában épülő modell fejlesztésére több mint 300 millió eurót költ, hogy 2013-ban már a hibrid verzió is mindenképp piacképes legyen.

100 milliós magasságokban a Lexus szuperautója

Nyomtatás

Hosszú évek munkájával hozta létre a Lexus kőkemény sportautóját az LFA-t, nem csoda hát, hogy nem szeretné, ha túl gyorsan elmúlna a felhajtás leggyorsabb modellje körül. Szerencsére a rajongóknak sem kell csalódniuk, ugyanis a japán szuperautó még korántsem lépett le a porondról.

Módosítás dátuma: 2010. május 11. kedd, 07:33

Érkezik a környezetbarát Skoda Fabia és Roomster

Nyomtatás

Nem sok idő telt el a Skoda ráncfelvarrott modelljeinek, a Fabiának és a Roomsternek genfi bemutatója óta, máris hírt adhatunk ezek környezetbarát verziójának megjelenéséről. A két autó frissítéséről itt olvashatnak bővebben.

Módosítás dátuma: 2010. május 10. hétfő, 13:18

Két év múlva érkezik az új Ferrari Enzo - V8-as biturbó motorral

Nyomtatás

A Ferrari Enzo nevet vélhetően mindenki hallotta, aki kicsit is megfertőződött a benzingőz által. Nos, a 2002-2004-ig mindössze 399 (+1 a Ferrarinak) példányban legyártott legendás olasz szupersportautó a legfrissebb, valósnak tűnő hírek szerint utódot kap, méghozzá nem is olyan soká: Amedeo Felissa, a Ferrari vezérigazgatója egy interjúban elmondta, hogy már 2012-ben piacra kerülhet a Ferrarik csúcsa, az Enzo második generációja.

Módosítás dátuma: 2010. május 10. hétfő, 02:13

Összetört az S60-as Volvo egy gyári bemutatón

Nyomtatás

Svédországban a hétvégén a Volvo egy hivatalos biztonságtechnikai bemutatót tartott, amelynek keretén belül a cég a nagyközönségnek megmutatta, hogy mire képesek járművei az aktív biztonság terén. Többféle tesztet hajtottak végre a gyáriak, amelyekben különböző Volvo-modellek vizsgáztak.

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 09:57

Feketébe öltözik a Lancia Delta

Nyomtatás

Talán kevésbé kiugró népszerűségét, talán múló fiatalságát gyászolja, de tény, hogy hamarosan teljesen fekete külső-belső kialakítású egyedi szériában jelenik meg a Lancia Delta.

Háromhengeres motorokat a MINI-nek!

Nyomtatás

Már számos információ napvilágot látott arról, hogy a BMW háromhengeres motorokat fejleszt – amelyek elsőként a következő 1-es sorozatban tisztelhetünk -, ám eddig nem volt semmiféle hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban. A bajorok egyik illetékese viszont egy, a napokban tartott sajtótájékoztató keretén belül elmondta, hogy mérnökeik bizony egy háromhengeres, benzines motorcsaládot fejlesztenek, amelyeket első körben a MINI következő generációjában tisztelhetünk.

705. oldal / 734