Magazin

Megjött a trónörökös: Párizsban is ott volt a Renault Latitude

Nyomtatás

Nyáron már beszámoltunk róla, hogy a Renault Vel Satis gyártásának 2009-es befejeztével a modell után űr maradt a francia gyártó modellpalettáján. Sokat azonban nem kellett várnunk, hogy új titán követelje magának a trónt, hiszen már Moszkvában bemutatkozott a Renault Latitude, mely átveheti rokonától a stafétabotot.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 11:11

Párizsi Autószalon: hangulatkép-galéria a helyszínről

Nyomtatás

A Párizsi Autószalon a világ egyik, ha nem a legnagyobb autós rendezvénye, ahol a különböző gyártók és autóipari vállalatok legújabb sorozatgyártású modelljei feszülnek egymásnak, valamint legfrissebb, jövőbe mutató tanulmányaikat állítják ki, melyek az elkövetkező pár év irányvonalait és stílusát határozzák meg számukra.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 16:39

Nem csak a színe miatt vagány: képeken a Volvo V60 R-Design

Nyomtatás

Mint már  bizonyára Önök is tapasztalták, a Volvo S60 értékesítése már javában folyik, s az egyetlen ok, hogy a típus még nem lepte el tömegével az utakat, az az, hogy sokan a praktikusabb V60-as kombi verzió megjelenésére várnak.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 09:47

Hibrid luxusszedánnal érkezett az Infiniti Franciaországba

Nyomtatás

Az Infiniti Párizsba is elhozta azt a hibrid hajtáslánccal rendelkező M szedánt, melyet már az idei Genfben megrendezett nagyszabású autószalonon volt szerencsénk közelebbről is szemügyre venni.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 09:00

Párizsban csapott le a ragadozó: Európában először a Hyundai Genesis Coupé

Nyomtatás

A kiállítótéren ugyan láthattunk kiválóbbnál-kiválóbb sportautókat, mégis volt valami megmagyarázhatatlan erő a levegőben, ami a Hyundai standjához csábított minket. A különös vonzalom okát nem is szükséges tovább firtatnunk, amennyiben a számítógépes játékokból jól ismert Hyundai Tiburon/Coupé utódjának számító Genesisre vetjük pillantásunkat.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 21:30

A Mazda új dízel egységgel és friss Mazda2-vel jött Párizsba

Nyomtatás

2007-ben született meg a formás bébi-Mazda kistestvérével, a Ford Fiestával egyetemben. Azóta eltelt három hosszú esztendő, úgyhogy épp ideje volt egy frissítéssel fiatalítani a Mazda2-n.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 17:18

Testközelben a megújult VW Passat

Nyomtatás

A Volkswagen Passat jelentőségéről korábbi cikkünkben már beszámoltunk, s vélhetően a Párizsi Autószalonon résztvevő kollégák is megérezték az autó fontosságát, hiszen bemutatója óriási érdeklődésnek örvendett. Az 1973-ban útjára bocsátott típus napjainkig több mint 15 millió példányban kelt el és a sikertörténet a mai napon újabb fontos fejezetéhez érkezett.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 23:17

Párizsba gurult az új Bentley Continental GT

Nyomtatás

Mint arról már korábban beszámoltunk, alaposan felfrissítette a patinás brit márka kétajtós kupéját, most pedig személyesen is találkozhattunk a művészi luxuskupéval a Párizsi Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 17:23

Jövőbe mutat – Párizsban látható a Lamborghini Sesto Elemento - FRISSÍTVE

Nyomtatás

A Lamborghini többek között egy olyan tanulmánnyal érkezett a Párizsi Autószalonra, mely állításuk szerint cégük jövőben követendő irányvonalát képviseli. A Sesto Elemento ugyan egyelőre csak egy koncepcióautó, ám a hírek szerint tekinthetünk rá olyan szemmel is, mint a két éven belül érkező legújabb Gallardóra (legalábbis a forma és az anyaghasználat terén mindenképpen).

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 14:43

Turbinákkal hajtott szupersportautóval ünnepel a Jaguar Párizsban

Nyomtatás

A Jaguar idén szép jubileumot tudhat magáénak, ugyanis épp 75 éve annak, hogy az SS Jaguar elnevezés megjelent az autós társadalomban. Eme alkalomból hogyan lehetne a legszebben ünnepelni? A britek stílusosan teszik ezt: egy több mint 330 km/órás végsebességre képes, szépséges szuperautóval, a szerelem városában, a Párizsi Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2010. november 16. kedd, 11:09

Bezöldült a Škoda Octavia - elektromotorral, napelemekkel

Nyomtatás

A párizsi dömpinget rögtön egy eco-modellel indítjuk, mintegy jelezvén, hogy ez az év bizony a környezettudatos autók éve. Az utóbbi hetekben számtalan hibrid vagy tisztán elektromos üzemű négykerekűről számoltunk be, melyek szériaérettek lettek és forgalmazásuk már folyamatban van vagy hamarosan megkezdődik.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 10:24

108. oldal / 109