Hírek

Bemutatkozott a legvagányabb Citroën C3 Picasso, az AirCross

Nyomtatás

A Citroën meglehetősen érdekes módot választott legfrissebb modelljének, a gólyalábakra helyezett C3 Picassónak (Air Cross) bemutatására és lényeges információinak leírására: nem máshol, mint a twitteren keresztül üzentek a franciák rajongóiknak a típussal kapcsolatban, mely

Kémfotón a Lamborghini új szuperautója

Nyomtatás

Tízéves pályafutást követően hamarosan utódot kap a Lamborghini Muriélago, melyet már most lencsevégre kaptak a szemfüles kémfotósok.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:53

Elkelt az összes Ford Focus RS500

Nyomtatás

Emlékeznek még a múlt héten bemutatott 350 lóerős, fekete Focus RS-re? Itt felfrissíthetik emlékeiket.

A távoli jövő a Jaguar szemével

Nyomtatás

Akár hiszik, akár nem, a Jaguar már az új évtizedre is felkészültnek tartja magát, így már bátran nyilatkozott 2020-as fejlesztéseiről – köztük pedig az új XF-ről. Utópiájukban kilencsebességes automata és 1,8-as 240 lóerős dízel is szerepel.

Módosítás dátuma: 2010. április 06. kedd, 07:14

A hangnál is sebesebben a Bloodhound SSC-vel

Nyomtatás

A Bloodhound csapata nemrég tette közzé, hogy milyen nehézségeket kellett leküzdeniük munkájuk során, amely egy LSR autó (LSR= Land Speed Record, azaz földi sebességrekord) megépítésére irányult. Néhány hónappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy a Bloodhound tervezői tulajdonképpen egy repülőgépet kreáltak, hiszen

Módosítás dátuma: 2010. április 06. kedd, 01:22

Megérkezett New Yorkba a hibrid Hyundai Sonata

Nyomtatás

Alig néhány hónappal ezelőtt jelentette be a koreai autógyártó, hogy a jelenlegi Sonata gyártását befejezte, hiszen hamarosan, valószínűleg 2011-ben érkezik az új generáció, mely az i40 névre fog hallgatni.

New York-ban mutatkozott be a Scion tC második generációja

Nyomtatás

A tC első szériája volt a Toyota fiatalokat megcélzó márkája, a Scion legnagyobb számban értékesített modellje, egészen az autó 2004-es megjelenésétől kezdve. A Toyota Avensis alapokra épülő négykerekűvel az volt a japánok célja, hogy a fiatalabb vásárlói réteget a sokak számára ismeretlen márkához csábítsák. Hat évvel később pedig már itt is van a tC legújabb generációja, amely

Módosítás dátuma: 2010. április 02. péntek, 09:44

8 milliótól indul a Caterham magyarországi ára

Nyomtatás

Valószínűleg már többeknek nem újdonság, hogy a legendás brit Lotus Super Seven koncepcióját felélesztő Caterham modelljeit ismét forgalmazzák Magyarországon.

Módosítás dátuma: 2010. április 02. péntek, 08:09

Igazi városi minit tervez az Opel

Nyomtatás

A rüsselsheimi autógyártó a Volkswagen hamarosan érkező mini autójának, az up!-nak szeretne két éven belül egy konkurens modellt piacra dobni, mely vélhetően a City (magyarul: város) nevet kapja majd.

Hivatalos: kupéváltozatot kap a C-osztályos Mercedes!

Nyomtatás

Peter Schabert, a Mercedes-Benz brémai részlegének (itt folyik többek között a teljes C-osztály modellsorozat gyártása) igazgatója a tegnapi nap során hivatalos keretek között is bejelentette, hogy a gyártó vezetősége zöld utat adott a C-osztály kupé változatának piacra dobására, mely

Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 09:24

A világ legdrágább golfkocsija a Garia Edition Soleil de Minuit

Nyomtatás

A Garia Edition Soleil de Minuit a világ legdrágább és a lehető legnagyobb luxust biztosító golfkocsijának ígérkezik. Ez a kijelentés nyomban értelmet nyer, ha meghalljuk, hogy a kis „drágaság” olyan márkákkal áll közelebbi kapcsolatban, mint például az Aston Martin, a Ducati, a Jaguar, a Porsche vagy akár a Volvo.

Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 09:33

805. oldal / 823