Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Az autórajongók élete nem mindig könnyű, kiváltképp, ha arról van szó, hogy miben másban lehet kiélni szerelmüket ezen a téren, mint egy-egy „hús-vér” négykerekűben. A különböző méretarányos modellek és poszterek persze segítséget nyújtanak ebben, de szerencsére vannak cégek, akik mindig tudnak valami igazán különlegessel szolgálni, ha egy ízléses használati vagy dísztárgyról van szó. Ezúttal a Discommon sietett a segítségünkre.

Gyönyörű munka

A különlegességnek és az ízlésnek persze legtöbbször igen komoly ára van, és nincs ez másként a Discommon által elkészített egyedi dohányzóasztalok esetében sem, amelyek igazi díszei lehetnek egy rajongó nappalijának – arról nem is beszélve, hogy használati értékük sem elhanyagolható. A gyártó egy limitált sorozat elkészítésére adta a fejét, amelynek keretein belül legendás, jellegzetes formával bíró négykerekűek vonalait hozzák vissza az alumíniumból készülő asztalkák közepén – méghozzá igencsak látványos módon.

A vásárlók határozza meg, hogy milyen járműt mintázzon az asztal

Egyelőre két példány készült el a tíztagú sorozatból, és míg az egyik egy veteránt mintáz meg, addig a másik egy igazi modern sportautó formáit varázsolja elénk – a Ferrari F40-ről és a vadonatúj Ford GT-ről van szó. Legkevesebb 5,09 milliót kell otthagynunk egy-egy ilyen dohányzóasztalért, de ez az összeg könnyen feljebb kúszhat, attól függően, hogy mennyire bonyolult megvalósítani az adott négykerekűt alumíniumból.

Az F40 és a GT is nagyon jól mutat

A Discommon egyébként lehetővé teszi, hogy maga a vásárló válassza ki, hogy milyen típust szeretne beállítani a nappaliba egy asztal képében, és a cég egyébként repülők és hajók megformálásától sem zárkózik el – de a színt és a felület milyenségét is a megrendelő határozza meg. Mi szívesen beállítanánk egy ilyen remekművet a szobába, és Önök?

Kommentek