Hírek

Négyhengeres Mercedes motort kap az Infiniti G sorozat

Nyomtatás

Kétségtelenül meglepő, és egyesek máig sem hiszik el, ám minden jel arra mutat, hogy tető alá hozzák a Mercedes – Infiniti kooperációt. Ennek hatása elsőként a Nissan prémium márkájának G-sorozatán fog meglátszani, amely a csillagos márkától négyhengeres motort kaphat.

Módosítás dátuma: 2010. április 09. péntek, 08:10

Négy csillagot kapott töréstesztjén a Seat Exeo

Nyomtatás

Nincs meglepetés. Akárcsak testvérmodellje, az előző generációs Audi A4, a Seat Exeo is négy csillagot szerzett ez EuroNCAP töréstesztjén – igaz azóta már szigorodtak a körülmények.

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 09:57

Gyári videókon a Ferrarik királya, az 599 GTO - frissítve

Nyomtatás

Már mi is többször írtunk olvasóinknak (például itt és itt) a Ferrari új zászlóshajójáról, az 599 GTB Fiorano „felpaprikázott” verziójáról, mely a legendás GTO utónevet kapta. Most azonban vége a sok-sok kémfotónak és találgatásnak, az olasz sportautó-gyártó ugyanis néhány órával ezelőtt hivatalosan is bejelentette a típus érkezését

Módosítás dátuma: 2010. május 06. csütörtök, 19:53

Újabb hibridhajtású Honda kupé érkezhet

Nyomtatás

Egyes találgatások szerint a japán autógyártó egy újabb kétajtós kupéval készül bővíteni két éven belül modellpalettáját, mely az Accord lényegesen átalakított padlólemezét használná, külső méreteit tekintve pedig valahol a Civic és az Accord között helyezkedne el.

Módosítás dátuma: 2010. április 08. csütörtök, 14:56

Minden a Bentley Mulsanne-ról - frissítve, gyári videóval

Nyomtatás

A patinás brit gyártó új zászlóshajójával, a Mulsanne-val kapcsolatban a tavaly szeptemberi frankfurti bemutatást követően közel fél évvel, alig egy hónapja már szinte minden hivatalos információt közzé tett (erről lentebb olvashatnak), de a tegnapi nap folyamán a britek újabb

Módosítás dátuma: 2010. április 08. csütörtök, 11:22

Spontán öngyulladás 2 - Ismét égő a Tata Nano

Nyomtatás

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a világ egyik legolcsóbb autójaként számon tartott, és egyelőre csak Indiában forgalmazott Tata Nano hajlamos lángra kapni, azonban egyre gyakrabban fordulnak elő ilyen esetek.

Frissített Audi TT, megújult A3 és erősebb Q7 motorok

Nyomtatás

Nagy a nyüzsgés az Audi háza táján, ugyanis érkezik az Audi TT és az A3 frissített verziója, de emellett a Q7 műszaki tartalmának modernizálásával is foglalkozik a gyártó. És hogy milyenek lesznek az újdonságok?

Módosítás dátuma: 2010. április 08. csütörtök, 09:36

Megérkezett hazánkba a Dacia Duster – akár 2,5 millió forinttól!

Nyomtatás

A Renault Hungária a tegnapi nap folyamán nyilvánosságra hozta a Dacia vadonatúj terepesének hazai árait. Az elsőkerekes, 105 lovas 1,6-os benzinmotorral szerelt alapváltozat (5 fokozatú manuális váltóval) már szinte hihetetlenül olcsón, 2,79 millió forinttól (Access szint) hazavihető, de

Versenypályára lép az Aston Martin Rapide

Nyomtatás

Az idei ADAC Nürburgringi 24 órás versenyen indul az Aston Martin is, ám a DB9-esre alapuló versenyautójuk helyett a Rapide és egy jelentősen módosított V12 Vantage képviseli majd a brit márkát.

Módosítás dátuma: 2010. április 08. csütörtök, 09:15

Új autógyártó Kínában a Mercedes és a BYD kooperálásából

Nyomtatás

Egyes meg nem nevezett források szerint a német Mercedes és a kínai BYD (mely egyébként egy kezdő, 2003-ban alapított, akkumulátorokkal és autókkal foglalkozó vállalat) egyesítik erejüket, hogy létrehozzanak egy új márkát, amely teljesen elektromos autókat gyárt majd a kínai piacra. A nevet illetőleg a Daimler és a BYD

Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 12:55

50 darabos különleges szériával búcsúzik a Dodge Viper

Nyomtatás

Egyszer minden véget ér - a közhely ezúttal a Dodge Viper gyártására vonatkozik, ugyanis a 90-es évek sportautó-ikonja hamarosan már csak történelem lesz.

A Fiat és a Chrysler erősen dolgozik az együttműködésen, ám jó darabig biztosan nem kap utódot a Viper, így a piac egyik legérdekesebb és mindkét ülésről legfélelmetesebb autója szűnik meg. Hogy ne sírással, hanem örömkönnyekkel záruljon a legenda pályafutása, arról az 50 darabos Final Editions széria gondoskodik, amely a lemezek alatt nem tartalmaz változást, viszont a külső kialakítás terén némi egyediséget garantál.
 
Így kapunk például grafitszínű fényezést, oldalsó feliratokat, festett csíkokat, sötét színű felniket, valamint sötétített oldalüvegeket is (utóbbit csak a kupé és az ACR esetében). Belül a fekete bőrbelső vörös varrást kap, illetve a műszereknek is kijut az élénkebb színből. Emellett számozott tábla jelöli a széria különleges mivoltát.
 
A 8,4 literes, 600 lóerős motorral szerelt záró sorozatban 20 kupé, 18 roadster és 12 ACR modell kap helyet.
Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 08:24

844. oldal / 863