2018. Július 16., Hétfö

Frissitve:03:28:46

Magazin

A BMW bekeményít Frankfurtra

Nyomtatás

Míg a BMW Frankfurti Autószalonon mutatott jelenlétét leginkább az új 1-es sorozat, a BMW M5 és az i3 és i8 modellek övezik, a nagy felhajtás hátterében még maradt energia a sportos vonal továbbvitelére is, így utólagos erősítéssel és különösen sportos 1-essel is jelentkezik a márka a német nagyszemlén.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 10. szombat, 06:18

Hibrid sportautóval debütál a Jaguar - bemutatkozik a C-X16

Nyomtatás

Mióta a Tata a Jaguar háza táján átvette a gyeplőt, a nagymacska megtáltosodni látszik. Lassan felpezsdült az élet, ráadásul a látványos külső-belső kialakításhoz a kezdeti tapasztalatok szerint a német gyártókkal is konkurálni tudó minőség társul. Aztán az alapok felépítése után már különcködő innovációknak is örülhettünk, s sokak számára csak a C-X75 tanulmány kapcsán vált érthetővé, hogy a gázturbináknak a közúton is lehet jövője.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 10. szombat, 06:19

Az elektromos Audi A2 sem hagyja ki a Frankfurti Autószalont

Nyomtatás

Az autógyártók mostanában hihetetlenül sokat dolgoznak, amire kiváló példa az Audi is. Hiába mutattak be az elmúlt hetekben jó néhány, Frankfurtban debütáló újdonságot, még így, kevesebb mint egy héttel a szalon kezdete előttre is maradt puskapor a magas technikai színvonalon készülő A2 tanulmány személyében.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 10. szombat, 06:20

Ráncfelvarrott Avensis és Prius+ a Toyota frankfurti standján

Nyomtatás

A Toyota következetesen építi palettáját a keresletet ösztönző hibrid autók irányába. Ennek megtestesülése mellett a jelenlegi kínálat következetes továbbfejlesztésével találkozhatunk majd standjukon, a Frankfurti Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 10. szombat, 06:20

Szuper-SUV a láthatáron – érkezik az Eterniti Hemera

Nyomtatás

A következő héten Frankfurtban bemutatásra kerülő csodák sora újból bővülhet, mégpedig egy nem várt versenyzővel. A brit illetőségű Eterniti Motors kedvcsinálója arra utal, hogy komoly szándékkal rendelkeznek és a hírek szerint egy igazi szuper-SUV lehet első termékük.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 10. szombat, 06:21

Újdonságdömping - összegyűjtöttük a Frankfurti Autószalon sztárjait

Nyomtatás

Lapunk rendszeres olvasóinak már bizonyosan nem újdonság, hogy nyakunkon a szeptember közepén kapuit megnyitó autós rendezvény, ami egyben az ősz legfontosabb autós eseménye, a számos újdonsággal és érdekességgel kecsegteteő, kétévente megrendezésre kerülő Frankfurti Autószalon (a nagyközönség szeptember 15-25 között látogathatja a kiállítást).

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 07. szerda, 18:29

Közhelynek ad újra értelmet a Citroën Tubik

Nyomtatás

A Frankfurti Autószalonon a Citroën a DS modellcsalád három tagja mellett egy tanulmányautót, a Tubik-ot mutatja be.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 10. szombat, 06:22

Egy receptre – minden a Frankfurtban debütáló Audi S6/S7/S8 trióról

Nyomtatás

Az Audi a tegnapi nap folyamán, vagyis a frankfurti Autószalon kezdete előtt két héttel nem mindennapi hivatalos bejelentést tett: az ingolstadtiak gyakorlatilag egy órán belül mutatták be három sportos luxusautójukat, az S6-ot, az S7-et illetve az S8-at. Hogy a háromtagú sor a valóságban mégis négy autót takar, az az S6 Avantnak (kombinak) köszönhető.

Együléses Volkswagen érkezik Frankfurtba

Nyomtatás

Követve a korábbi évek ultratakarékos tanulmányainak sorát, a három hét múlva kezdődő Frankfurti Autószalonon új együléses autóval jelentkezik a Volkswagen.

A Jaguar egy kétüléses sportkocsival lep meg minket Frankfurtban

Nyomtatás

Hivatalos forrásokból érkező brit értesülések, illetve egy gyárilag kiszivárogtatott vázlatrajt szerint a Jaguar a Frankfurti Autószalonon egy eddig soha nem látott sportautó-koncepcióval lepi meg a nagyközönséget Frankfurtban, s az autó sorozatgyártásba kerülése már nem is kérdéses: a vezetőség eldöntötte, hogy a kétüléses modell mind kupé, mind pedig kabriókivitelben rövidesen piacra lép.

Már biztosan jön Frankfurtba az új Lamborghini szuperautó

Nyomtatás

Maga a Lamborghini gyár erősítette meg az újabb nagy újdonság érkezését: az Aventador genfi bemutatkozóját követően újabb szuperautóval gyarapodik az olasz gyártó palettája, melyről a szeptember közepén kezdődő Frankfurti Autószalonon rántják le a leplet az illetékesek.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 03. szerda, 08:43

108. oldal / 114