Hírek

Végre V6-os motort kap a pehelykönnyű Lotus Exige!

Nyomtatás

A Lotus egyik legélvezetesebb modellje, az Exige (amely gyakorlailag egy keménytetővel rendelkező Elise, néhány módosítással ellátva) testvéréhez hasonlóan rövidesen átesik egy kisebb frissítésen, melynek során a legnagyobb érdekességet kétségtelenül a motorháztető alatt találjuk majd: a könnyű sportautó ugyanis pályafutása során először egy V6-os motort kap

A lepel lehullt: itt az új Citroën C4! - frissítve

Nyomtatás

Az elmúlt hetek uborkaszezonja után a Párizsi Autószalon hajrája megkezdődik. Az első fecske rögtön egy francia gyártó: a Citroën már nem bírt magával, és négy hónappal a szalon előtt már megmutatta legújabb büszkeségét, a C4 új generációját.

Módosítás dátuma: 2010. október 23. szombat, 10:19

Burzsujabb a burzsujaknál: garázs és sportautó egy jachtban?

Nyomtatás

Kedves Olvasó! Bizonyára Ön is törte már azon a fejét, hogy mi is az, ami még hiányzik az életéből. Ezt a kérdés a Strand Craft most megválaszolni látszik, ugyanis egy merőben más koncepcióval jelentkezett, mint konkurensei eddig bármikor.

Módosítás dátuma: 2010. május 31. hétfő, 16:29

Fiatalos szabadidőautón dolgozik a MINI

Nyomtatás

A MINI újabb modellvariáns megjelentetésével igyekszik egyre szélesebb vásárlóközönségre szert tenni. Először inkább sportosabb típusokkal gazdagodott a kínálat, míg mára már akár a családosok, akár az enyhe terepezési képességekkel megáldott szabadidő autóra vágyók találnak igényeiknek megfelelő darabot a kínálatban. A puhatolózás persze nem ér véget, ezért a Moke személyében ismét egy tetszetős tanulmányt áll módunkban bemutatni Önöknek.

Módosítás dátuma: 2010. május 31. hétfő, 11:35

RS500 technikát minden Ford Focus RS-nek!

Nyomtatás

A múlt héten gyűjtött tapasztalataink alapján egy Ford Focus RS megjelenése az utcákon megállítja az időt. Az emberek megállnak egy-egy pillanatra, hogy alaposan megnézzék, meghallgassák a nem mindennapi jövevényt. Néhol megáll a munka, hogy a dolgozók lefotózhassák az autót, és a dugóban ücsörögve is azon törhetjük a fejünket, hogy vajon nem mi okoztuk-e a torlódást. A motor felpörgetésével pedig szinte mindenkinek mosoly ül ki az arcára.

Módosítás dátuma: 2010. május 31. hétfő, 10:51

A Porsche család viszálykodása Euró milliárdokkal

Nyomtatás

Történetünk 1875 szeptember 3-án kezdődik, amikor is egy új korszak kezdődött egyetlen ember megszületésével. Ez a dátum ugyanis olyasvalaki születését jelzi, aki nélkül az autóipar minden bizonnyal egészen más mederbe terelődött volna. Ferdinand Porsche tagadhatatlanul egy zseni volt, akinek elméje Leonardo da Vinciéhez fogható lehet, és akit joggal hívhatunk reneszánsz embernek.

Módosítás dátuma: 2010. május 31. hétfő, 10:47

A GM minőségi(bb) belsőt szeretne autóiba

Nyomtatás

A GM megcélozta az Audit… na, nem kell rögtön kíméletlen támadásra gondolni, az amerikai órásvállalat egyszerűen az általa gyártott modellek enteriőrjének minőségét szeretné javítani – nyilvánvalóan a jobb megítélés és az eladási statisztikák javítása érdekében.

Módosítás dátuma: 2010. május 31. hétfő, 07:09

Színre lép az Astra GTC - kémfotók érkeztek

Nyomtatás

Megint kattintgattak a szinte mindig lesben álló paparazzik, ezúttal az Opel Astra háromajtós GTC változatáról sikerült „lőniük” néhányat, ezzel dobva egy kis húsos csontot az autós médiumoknak. A német alsó-közepes modellpalettája folyamatosan bővül, nemrég a kombi változat vonalait figyelhettük meg, most pedig szintén új családtaggal ismerkedhetünk.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:51

Érkezhet az igazán mini MINI

Nyomtatás

Lefelé is bővülhet a MINI palettája, a szabadidős hangulatot árasztó Countryman után ugyanis kétszemélyes városi törpeautó lehet a márka újdonsága.

Tovább késik a Toyota FT-86

Nyomtatás

Hiába örülhettünk, hogy ismét lesz sportos Toyota kupé a gyártó kínálatában, ráadásul elérhető áron és hátsókerékhajtással – ugyanis a japánoktól sorban érkeznek a rossz hírek.

A Pirelli a Formula-1-be megy

Nyomtatás

A legfrissebb hírek szerint a Pirelli lesz a 2011-es Formula-1 szezon hivatalos abroncsbeszállítója. Az olasz gumigyártó a Michelinnel éles küzdelemben igyekezett leváltani a Bridgestone-t, ám végül előbbi kerekedett felül – legalábbis a csapatok szövetségének (FOTA) döntése alapján.

789. oldal / 823