Hírek

Érkezik a McLaren utcai versenyautója – itt az első ízelítő

Nyomtatás

Úgy tűnik, a McLaren több vasat tart egyszerre a tűzben, ugyanis nemrég már megmutatták a legendás F1 szellemi utódjaként készülő, jelenleg BP23 kódnéven futó újdonságuk egyik prototípusát, most pedig egy új ízelítő képet osztottak meg velünk, méghozzá a következő hipreautójukról, ami még a BP23 előtt bemutatkozhat majd, és minden eddigi McLarennél vadabb lesz.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 16:53

Hatalmas beruházással növelné eladásait a Mitsubishi

Nyomtatás

A korábban szebb napokat is megélt Mitsubishi igencsak el van tűnve mostanában – legalábbis Európában –, és ezen a néha-néha bemutatott új, látványos koncepcióautók sem segítenek igazán. Az Eclipse Cross-szal egy időre ismét felfigyelhetnek majd a japán gyártóra az emberek, de az illetékesek tudják, hogy egy új modellnél nagyobb változtatásokra lesz szükség, éppen ezért hatalmas tőkeinjekcióval kívánják vonzóbbá tenni a márkát.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 14:16

Az új Defender formáiról árulkodott a Land Rover

Nyomtatás

A nemrég leköszönő, mostanra kétség kívül legendává vált Land Rover Defender következő generációján már nagy erőkkel dolgoznak az angolok, és a hírek szerint a formatervezők már majdnem végeztek is a feladatukkal. A gyáriak egyik magas rangú vezetője pedig árulkodott is egy kicsit arról, hogy mit várhatunk majd az új generációtól formák terén.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 10:57

Elektromos crossoverének előfutárát viszi Tokióba a Nissan? (videó)

Nyomtatás

A Nissan háza tájáról már korábban hallhattunk pletykákat egy teljesen elektromos crossover érkezéséről, mely a Leaf alapjaira épülne. A japánok most közzétettek egy ízelítő videót, amelynek kapcsán sokan úgy gondolják, hogy eljött végre a pillanat, hogy a Nissan bemutassa a sokak által várt villanyos SUV-t. Ebben egyelőre még nem lehetünk biztosak, de a sejtelmes képsorokon látható autót megfigyelve valóban van rá esély, hogy egy emelt hasmagasságú négykerkűvel lesz dolgunk.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 10:58

Az ésszerűség határain belül – megjöttek a Porsche 718 GTS változatok

Nyomtatás

A Porsche modellpalettáján több visszatérő jelzés van, ám az egyik kedvencünk ezek közül kétség kívül a GTS, hiszen legyen szó bármelyik típusról, ez a csomag kiváló összhangját hozza a nagy teljesítménynek, a sportos tulajdonságoknak és a hétköznapi használhatóságnak. Ezúttal a 718 Boxster és Cayman mutatkozott be GTS csomaggal.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 09:45

Még idén útjára indul a Mercedes-EQ márkanév

Nyomtatás

A Mercedes-Benz több érdekes elektromos tanulmánnyal állt elő az elmúlt években, és mindegyik nevében szerepelt az EQ jelző. Ez természetesen nem volt véletlen, ugyanis a németek ezt a betűpárost használják majd elektromos és hibrid modelljeik jelölésére, így a Mercedes-Benz, a Mercedes-AMG és a Mercedes-Maybach mellé még idén csatlakozik a Mercedes-EQ márkanév is.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 17:43

Ezúttal videón borzolja a kedélyeket az új Audi A7

Nyomtatás

A modellautókról kiszivrágott képek után tegnap egy ízelítő fotóval lepett meg minket az Audi a csütörtökön bemutatkozó vadonatúj A7 kapcsán. A négykarikások pedig tovább szeretnék csigázni a rajongókat, ugyanis ezúttal egy videót osztottak meg velünk a gyáriak, amelyen az autó fényszóróinak látványos grafikáját és néhány élet is megmutatnak nekünk.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 16:06

600 lóerő, 150 km elektromosan – megérkezett a Polestar 1

Nyomtatás

A várakozásnak vége, a Polestar ugyanis végre bemutatta első modelljét, amely a várakozásoknak megfelelően egy lenyűgöző kupé lett, és egyszerűen csak az 1-es jelölést kapta meg. Ahogyan azt várni lehetett, a Volvótól nemrég elszakadó Polestar azért nagyon szoros kapcsolatban maradt a svéd márkával, ezt azonban egy kicsit sem bánjuk.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 14:18

WRC stílusban jöhet a Citroën C3 sportos verziója

Nyomtatás

A Citroën a DS kiválásával sportos kisautó nélkül maradt, ugyanis a normál C3 nem kapta meg a DS3 Racing izmos 1,6-osát. Azóta a franciák modellje ráadásul már új generációba is lépett, és bár a márka filozófiája hagyományosan a kényelemre törekszik, azért a sportosabb rajongók igényeit is szeretnék kiszolgálni. Éppen ezért készülhet el egy igazán különleges C3, mely a sportos kisautók kategóriájából is kilóghat, köszönhetően a C3 WRC-ből érkező megoldásoknak.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 13:12

Ízelítőn a vadonatúj Audi A7 – csütörtökön bemutatkozik

Nyomtatás

Az Audi – vagy sokkal inkább az eyik általuk megbízott cég – nagy hibát követett el nemrég, ugyanis kiszivárogtak a vadonatúj A7-ről mintázott modellautókról készült fotók az internetre. Az újdonságot azonban egyelőre scak oldalról és szemből csodálhattuk meg, így tartogat még meglepetéseket, de már nem sokáig. Csütörtökön ugyanis bemutatják a négykarikások legújabb modelljüket, amelyről ennek örömére egy kedvcsináló fotót is megosztottak velünk a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 16:18

Hatótávnövelőként térhet vissza a Wankel-motor a Mazdánál?

Nyomtatás

A Wankel-motor tulajdonképpen teljesen összefonódott a Mazdával, így nem csoda, hogy egyedül a japán gyártó az, amitől még várhatunk valamit a különleges erőforrások tekintetében. A pletykák sorra ütik fel a fejüket: legutoljára például egy új sportautót vizionáltak RX-9 néven, mely a Tokiói Autószalonon mutatkozhatott volna be nemsokára, erre azonban egyre kisebb az esély. Most ismét felszínre került a Wankel-motor, de ezúttal teljesen más koncepcióban.

Módosítás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 12:25

9. oldal / 791