Magazin

A Chevrolet kitett magáért: 4 fontos újdonság Párizsban

Nyomtatás

Mint azt már korábban is említettük, a nagy tömegekhez szóló gyártók nem lepték el a párizsi termeket temérdek újdonsággal, de szerencsére akadt egy-két üdítő kivétel - az egyik legszorgosabb márka pedig nem más volt, mint a Chevrolet.

Módosítás dátuma: 2010. október 05. kedd, 16:37

Vámpírok bálja – életképek a Párizsi Autószalonról

Nyomtatás

Első pillantásra a Párizsi Autószalon sajtós nyitánya sem tért el a többitől: sok-sok autó, közepes tömeg, lelkes hostessek, és egy kis nasi, a sarkokban dolgozó emberekkel. De mindez megváltozott, amint lement a Nap.

Módosítás dátuma: 2010. október 05. kedd, 11:03

A Párizsi Autószalon hölgyei

Nyomtatás

Az autózáshoz, az autós találkozók, sportversenyek, rendezvények hangulatához, a sok-sok érdekfeszítő és különleges, vagy épp ritka „vashoz” mindig is hozzátartoztak a szépséges női idomok.

Módosítás dátuma: 2010. október 02. szombat, 13:03

Lotus tűzijáték Párizsban - öt új modell robbantotta a lőport

Nyomtatás

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gyártók is csupán egy-két nagyobb újdonsággal érkeztek a franciák fővárosába, a Lotus rögtön öt új, imponáló sportmodellel kampányol. A britek gyakorlatilag a teljes palettájukat újragondolták, és a szalonon látottakkal szeretnének a konkurencia orra alá borsot törni - amennyiben a minőséggel nem lesz gond, sikerrel járhatnak.

Módosítás dátuma: 2010. október 03. vasárnap, 00:38

Friss képeken a 6-os BMW trónkövetelője

Nyomtatás

Ezúttal a BMW háza táján néztünk szét egy kicsit Párizsban, ahol az új 6-os kupé, pontosabban a kicsit később érkező szériagyártású kivitel koncepció változata volt az egyik legjelentősebb látnivaló. 

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 17:23

Nagy volt a nyüzsgés a Kia standján: bemutatkozott az európai Optima

Nyomtatás

A Kia is kivette a részét Párizsban az újdonságok bemutatásából, hiszen több modellt is hozott a francia fővárosba, ám a legnagyobb tolongás mégis az Optima körül volt.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 17:20

Hot hatchek, félre az útból, jövök! – üvölti az új Opel Astra OPC előhírnöke - FRISSÍTVE!

Nyomtatás

 

Az Opel Astra legújabb generációja vitathatatlanul szépre és izgalmasra sikeredett, ráadásul kívánatos külleme mellett korrekt minőségével és technikájával is hódít. A nemrég megénekelt háromajtós GTC változat pedig rátett még egy lapáttal: a most Párizsra beharangozott "OPC-előhírnök" pedig igazán sikergyanúsnak ígérkezik.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 16:24

Az Audi is kitett magáért: láttuk az e-tron Spydert és a quattrót is

Nyomtatás

A Párizsi Autószalonra látogatók az Audi standján több érdekességet is találhattak, ám a két talán legkülönlegesebb modell mégis az e-tron Spyder és a quattro tanulmány volt.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 18:36

Megjött a trónörökös: Párizsban is ott volt a Renault Latitude

Nyomtatás

Nyáron már beszámoltunk róla, hogy a Renault Vel Satis gyártásának 2009-es befejeztével a modell után űr maradt a francia gyártó modellpalettáján. Sokat azonban nem kellett várnunk, hogy új titán követelje magának a trónt, hiszen már Moszkvában bemutatkozott a Renault Latitude, mely átveheti rokonától a stafétabotot.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 12:11

Párizsi Autószalon: hangulatkép-galéria a helyszínről

Nyomtatás

A Párizsi Autószalon a világ egyik, ha nem a legnagyobb autós rendezvénye, ahol a különböző gyártók és autóipari vállalatok legújabb sorozatgyártású modelljei feszülnek egymásnak, valamint legfrissebb, jövőbe mutató tanulmányaikat állítják ki, melyek az elkövetkező pár év irányvonalait és stílusát határozzák meg számukra.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 17:39

Nem csak a színe miatt vagány: képeken a Volvo V60 R-Design

Nyomtatás

Mint már  bizonyára Önök is tapasztalták, a Volvo S60 értékesítése már javában folyik, s az egyetlen ok, hogy a típus még nem lepte el tömegével az utakat, az az, hogy sokan a praktikusabb V60-as kombi verzió megjelenésére várnak.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 10:47

112. oldal / 114