2018. Június 22., Péntek

Frissitve:07:21:32

Magazin

Genfi hangulatjelentés - 37 új fotóval frissítve

Nyomtatás

Hosszú várakozás és előkészületek után végre itt vagyunk a Genfi Autószalon forgatagában. A bemutatók, menetpróbák és interjúk közepette igyekszünk minél több élményről és újdonságról beszámolni Önöknek, még akkor is, ha internetkapcsolathoz jutni még itt sem egyszerű.

Módosítás dátuma: 2011. március 28. hétfő, 17:09

Nissan Juke francia módra – bemutatkozott a Renault Captur

Nyomtatás

A stílusos crossoverek piaca jelenleg még bővülő ágazat, és egyelőre nem tudni, mi fog kisülni belőle; az azonban biztos, hogy a kategória tagjai többnyire látványosságukkal próbálják elcsábítani a vásárlókat. Így tesz a Renault Captur koncepció is, amely a Nissan Juke-hoz hasonlóan organikus formákkal és dögösségével hódíthat.

Módosítás dátuma: 2011. március 04. péntek, 15:25

A mi sportautónk – Genfben díszeleg a Suzuki Swift S Concept

Nyomtatás

Az előző generációs Swiftből készült Sport változat sokaknak meghozta kedvét a japánok kisautójához, ám a megújult Swiftből még nem készült harapósabb kiadás - mindeddig. A Genfben leleplezett izgalmas koncepció azonban még tartja bennünk a lelket, hogy újra lehet sportos Suzukink.

Módosítás dátuma: 2011. március 04. péntek, 15:20

A legfinomabb Fiat 500 – Coupét hoztak Genfbe az olaszok

Nyomtatás

A Fiat Genfben rendesen meglepett minket a híres Zagato formatervező-stúdió által megálmodott 500 Coupé koncepcióval, az autószalon előtt ugyanis Torinóból egy árva szó sem szivárgott ki a dögös modellel kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2011. március 04. péntek, 11:28

Svájcban találkoztunk a Saab 9-5 kombi változatával is

Nyomtatás

A Saab várva-várt 9-5-ös szériájának kombi változata az idei Genfi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségnek. A svéd mérnökök azonban nem csak szimplán puttyonyt varázsoltak a szedán karosszériára, hanem javítottak a futóművön, és igényesebbé tették az utasteret is.

Módosítás dátuma: 2011. március 05. szombat, 14:49

Elegánsabb ruha, modernebb technika: felfrissült a Peugeot 308

Nyomtatás

Mint minden modell esetében, a Peugeot 308 életében is eljött a pillanat, amikor az autónak a plasztikai sebészhez kellett folyamodnia a kötelező ráncfelvarrási műveletekért. Az idei Genfi Autószalonon élőben is szemügyre vehettük a 2011-es változatot, amely az e-HDi verzióban 100 g/km alatti emissziót képes felmutatni, ezzel pedig belép a kategória legtakarékosabb típusainak klubjába.

Módosítás dátuma: 2011. március 03. csütörtök, 18:34

Megvadult a Maserati GranCabriója - genfi képekkel frissítve

Nyomtatás

Legfőbb ideje volt – mondhatják sokan –, elvégre már jó ideje nem hallottunk a Maserati felől. Most megtört a jég és újabb kiadással jelentkezett az elegáns és sportos olasz autógyártó. Ezúttal a GranCabriót mérgesítették fel a kupé esetében már ismerős recept szerint.

Módosítás dátuma: 2011. március 03. csütörtök, 10:21

A vezetés megfizethető élménye - Genfben is brillíroz a Hyundai

Nyomtatás

A Hyundai a 2011-es Genfi Autószalonra nem csak új tanulmány és sorozatgyártású autóit hozta magával, de ezek segítségével a vállalat bemutatni és népszerűsíteni is kívánta új filozófiáját. A gyártó célkitűzései már nem is állhatnának közelebb a vásárlókhoz, hiszen az új „New Thinking. New Possibilities” szlogen valós értékeket takar.

Módosítás dátuma: 2011. március 04. péntek, 15:27

A Subaru tanulmányával kívánatosabb az Impreza, mint valaha

Nyomtatás

A Subaru az Impreza legutóbbi kiadásával a várakozásokkal ellentétben rengeteg rajongó elköszönését váltotta ki, ugyanis a japánok az eddig meglehetősen konvencionális forma helyett radikálisan hozzányúlva az autóhoz a kommersz kompakt modellek vonalait próbálták az Imprezára szabni… és épp ebbe buktak bele.

Módosítás dátuma: 2011. március 03. csütörtök, 01:31

Friss képeken a megújult Honda Jazz

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon volt alkalmunk személyesen is találkozni a kontinenst hamarosan meghódító, felfrissített Honda Jazz-zel, melynek hibrid verziója a B-szegmens első benzin-elektromos hajtáslánccal szerelt típusa.

Módosítás dátuma: 2011. március 03. csütörtök, 01:22

A Toyota nem teszi le a lantot - Celica utód sportkupé érkezik

Nyomtatás

A Toyota már régóta pedzegeti a Celica esetleges újjáélesztését, s ezúttal az FT-86-os tanulmány már másodjára igyekszik belopni magát a nagyérdemű szívébe. Ha hihetünk az ígéreteknek, akkor a rajongóknak már van okuk a bizakodásra, hiszen a sportkupé záros határidőn belül a kereskedésekbe kerülhet.

Módosítás dátuma: 2011. március 03. csütörtök, 01:13

109. oldal / 113