2018. Június 22., Péntek

Frissitve:07:21:32

Hírek

Plasztikai sebészeten járt az Aston Martin DB9

Nyomtatás

Egy közúti tesztelés alkalmával sikerült lencsevégre kapni az angol sportautó ráncfelvarrott változatát, melyet egyelőre még maszkolással próbáltak fedni a gyáriak az árgus szemek elől.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:51

A Lotus két limitált szériával tiszteli meg leköszönő mérnökét

Nyomtatás

Örömteli hír, hogy egyre többször állítanak emléket az autógyártók neves és elismert dolgozóiknak. A Valentino Balboni munkásságát dicsérő Lamborghini Gallardo után most itt van a Lotus Elise SC RGB, és az Exige S RGB.

Módosítás dátuma: 2010. június 24. csütörtök, 12:32

Először kapták le a BMW M6 következő generációját - kémfotók

Nyomtatás

Két hónappal az után, hogy megjelentek az interneten az első olyan képek, melyek az új BMW M6-ot ábrázolják fantáziadús előadásban, kémfotók is készültek az igazi és hamisítatlan sportkupéról, melyet a gyáriak éppen a Nürburgringi pálya aszfaltján teszteltek. A tetővonal

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:51

Titkos információ? - már készül az 1217 lóerős Bugatti Veyron

Nyomtatás

Egy nemrég közreadott beszámoló szerint már gyártásban van a hosszú ideje csak találgatások övezte 1217 lóerős Bugatti Veyron SuperSport. A részletek ugyan még homályosak, ám a hírek szerint egy nevét elhallgatni kérő forrás 400.000 eurót, azaz körülbelül 114 millió forintot tett le foglaló gyanánt a gyártó asztalára, amivel bebiztosított magának egyet a 30 példányt számláló sorozatból. A teljes ár azonban

Módosítás dátuma: 2010. június 22. kedd, 11:52

Így néz ki az M-sportcsomagban pompázó új 5-ös BMW

Nyomtatás

A BMW már jó néhány hónapja bemutatta vadonatúj 5-ös sorozatát, mi több, az áprilisi Lipcsei Autószalonon a kombi változatról is lehullt a lepel, a bajorok azonban még tartoznak valamivel a klienseknek: a rendkívül kedvelt M-sportcsomagot (amely kimondottan dukál a sportos autókat gyártó cég portékáihoz) még nem lehet megrendelni a modellekhez.

Közzétette a Suzuki az új Swift technikai részleteit – gyári sajtógalériával

Nyomtatás

Noha nagyjából másfél hete beszámolunk már népautónknak, a vadonatúj Suzuki Swiftnek hazai ünnepélyes bemutatójáról, ám akkor még nem állt rendelkezésünkre minden technikai adat a modellel kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2010. június 22. kedd, 10:51

A Volvo visszahívja S40, V50 és C30-as modelljeit

Nyomtatás

A kézi váltó meghibásodása – nem gyakori téma egy visszahívási akciónál, ám ezúttal a Volvo emiatt készül szervizbe kérni világszerte 29 299 autót, pontosabban a 2010 és 2011-es modellévű C30, S40 és V50 típusokat.

Szerdától ismételten drágábban tankolhatunk

Nyomtatás

2 forinttal emelkedik a benzin, és 5 forinttal nő a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 345 forintra, míg a gázolajé 330 forintra nő.

Hazánkban is beárazták az új VW Touareget

Nyomtatás

Hazánkban is hódító útjára indul az új Volkswagen Touareg, s ennek megfelelően lassan a magyarországi árcédulák is rákerülnek a típusra. A kor követelményeire reagálva a Volkswagen úgy döntött, hogy kilépnek a kínálatból az eddigi csúcsmotorok,

Módosítás dátuma: 2010. június 21. hétfő, 19:14

Még tovább fejlődik a Porsche Panamera

Nyomtatás

A Porsche környezettudatosságát mi sem példázhatná jobban, minthogy a nyár végétől még inkább takarékossá válik a Panamera. A modell felhőtlen sikere ellenére a mérnökök tovább tökéletesítették a V8-as motorral szerelt verziók hatékonyságát, aminek következtében az 500 lóerős Turbo esetében az európai NEFZ szabványos mérési eljárás alapján megállapított 100 kilométerre vetített fogyasztás 0,9 literrel csökkent (12.2-ről 11.3 literre).

Módosítás dátuma: 2010. június 21. hétfő, 19:13

Kis roadstert készít a Honda - érkezik a Beat utódja!

Nyomtatás

A leköszönő S2000 után sem kell csüggednie annak, aki szellős modellt szeretne látni a Honda kínálatában. Hamarosan érkezik ugyanis az erősítés, igaz a neves elődnél valamivel szerényebb ligában: a Beat utódjának tekinthető újdonság ugyanis leginkább a Renault Wind ellenfelének tekinthető.

805. oldal / 846