2018. Augusztus 20., Hétfö

Frissitve:02:02:45

Az autórajongók álma – így állítsunk be egy legendát a nappaliba

Nyomtatás

Az autórajongók élete nem mindig könnyű, kiváltképp, ha arról van szó, hogy miben másban lehet kiélni szerelmüket ezen a téren, mint egy-egy „hús-vér” négykerekűben. A különböző méretarányos modellek és poszterek persze segítséget nyújtanak ebben, de szerencsére vannak cégek, akik mindig tudnak valami igazán különlegessel szolgálni, ha egy ízléses használati vagy dísztárgyról van szó. Ezúttal a Discommon sietett a segítségünkre.

A különlegességnek és az ízlésnek persze legtöbbször igen komoly ára van, és nincs ez másként a Discommon által elkészített egyedi dohányzóasztalok esetében sem, amelyek igazi díszei lehetnek egy rajongó nappalijának – arról nem is beszélve, hogy használati értékük sem elhanyagolható. A gyártó egy limitált sorozat elkészítésére adta a fejét, amelynek keretein belül legendás, jellegzetes formával bíró négykerekűek vonalait hozzák vissza az alumíniumból készülő asztalkák közepén – méghozzá igencsak látványos módon.

Egyelőre két példány készült el a tíztagú sorozatból, és míg az egyik egy veteránt mintáz meg, addig a másik egy igazi modern sportautó formáit varázsolja elénk – a Ferrari F40-ről és a vadonatúj Ford GT-ről van szó. Legkevesebb 5,09 milliót kell otthagynunk egy-egy ilyen dohányzóasztalért, de ez az összeg könnyen feljebb kúszhat, attól függően, hogy mennyire bonyolult megvalósítani az adott négykerekűt alumíniumból.

A Discommon egyébként lehetővé teszi, hogy maga a vásárló válassza ki, hogy milyen típust szeretne beállítani a nappaliba egy asztal képében, és a cég egyébként repülők és hajók megformálásától sem zárkózik el – de a színt és a felület milyenségét is a megrendelő határozza meg. Mi szívesen beállítanánk egy ilyen remekművet a szobába, és Önök?
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark