Hírek

8 milliótól indul a Caterham magyarországi ára

Nyomtatás

Valószínűleg már többeknek nem újdonság, hogy a legendás brit Lotus Super Seven koncepcióját felélesztő Caterham modelljeit ismét forgalmazzák Magyarországon.

Módosítás dátuma: 2010. április 02. péntek, 08:09

Igazi városi minit tervez az Opel

Nyomtatás

A rüsselsheimi autógyártó a Volkswagen hamarosan érkező mini autójának, az up!-nak szeretne két éven belül egy konkurens modellt piacra dobni, mely vélhetően a City (magyarul: város) nevet kapja majd.

Hivatalos: kupéváltozatot kap a C-osztályos Mercedes!

Nyomtatás

Peter Schabert, a Mercedes-Benz brémai részlegének (itt folyik többek között a teljes C-osztály modellsorozat gyártása) igazgatója a tegnapi nap során hivatalos keretek között is bejelentette, hogy a gyártó vezetősége zöld utat adott a C-osztály kupé változatának piacra dobására, mely

Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 09:24

A világ legdrágább golfkocsija a Garia Edition Soleil de Minuit

Nyomtatás

A Garia Edition Soleil de Minuit a világ legdrágább és a lehető legnagyobb luxust biztosító golfkocsijának ígérkezik. Ez a kijelentés nyomban értelmet nyer, ha meghalljuk, hogy a kis „drágaság” olyan márkákkal áll közelebbi kapcsolatban, mint például az Aston Martin, a Ducati, a Jaguar, a Porsche vagy akár a Volvo.

Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 09:33

Egy év múlva megérkezik Európába a Chevrolet Volt

Nyomtatás

Most hétfőn, egy New York-i sajtótájékoztató keretén belül Jim Campbell, a Chevrolet igazgatója bejelentette, hogy a tengerentúlon még az idei év végén piacra kerülő Chevrolet Volt 2011 közepén, vagy legkésőbb második felében már Európában is elérhető lesz; elsőként pedig

Zöld utat kapott a Ford Fiesta ST

Nyomtatás

A kémfotók alapján már kikövetkeztethettük, de most már hivatalosan is bejelentették: hamarosan érkezik a Ford Fiesta sportváltozata.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 09:59

BMW X1-konkurens a Mercedestől

Nyomtatás

A Mercedes a legfrissebb hírek alapján három éven belül egy kompakt utcai terepest fog piacra dobni, a hír pedig olyannyira nem „kacsa”, hogy maguk a gyáriak sem tagadják a vélhetően BLK névre hallgató crossover érkezését.

Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 08:51

Konfiguráljon McLaren MP4-12C-t!

Nyomtatás

Ha már unja a képek böngészését, az információtobzódást vagy épp nem bír tovább várakozni, konfiguráljon magának McLarent virtuálisan!

Teljesen kitárulkozott a vadonatúj Volvo V60

Nyomtatás

Az Egyesült Államokban a svéd autógyártó legfrissebb modelljének, az S60-asnak kombi változatát (V60) már teljesen leplezetlenül teszteli, egy szemfüles kémfotós pedig mindeközben lekapta az autót, az interneten pedig szerencsére közzé is tette a fotókat.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:53

Mégis lesz Honda NSX utód?

Nyomtatás

Egyenesen a versenypályáról kerülhet az utcára a Honda következő szuperautója, ugyanis az Autobild legújabb értesülései szerint a HSV-010 jövőre sorozatgyártásba kerül.

Audi R8 rivális érkezhet a következő BMW M6 helyett

Nyomtatás

Hamarosan érkezik a 6-os BMW új generációja, a kémfotók tanulsága szerint is már javában tesztelik a modellt. A hírek szerint azonban a debütálásnál hiába várunk az M verzióra, az ugyanis a később érkező szuperautónak ad helyet a palettán.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:53

789. oldal / 806