Magazin

Már Genfben tetszeleg a frissített Honda Accord - képekkel

Nyomtatás

Év elején még úgy tudtuk, hogy a Honda nem készül különösebb meglepetéssel a Genfi Autószalonra, ám a japánok nem sokkal később bejelentették, hogy a kiállításra elhozzák nekünk az Accord frissített változatát. Mélyreható változtatásokkal nem kell számolni, a kiforrott távol-keleti középkategóriás modell csak a ráncfelvarrásokkor szokásos finomításokat kapja meg.

Módosítás dátuma: 2011. március 02. szerda, 09:15

Friss képeken díszeleg az Audi újdonsága, az A3 szedán

Nyomtatás

Már eddig is folytak találgatások arról, hogy az Audi egy, az A4-esnél is kisebb szedánt gyártana, ám most már hivatalos az információ, miszerint lépcsőshátú változat is készül majd az A3-asból, s már teljes pompájában is megcsodálhatjuk az ingolstadtiak kisszedánját.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 14:15

Koenigsegg úr személyesen hozta el az Agera R-t a Genfi Autószalonra

Nyomtatás

A Koenigsegg nem csak azért különleges, mert a svéd gyártó termékei a világ legjobbjai közé tartoznak, hanem azért is, mert kiváló vezetőjük, a Genfi Autószalonon is tiszteletét tevő Christian von Koenigsegg ezen eredményeket igen rövid idő alatt, saját erejéből érte el.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 13:15

Testközelből találkoztunk az új Lamborghini Aventadorral

Nyomtatás

Szinte még magunkhoz sem tértünk az utazás fáradalmaitól, máris a talán leginkább várt újdonsággal találkozhattunk a Genfi Autószalonon. A Lamborghini Aventador V12-es motorja baljós morgással kelt életre a függönyök mögött, hogy aztán pilótája begördüljön vele a világot jelentő deszkákra.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 10:40

Rendhagyó megoldásokkal érkezik a Svájcban debütáló Ford B-MAX

Nyomtatás

A Ford az idei Genfi Autószalonra időzítette legújabb, és egyben legkisebb egyterűjének világpremierjét, hiszen itt látható először az európai piacokon csak Fusionként ismert modellt nyugdíjba küldő négykerekű, a B-MAX tanulmány verziója.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 09:13

Teljes gőzzel előre – a Genfi Autószalon összes újdonsága, egy helyen

Nyomtatás

Aki rendszeres olvasója az Autó Pultnak, bizonyára még álmából felriasztva is gondolkodás nélkül tudja, hogy március elsején nyitja meg kapuit a világ egyik legnevesebb és egyben legnemesebb autós rendezvénye, az évente megrendezésre kerülő Genfi Autószalon (a nagyközönség különben március 3-13 között látogathatja a kiállítást).

Módosítás dátuma: 2011. február 24. csütörtök, 14:04

A Detroiti Autószalon legszebb oldala - gyönyörű Hölgyek a NAIAS-ról

Nyomtatás

Nem csak Európában (Frankfurtban, Genfben, Párizsban, vagy esetleg Lipcsében) kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit múlt héten megnyitó Detroiti Autószalon (NAIAS) a Los Angeles-i mellett az egyik legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol sok-sok gyártó tart fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”. Idén sem volt másképp: Detroitban számos fontos modell ünnepelhette világpremierjét.

Módosítás dátuma: 2011. január 16. vasárnap, 16:09

Az Esseni Autószalon legszebb oldala – a hölgyek

Nyomtatás

Bár a premierben gazdag Los Angeles-i Motor Show árnyékában kissé elveszett az idei esseni autó kiállítás, ha másért nem is, az autók mellett naphosszat pózoló hölgyekért érdemes megemlékezni róla.

Módosítás dátuma: 2010. november 29. hétfő, 15:56

Kaliforniai lányok a Los Angeles-i Autószalonról - galériával

Nyomtatás

Nem csak Európában (Frankfurtban, Genfben, Párizsban, vagy esetleg Lipcsében) kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit múlt héten megnyitó Los Angeles-i Autószalon az egyik legrangosabb kiállítás, és hiába beszélünk a tengerentúlról, mégis sok-sok gyártó tart Amerikában fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”. Idén sem volt másképp: Los Angelesben több mint 20 modell ünnepelhette világpremierjét.

Módosítás dátuma: 2010. november 22. hétfő, 16:11

Tengerentúli premieráradat – óriásgaléria Los Angelesből

Nyomtatás

Bár az idén csak a sajtóanyagokon keresztül tudtunk Önökhöz közelebb hozni a Los Angeles-i Autószalon forgatagát, most helyszíni képeken keresztül is bepillanthatnak a rengeteg premier körüli amerikai felhajtásba.

Módosítás dátuma: 2010. november 21. vasárnap, 16:59

Őrület Las Vegasban – ellentmondásos tuning az idei SEMA Show-n (galériával)

Nyomtatás

Az autórajongók számára – ahogy a forgalmazók és az újságírók számára is – a legjelentősebb eseményként az autószalonok vad kavalkádja szolgál, elég, ha annyit mondok: Párizs, Frankfurt, Detroit, Los Angeles, Tokió, Genf; az értők rögtön rávágják a helyes választ, a helyszínek közötti kapocs, hogy a legrangosabb kiállításoknak adnak otthont.

Módosítás dátuma: 2010. november 06. szombat, 13:53

108. oldal / 111