Magazin

Még hogy unalmas Transitot vezetni?! – Supervan-sztori 1872 lóerővel

Nyomtatás

Néhány hónappal ezelőtt ’drága’ főszerkesztőnknek felvetettem, hogy írhatnánk haszonjárművekről. Szó, mi szó, ötletemmel nem arattam elsöprő sikert, hisz az Autó Pult alapvetően személyautókra specializálódott. Gondoltam, sebaj, mattot lépek, mutatok neki olyan „furgont”, amitől majd padlót fog - melynek karosszériája alatt mai sportautókat megszégyenítő technika lapul, mi több, használható csomagtere sincs. Erre már csak-csak nem mondhatja, hogy teherautó, meg hogy elkékül a féktárcsája egy komolyabb fékezés után.
Még keresgetnem sem kellett, ugyanis tisztán emlékeztem: „gyerekbibliámban” - a Matchbox katalógusomban - volt egy porig ültetett, légterelőkkel optimalizált Transit, melynek oldalán ott díszelgett egy sokat sejtető felirat – Supervan.

Módosítás dátuma: 2012. február 02. csütörtök, 10:12

Seregszemle: terítéken 2012. újdonságai III.

Nyomtatás

Elérkeztünk a 2012-es esztendő újdonságait mustráló cikksorozatunk harmadik részéhez. Az első és a második epizódban még a józanabb igényeket kiszolgáló jövevényekkel foglalkoztunk, előrelátóan a végére hagyva az igazi finomságokat: a luxusautókat, a sportautókat, valamint a szupersport kategóriát.

Módosítás dátuma: 2012. június 13. szerda, 15:54

Óriások és törpék, hengerek és forgótárcsák – megjelent az új magazin

Nyomtatás

Megjelent az Autó Pult táblamagazin idei harmadik kiadása, amely ezúttal is ingyenesen letölthető. A prémium tartalmat még szebb köntösben Önök elé táró kiadvány ezúttal az ellentmondásoknak enged teret.

Módosítás dátuma: 2012. január 30. hétfő, 16:46

A lóerő ára – száguldógépek kedvező áron

Nyomtatás

Annak érdekében, hogy kizökkentsük a dráguló üzemanyagköltség miatt takarékosságra fordult agyakat, és reményt adjunk az önmagukba forduló élményhajhászoknak, összegyűjtöttük a legkedvezőbb teljesítmény/ár arányú sportos modelleket. Ha már a töltőállomáson nem spórolhatunk, hozzuk ki a maximumot a beszállónál.

Módosítás dátuma: 2012. január 27. péntek, 08:40

Seregszemle: terítéken 2012. újdonságai II.

Nyomtatás

A 2012-es esztendő újdonságainak számba vételét már a múlt héten elkezdtük, ám a hosszúra nyújtott takaró sem volt elegendő, hogy teljes képet alkossunk. Ez az év egyszerűen annyi új modellt tartogat az autós társadalom számára, hogy akár azt is mondhatnám, hogy a java csak most jön, a habot a tortán pedig a harmadik rész ínyencfalatai jelentik majd.

Módosítás dátuma: 2012. június 13. szerda, 15:53

Seregszemle: terítéken 2012. újdonságai I.

Nyomtatás

Itt a 2012-es év eleje, közben pedig már mindenki gőzerővel készül az autószalonokra. Nem ok nélkül, ugyanis rengeteg újdonság, koncepció és tanulmányautó várható az évben. Jóformán a tavaszi Genfi Autószalon és az őszi Párizsi Autóshow lefedi az újdonságokat, azonban az Autó Pult is csokorba fogja az év várományosait.

Módosítás dátuma: 2012. június 13. szerda, 15:53

535.000 autót hív vissza a Volkswagen-konszern és a MINI

Nyomtatás

Úgy néz ki, hogy a mai nap folyamán a visszahívási akciók egymást érik: először a Volkswagen konszern jelentette be, hogy világszerte 300 ezer autót hív vissza, néhány órával később pedig a MINI tette közzé 235 ezres visszahívási akcióját.

Módosítás dátuma: 2012. január 17. kedd, 21:50

Újdonságdömping és hengertömegek – itt az új táblamagazinunk

Nyomtatás

Megjelent az Autó Pult táblamagazin második száma, amely mint mindig, ezúttal is ingyenesen elérhető. A prémium tartalmat még szebb köntösben Önök elé táró kiadvány ezúttal az érzelmek viharában mutat utat.

Módosítás dátuma: 2012. január 17. kedd, 14:31

Premier videón is - az új Porsche Boxster (minden adat és óriásgaléria)

Nyomtatás

A Porsche Boxster következő generációja két hónap múlva mutatkozik be Genfben a nagyközönség előtt, ám ez nem zavarta az illetékeseket és szinte mindent közzétettek a modellel kapcsolatban. A kis roadster a 911 útját járja: rengeteg kis lépéssel haladt óriásit előre.

Intelligens kivetkőzés – az új Porsche Boxster (minden adat és óriásgaléria)

Nyomtatás

A Porsche Boxster következő generációja két hónap múlva mutatkozik be Genfben a nagyközönség előtt, ám ez nem zavarta az illetékeseket és szinte mindent közzétettek a modellel kapcsolatban. A kis roadster a 911 útját járja: rengeteg kis lépéssel haladt óriásit előre.

Módosítás dátuma: 2012. január 13. péntek, 09:42

Szélmalomharc a kilométerórával - változik a helyzet

Nyomtatás

Valljuk be, nemzetünk nem épp a legszebb hagyományokkal rendelkezik a használtautók adás-vétele terén. Sokan és sokszor megírták már, hogy itthon milyen szokások a jellemzőek, azonban egy dolog állandó jelleggel szerepelt: a kilométerórák tekergetése. Ha minden igaz, hamarosan búcsút inthetünk ennek a kisördögnek.

Módosítás dátuma: 2012. január 11. szerda, 18:01

42. oldal / 53