Hírek

Ez az Aston Martin garantáltan bekúszik a bőrünk alá

Nyomtatás

Aston Martin Vanquish S Volante – már az elnevezés is egyszerre sportosan dinamikus és lendületesen elegáns, az eredményről nem is beszélve. A brit sportautógyártó legújabb nyitott modellje szívhez szól, és már a formái alapján is könnyű beleszeretni.

Óriásgalérián tündököl az új Honda Civic - minden információval

Nyomtatás

Nemrég tizedik generációjába lépett a Honda Civic, a kerek számmal pedig nem akárhogyan jubilált a modell: elhagyva az utóbbi két generáció kerekded formáit visszatért a gyökerekhez, miközben technikailag sokat lépett előre, köszönhetően a vadonatúj fejlesztésű platformnak és a turbómotoroknak. A hivatalos premiert követően ezúttal már minden részletre kiterjedően számolhatunk be az újdonságról, és egy méretes galériával is szolgálhatunk.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 17:53

Fokozott terepképességek - itt a Škoda Kodiaq Scout

Nyomtatás

Rendszeres olvasóinknak a Scout elnevezésről rögtön a Škoda ugrik be, hiszen a Volkswagen kezében lévő cseh gyártó modelljén, az Octavián láthattuk már ezt a jelölést, méghozzá a terepes kiegészítők és az emelt hasmagasság jelzéseként – de csupán optikai kiegészítőket tartalmazva, ScoutLine néven már a Fabia kínálatában is bemutatkozott. A telekjárók után ezúttal a Škoda nemrég leleplezett hobbiterepesének kínálatában is megjelenik a vagányabb kiállású, Scout verzió.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 16:14

Karácsonyi maradékból üzemanyag – lehetséges

Nyomtatás

Ha különleges megoldásokról és elborult dolgokról van szó, akkor a saját szürke elszigeteltségükben élő, meglehetősen találékony és szociális finnek verhetetlenek. Távoli nyelvrokonaink kinkkutemppunak hívják a hasznos megoldást a maradék ételek felhasználására.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 08:57

Ezt nem gondoltuk volna – furcsa rekordot állított fel a Nissan GT-R

Nyomtatás

Ha egy nem prémium márka készít sportautót, akkor egy dologban biztosak leszünk: az újdonság mindent elkövet majd, hogy bebizonyítsa rátermettségét. Ez alól nem kivétel a Nissan GT-R is, amely a korábbi sebességi és gyorsasági rekordok után most teljesen mással írta be magát a rekordok könyvébe.

Hivatalos: 656 lóerővel érkezik az új Ford GT

Nyomtatás

Az első tanulmány óta már éveket vártunk rá, de úgy tűnik, hogy megérte. Az új Ford GT sorozatgyártása hamarosan elkezdődik, ezzel együtt pedig befutottak az első hivatalos műszaki adatok. Ezek pedig minden korábbi várakozást felülmúlnak, alátámasztva a gyáriak állítását, miszerint a szuperautó versenypályán gyorsabb, mint egy Ferrari 458 Speciale vagy egy McLaren 675LT.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 08:11

Közösen fejleszt töltőhálózatot a BMW és a Nissan

Nyomtatás

A gyártók közötti együttműködések már eddig is fontos részei voltak a autóiparnak, de az elektromos technológia térnyerésével ezek a közös projektek még nagyobb hangsúlyt kaphatnak. A legfontosabb téma pedig természetesen a gyorstöltő-hálózat kiépítése, hiszen az elektromos autók fejlődésével – amivel a hatótáv-problémák egyre inkább háttérbe szorulnak – ez válik majd a legégetőbb gonddá. A BMW és a Nissan pedig éppen ezért egyesíti erőit az Egyesült Államokban.

Módosítás dátuma: 2017. január 25. szerda, 12:46

A fenntartás ára: egymillió kilométer közel 50 millióért

Nyomtatás

Az egyik sindelfingeni Mercedes-Benz alkalmazott több mint egymillió kilométert tet már meg 1992-ben újonnan vásárolt W124-es 200 D modelljével. Eközben az autót érintő minden költséget összeírt, a kapott összeg pedig hűen bizonyítja, hogy a megvásárlás csak a teljes használati költség egy részét adja.

Íme, a frissített Toyota Yaris új 1,5-ös szívómotorja

Nyomtatás

A Toyota két hete megmutatta nekünk a Yaris csúcsváltozatát, amelynek 1,5 literes turbómotorja bő 210 lóerőt teljesít. A négyhengeres viszont szívó formában, új erőforrásként is elérhető lesz a ráncfelvarrott típushoz: a vadonatúj egységről pedig már mindent elárult nekünk a Toyota.

8 millió forinttól elérhető hazánkban a Mazda MX-5 RF

Nyomtatás

Az új Mazda MX-5 RF, a Mazda legnagyobb darabszámban eladott kétüléses sportautójának legfrissebb változata végre megérkezett hazánkba. A stílus és praktikum tekintetében is felfokozott, immár targatetőt roadster változat 775 ezres felárral startol - lássuk, hogy mit kapunk ezért!

Módosítás dátuma: 2017. január 25. szerda, 07:49

Kompakt SUV modellel készül Genfre a Mitsubishi

Nyomtatás

Az ASX és az Outlander közé ékelődik be a Mitsubishi új modellje, amelynek premierjét a márciusi Genfi Autószalonra időzíti a japán gyártó. A Nissan Qashqai közvetlen ellenfelét már hivatalos gyári képen láthatjuk oldalnézetből.

9. oldal / 717